počitnice
Mislim, da je tole druga tinkaraC in ne “naša”.
Kot sem imela priložnost “spoznati” jo (preko foruma), mislim, da ona ni tako nebogljena in bi se čisto dobro znašla z lastnimi idejami za dopust. Več kot 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem, da ne bi spraševala takšnih stvari.
Novi tinkariC pa priporočam, da se odloči glede na lastne potrebe in občutja.
meni osebno ne paše v hotelu in ne grem tja za noben denar. Ne maram hoditi na morje v visoki sezoni, ne maram prenatrpanih avtokampov in zanemarjenih apartmajev.
Najbolj uživam v avtodomu, ko se lahko z družino odpeljem tja, kjer mi je všeč .
Z njim greš lahko povsod.
Ko smo šli mi prvič z dojenčkom na morje, je imel pet mesecev (hodijo pa s še manjšimi). Močno me je skrbelo a je na morju tako užival, da sem pozabila na vse skrbi. Nismo šli v hudi vročini, šli smo konec avgusta, začetek septembra.
Svetujem ti da greste v apartma ali v prikolico, ker za otroka moraš kuhati posebej, pripravljati kašice….. in zato hotel skoraj da še ne pride v poštev.
Drugo leto pa greste že lahko z avionom in v hotel.
Krajev je pa toliko – nekaj boš že izbrala.
Mi smo šli s 7 mesecev staro na RAb in je blo ful dobro . ampak ne v lopar ker je preveč mivke povsot. Smo bili v apartmaju v kraju Banjole bliz avtokampa. meni je blo super tudi vsak večer smo lahko šli v mesto ob obali 20 minut hoje počasne. Pa plaža in morje primerno za tamale. naša je bla navdušena in je še. letos gremo spet.
Ja, načeloma naj bi sistem tega nicka ti ne dovolil uporabiti, ker je ime (TinkaraC- ki ga ima “stara” forumka, ki se sedaj žal premalokrat javlja) zasedeno – registirano, tako da je to malo čudno.
Odgovor na tvoje prvo vprašanje pa je: mi smo bili v apartmaju v Istri s takim malčkom, čeprav smo bolj navajeni hotelov pa nam je bilo super.