Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Počitnice – Pirovac

Počitnice – Pirovac

Zanima ma če je katera že bila na dopustu v Pirovcu pri Šibeniku… Kako je? Je plaža primerna za otroke?

Glavna plaža, Lolič, to je ta pri hotelu Miran je prodnata in je veliko borovcev, tako da je zelo fino, ker je sence dovolj.

Potem so še Starine, tudi tam je plaža za majhne otroke primerna, le sence je malo manj.

Je luštno. Če piha močan maestral, greš v Starine, če jugo, greš v Lolič.

Pirovac je manjši kraj, zvečer se otroci lahko do konca utrudijo na napihljivih trampolinih, 10 min – 10 hrk, lahko se vozijo z malimi baterijskimi avti, možnost je izleta na Kornate, tudi slapovi Krke so blizu.

Če te še kaj zanima, kar vprašaj?

Mi smo bili lani in ker najinih dveh falotkov (3 in 1 leto) voda ni kaj preveč zanimala – kljub temu, da se je meni zdela topla, je bila njima prhladna:), smo naredili kar nekaj izletov – Šibenik, Murter, Slapovi Krke, Biograd …
Plaža (sploh glavna) se mi je zdela prima, pa tudi druga (ki nam je bila bližje), je bila kar simpatična.
V glavnem – mi smo uživali.

Mi smo bili lani z 2,5 let starim otrokom. Bili smo v apartmaju, ki je bil takorekoč na plaži. Plaže so primerne za majhe otroke, zvečer pa smo hodili v Biograd na moru, kje je malo več dogajanja. Pirovac je manjši kraj.
Imam nekaj slik in jih lahko pošljem.
LP

Zelo primerno za take umirjene družine.

Rožica, daj napiši kje ste bili v tem apartmaju na plaži – naslov pa tel.

Naslov in telefon:

Branimir Čubrič
I.G. Kovačiča 43
22213 Pirovac

Tel: +385 22 466 303

Imam tudi nekaj slik apartmaja. Če želite, jih lahko pošljem na email.
LP

Naj še dodam:
Apartma je ob morju, z lastno plažico, kot nalašč za majhne otroke. Imajo sicer dva apartmaja: za pet oseb in za dve osebi.
LP

Mi gremo letos v Pirovac v apartma g.Branimira Čubriča.Če ima kdo kake slike o apartmaju in plaži bi jih bil zeo vesel. Hvala

A je še možno dobiti kakšno slikico tega apartmaja?

New Report

Close