Pocitnice na Hvaru ali Bracu
Hvar-fantastično!! Midva sva bila že 3x. Najlepše je v mestu Hvar.
Mislim brez besed to moraš videti.
Imam tudi telefonske številke od apartmajev, sedaj ti jih ne morem posredovati, ker sem v službi. Če pa želiš mi pa pošlji tvoj e-mail naslov in ti jih pošljem naslednji teden.
Brač-tam pa dostikrat piha veter (za srfat).Na Braču mi ni bilo všeč ali pa sem pričakovala preveč, ker je v katalogu in na slikah čisto drugače kot pa je v resnici.
P. S. Čez celo južno dalmacijo ga ni čez Hvar in Dubrovnik.
Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj!
LP
Ojla Tara moj email je [email protected] poslji telefonske bom zlo vesel ce bos!!
Lep pozdrav!!!
Vsak seveda ima svoj okus.
Glede toplega morja je pa odvino kateri mesec je.Končno pa začetek avgusta zelo prija kaka hladna osvežitev.
Moram povedati, da se glavna sezona začne 04. avgusta – takrat ko pridejo Italjani je taka gužva, da skozi mesto komaj hodiš.(avtomobili se ne smejo voziti po mestu).
PLAŽE: Pakleni otočki- Na vsake 5 min vozijo ladjice na otočke, kjer je pravi raj. (vožnja stane od 15-25 kun)
Na vsakem otočku je restavracija, ter wc.
Lahko tudi najameš čoln, ki stane cca.100-250 kun za cel dan.
Glede na to, da imam 22 let in nisem penzionistka se mi ni zdelo dolgočasno-brez zabave, saj je v mestu cel kup lokalčkov, dve discoteki(ena je na gradu, druga pa pri hotelu Pharos v kateri se vsak petek vrti kakšen filem, v soboto živa glasba znanih skupin,…….
Bi lahko povedala kaj več o Ugljanu? V katerem kraju letujete? Kakšne so plaže, kako je z nudizmom? Mi lahko kakšno tel. številko pošlješ na e-mail: [email protected].
LP
neja
Mene bi tudi zanimalo moj email je [email protected], prosim za telefonske številke za Hrvar.
Se slišiva
A bi mi prosim posredovala kako tel. ali internet stran za tole tvojo variantico?
Hvala.
Poglej si stran http://www.pika-balog.si
lep pozdrav Tim
Z možem sva bila predlani na Braču in ti povem,da je bilo fantastično.Pravzaprav na Bolu tam,kjer je Zlati rt.Res,da na samem rtu piha in je bolj primerno,lahko rečem adrenalinsko za srfanje,ampak,če se gre malo na sredino rta je primerno tudi za otroke pa naj si bodo še tako majhni,ker res mogoče piha lahek vetrič in konec koncev poleti na tisti vročini še kako paše.V samem mestu imaš muziko do jutra in pestro izbiro restavracij,da ti ne povem kakšne pize imajo dol,da te kap.Enkratne.Mi smo bili v hotelu Elaphusa in ti povem,da je bila hrana pestra kot še nikjer,osebje v hotelu tudi enkratno,sobe udobne in skratka vse OK.Plačali smo 130 tisočakov za 7 dni za dve osebi.Je bil zajtrk in večerja in spanje vključeno.
Hvar:šli smo s posebno ladjo na ta otok in ti povem,da z možem sva čakala na avtobus,ker se nisi imel kam dat.Plaže katastrofa,sami kamni,tako,da se nisi niti mogel pošteno raztegnit.
Mi nameravamo iti spet v apartma,za katerega je cena 25 eurov (cc.4 osebe) na dan na Braču.
Ti priporočamo in če še kaj potrebuješ javi se.
Lep sončen dan ti želim iz Obale.
Haj!
Meni je na Hvaru super. Plaže moraš pa znati najti in moraš tudi biti pripravljen na nekajminutno peš hojo, da prideš do njih. Potem pa lahko najdeš res pravi raj, s senco in peščeno plažo.
Je pa samo mesto Hvar v primerjavi z drugimi mesti na otokih na hrvaški obali zelo čisto, avtomobili v mesto ne morejo in vsak dan večkrat odvažajo smeti na manjših vozičkih.
Karmen