Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poceni zimske gume

poceni zimske gume

joj jaz pa sem čisto pozabila kupiti zimske gume..
zdaj pa ko kličem naokoli so jim ostale samo še naj naj boljše…in seveda najdražje,
druge so pošle.

ima kdo kako info kje priti do zimskih gum po “normalnih cenah”..LJUBLJANA

A ti iščeš gume, ki bodo kvalitetne in se boš lahko z njimi varno pripeljala na cilj ali iščeš gumo, ki samo da je zimska in poceni, čeprav bo za en d..k?

iščem gume srednjega razreda po normalnih cenah.

Kupi preko interneta, tam jih imajo vedno na zalogi. Pojdi na google in vpiši prodaja gum ali pnevmatike. Jaz jih vedno kupujem na http://www.gume-direkt.com

Gume-direkt.com sploh niso tako poceni. Nas so prišle bistveno ceneje pnevmatike, kupljene pri vulkanizerju, z montažo in menjavo ventilov skupaj.

Mi kupujemo gume pri Topolinu preko neta. Je dalec ceneje kot v trgovinah. Vcasih zna imeti tudi kaksen vulkanizer kaj poceni in dobro, samo vprasanje, ce naletis.

se link

Tudi mi smo imeli dobre izkušnje z nakupom preko spleta: http://www.gume-takoj.si.

PAZITE! Jaz sem dvakrat kupil gume preko interneta in sem potem dobil različne pa tudi
pri reklamaciji sem imel že velike probleme.
Tako mislim, da je taka prodaja bolj KUPOVANJE MAČKA V ŽAKLJU kot ne!!! Nikoli več!

Ma ne kupuj po netu, jaz sem imela lani totalno štalo, sem se potem vozila kar s starimi in sem šla letos v Polje Sven d.o.o. pa imajo vse živo od novih po ful ugodni ceni do malo rabljenih če želiš in sem ful zadovoljna. Telefon pa poklič 041 640 605. Čau, čau in varno vožnjo.

Živjo! Hvala ti za koristen nasvet bom upošteval. Me pa res zanima kakšno totalno štalo
si imela in kje??.
Da se ne bi še kdo zafrknil, šoferji si moramo pomagat z nasveti ali ne. Tudi jaz ti želim
varno vožnjo. Pa kmalu se oglasi tu gor. Čau.

Že večkrat sem kupil gume na gume-takoj.si in sem bil vsakič zadovoljen. Hitra brezplačna dostava in gume niso nikoli bile lanske ampak vedno izdelane istega leta kot kupljene! Enake izkušnje ima tudi kar nekaj znancev, kako je pri drugih pa ne vem.
Je pa pri naročanju preko spleta potrebno točno vedeti kaj naročaš, ker če naročiš narobe (npr. napačno dimenzijo), potem ni krivo naročanje preko spleta ampak vsak sam, ki naroča.

Jst mam pa z Sven d.o.o. čist drugačno izkušno. Jst sm možakarja klicou in je reku da ma te gume in midva sva se skos menila za nove gume in ker jst nism nikol v Ljubljani mi jih je šou stric iskat in on je njemu dal 7 let stare gume pa še rablene so ble. Pol ga pa kličem dol pa on o tem ni nič vedu, da bi se karkoli menila a novih gumah.
Pa še glede njegove spletne strani tiste cene k ma on gor so cene sam zato da tm neki piše….mislem kašno spletno prodajo se gre če cena ni taprava pa če tut na naročil nč ne odpiše, pa sm mu pol še enkrat mail pisou pa spet nobenga odgovora.
Neprofesionalen odnos pa tak da je groza, ga kličem kdaj lohk pridem iskat gume je reku kadarkol sam da pokličem vsaj 1h prej. Je pršou stric dol je blo pa zaklenen zato ker je še on k enmu sosedu na obisk oz. celo pod tuš….mislem HALO!!!!!

Res je , Sven je katastrofa !!! Obnasa se tako kot , da ti on placa gume
vzvisen , antipaticen

na internetu nizke cene , ko pa prides k njemu tiste nizke cene ni , ni vec oz. so tiste stare zlizane ipd.

Pri Boh d.o.o. so zelo prijazni , dobis info po telefonu , ravno tako pri Cvetkovic al Cvijetkovic

Ja,Točno,,sven oglašije eno prodaja pa nekaj čisto drugega.Čisti nateg.Nevem kako mu uspe nategovati narod na tak način. Skratka nevreden zaupanja.

New Report

Close