Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POČITNICE NA SARDINIJI

POČITNICE NA SARDINIJI

Od znanke sem izvedela, da je bila na počitnicah na Sardiniji in sicer z agencijo Sonček v organizaciji Radia Ognjišče.

Ni mogla prehvaliti odličnih organizatorjev, animatorjev in vodnikov, ki so za vsak dan pripravili program, ki je bil za vse navdušujoč.

Poleg tega pa so imeli prekrasno, sončno vreme in ogled mnogih znamenitosti, ki jih nudi ta otok.

Ali je bil kdo s to agencijo na tem otoku ? Rada bi izvedela še kakšno podrobnost.

A niso tam izvajali nukl.testi Američani? Ameriška vojska se mi zdi da je še vedno prisotna tam in da uporablja pri teh vaj zelo nevarno orožje. Se mi zdi da je bil en članek, kratek čas nazaj…

Bili, v juniju z motorji, srečali precej Slovencev. V lastni režiji , vendar smo trikrat preko spleta rezervirali prenočišče.

Nobenih problemov, eno noč smo tudi prespali v šotoru pod nebom.

Priporočam !

Če ti je do počitnic kjer ti nekdo načrtuje vsak minuto v dnevu … drugač je pa sardinija čudovita. Poceni letalo, poceni bivanje, kaj čes boljšega?

In vendar je veliko prihranjenega časa če nekdo ureja namesto tebe

Odgovor na objavo uporabnika
Afna490, 11.06.2025 ob 17:13

In vendar je veliko prihranjenega časa če nekdo ureja namesto tebe

Če ti to paše … meni nikakor. raje manj vidim, pa grem sama tja, kamor mi paše in predvsem kolikor časa mi paše. Če mi ni, pokam naprej.

Vendar zgodovinski kraji niso dosegljivi vsak dan in dobro je, da ti nekdo pokaže neko znamenitost, kar bi v prihodnosti mogoče obžaloval.

glavna znamenitost je bunga bunga vila pokojnega Berlusconija

sicer so lepe plaže, ampak moraš za njih vedno večkrat vstopnine plačevati, pa pogosti so vlomi v avte

To mesto je pravi biser, čudež vsega sveta.

Mi smo bili sicer v resortu Forte Vaillage, je nekoliko dražje vendar imajo res veliko aktivnosti in vsega.

Se najdejo poceni avtokampi z lepimi plažami, potem pa z motorjem raziskuješ okolico v lastni režiji.

Odgovor na objavo uporabnika
čudovite, 11.06.2025 ob 16:00

Od znanke sem izvedela, da je bila na počitnicah na Sardiniji in sicer z agencijo Sonček v organizaciji Radia Ognjišče.

Ni mogla prehvaliti odličnih organizatorjev, animatorjev in vodnikov, ki so za vsak dan pripravili program, ki je bil za vse navdušujoč.

Poleg tega pa so imeli prekrasno, sončno vreme in ogled mnogih znamenitosti, ki jih nudi ta otok.

Ali je bil kdo s to agencijo na tem otoku ? Rada bi izvedela še kakšno podrobnost.

Animacije ne izvaja agencija, temveč zaposleni z radia ognjišče.  Agencija seveda pripravi potovalno pičitniski aranžma, vse ostalo pa radio ognjišče.

Mar je smiselno potovati tako daleč, plačevati plažo in iskati znamenitosti, brez vodnika in brez animatorjev

New Report

Close