Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek počitnice

počitnice

pozdravljene

kam bi se podali na morje z 6 mesec staremu dojenčku,kaj mi svetujete kam naj gremo na dopust in v katere kraje
sama sploh ne vem kam lahko grem z njim,al je boljše apartma al hotel?
hvala za odgovore
lp

Nimam pojma; vem samo to, da bi jaz šla v apartma.

sploh nisem vedela, da je tinkaraC rodila – čestitam 🙂

hvala m. zelo ste prijazni zdaj pa mi odgovorite na vprašanje
lp

se mi zdi, da to ni “slavna” tinkaraC 🙂 ampak soimenjakinja.

veliko mivke ima Rab (Lopar). ostalo odvisno od navad vaše družine. mi imamo raje apartma.

Mislim, da je tole druga tinkaraC in ne “naša”.

Kot sem imela priložnost “spoznati” jo (preko foruma), mislim, da ona ni tako nebogljena in bi se čisto dobro znašla z lastnimi idejami za dopust. Več kot 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem, da ne bi spraševala takšnih stvari.

Novi tinkariC pa priporočam, da se odloči glede na lastne potrebe in občutja.
meni osebno ne paše v hotelu in ne grem tja za noben denar. Ne maram hoditi na morje v visoki sezoni, ne maram prenatrpanih avtokampov in zanemarjenih apartmajev.
Najbolj uživam v avtodomu, ko se lahko z družino odpeljem tja, kjer mi je všeč .

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Z njim greš lahko povsod.
Ko smo šli mi prvič z dojenčkom na morje, je imel pet mesecev (hodijo pa s še manjšimi). Močno me je skrbelo a je na morju tako užival, da sem pozabila na vse skrbi. Nismo šli v hudi vročini, šli smo konec avgusta, začetek septembra.
Svetujem ti da greste v apartma ali v prikolico, ker za otroka moraš kuhati posebej, pripravljati kašice….. in zato hotel skoraj da še ne pride v poštev.
Drugo leto pa greste že lahko z avionom in v hotel.

Krajev je pa toliko – nekaj boš že izbrala.

Mi smo šli s 7 mesecev staro na RAb in je blo ful dobro . ampak ne v lopar ker je preveč mivke povsot. Smo bili v apartmaju v kraju Banjole bliz avtokampa. meni je blo super tudi vsak večer smo lahko šli v mesto ob obali 20 minut hoje počasne. Pa plaža in morje primerno za tamale. naša je bla navdušena in je še. letos gremo spet.

Jaz sem hodila s tako maljhnimi v Istro zaradi bližine morebitne zdravniške oskrbe v Sloveniji, čeprav je nismo pri tako majhnih nikoli rabili. Če bi izbirala med hotelom in apartmajem, definitivno apartma. Si vezana sama nase in dojenčka in na noben drug urnik.

Jaz pa med hotelom in apartmajem izberem hotel. Če že moram bit v betonu naj mi vsaj kuhajo drugi. 🙂
Mi hodimo sicer s šotorom, otroci pa z nami. Osem mesecev in tri mesece sta bila stara, ko sta prvič dopustovala v šotoru (ne istega leta, seveda :).

Ne vem zakaj si je avtorica nadala ime Tinkara C, “naša” doda zdaj še nekaj zvezdic, ni rodila pred kratkim, pogrešamo njeno pisanje, ki je po “stilu” in “ščepcu” le nekoliko na višjem nivoju, pa oprostite.

ja drage kolegice jaz nisem tista tinkaraC,ki naj bi bila VAŠA,pa mislim da nimam njenega imena,ali je lahko na foromu samo ena tinkara ali kaj,ena je D ena je F,ena je K,jaz pa sem C
lp,hvala za odgovore-tiste,ki ste mi odgovorile

Ja, načeloma naj bi sistem tega nicka ti ne dovolil uporabiti, ker je ime (TinkaraC- ki ga ima “stara” forumka, ki se sedaj žal premalokrat javlja) zasedeno – registirano, tako da je to malo čudno.
Odgovor na tvoje prvo vprašanje pa je: mi smo bili v apartmaju v Istri s takim malčkom, čeprav smo bolj navajeni hotelov pa nam je bilo super.

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Sistem loči velike in male črke!

Ma vrlo važno. Tisti, ki poznam “pravo TinkaroC” tako in tako vemo, da tega skrpucala ni napisala ona.

New Report

Close