Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poceni rastlinjak

Poceni rastlinjak

Pozdravljeni, kupila bi poceni rastlinjak s plasticno folijo, velikosti nekje 200×200. Cene se gibljejo okoli 100e. Zanima me, ce ima kdo od vas tiste rastlinjake, ki imajo zeleno folijo, kako se obnesejo? Kaj je bolje zelena ali navadna bela folija?
V leklerkovem katalogu sem videl rastlinjak za 50e z zeleno folijo, mislite, da je to brezveze kupovati, je preslab?
Na kaj naj bom pozorna pri nakupu?
Hvala vsem za odgovore!

Ne kupuj poceni sranja!
Poglej si rastlinjaki gajšek!

Z temi poceni bo problem ko bo veter pa tudi folija ni kvalitetna! Spoka n soncu!
Raje naredi pametno investicijo in bo 10 let mir!
Moje menje!

Priporočam rastlinjake Profilplast. Solidna cena, zelo kvalitetna folija, zdržijo leta in leta.

Priporočam rastlinjake Profilplast. Solidna cena, zelo kvalitetna folija, zdržijo leta in leta.

Hvala za predloge ampak vseeno mislim, da bom vzela nekaj cenejsega.
Mi lahko kdo pojasni kaksna je razlika med prozorno folijo in zeleno in katera je boljša?

Temnejša folija bolj absorbira toploto in je pod njo nekaj stopinj topleje. Tako jaz mislim.
Vzemi kaj v Lidlu ali Hoferju . Oni dajo 3 leta garancije. Če ti ga veter polomi ali folija popoka, ti ga brez vprašanj menjajo. Pa ga menjaj na 3 leta 🙂
Samo račun spravi.

Če nimaš dveh levih rok, lahko UV obstojno folijo kasneje zamenjaš sama, prodajajo jih v trgovinah z kmetijsko opremo (zadruge).
Mi smo ga naredili sami, zvarili cevi za okvir, vsakih par let menjamo folijo, prek zime ga ne pospravljamo, ker shranimo tja leseno sedežno garnituro, ki jo imamo pod nadstrešnico, pod nadstrešnico pa zložimo narezana drva za kurjenje.

New Report

Close