Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice v Ankaranu

počitnice v Ankaranu

Pozdravljeni !

V juniju in juliju oddam dvosobno stanovanje , z vrtom , ki se nahaja v Ankaranu , 500 metrov od morja . Stanovanje je opremljeno za 4 osebe .

Če vas zanima ,mi pišite na moj e -mail.

LP Sanja

Zdravo!

Mene zelo zanima to stanovanje, smo 4 +otrok. Zanima me cena najema, a moraš še vedno pol plačati plažo in pa bazen?
Zanima me tudi, če ga lahko oddaš od 29-7.2002-5.8.2002?
Za odgovor se ti zahvaljujem in te prosim da pustiš telefonsko da se boma lažje zmenili.

Lep pozdrav, Saša.

Pozdravljena !
V času od 22. julija dalje imam stanovanje zasedeno . Za vse druge termine v juniju ali juliju pa bi se lahko zmenili . Cena za stanovanje je v juniju 50.000 sit / teden ,v jujiju pa 56000 SIT / teden..
Stanovanje meri 50 m2 in sestoji iz hodnika kuhinje , 2 sob ter tuš kopalnice s straniščem. Pred stanovanjem je vrt , razgled na morje , ne vem kaj te še zanima . Če se greste kopat v Adrijo , moraš plačat vstopnino , prav tako tudi za kopanje na Debelem Rtiču. Sicer pa je pod hišo še kar nekaj plaž , ki so zastojn , niso pa nevem kako urejene.

Če te zanima me pokliči tel . 040-636-077

Lp Sanja

zanima me ce se imate to stanovanje za poletne pocitnice? prosim pokličite 051438196

zdravo!
mene pa zanima cena najema,od 26.6.-30.6.2010. Ali bi se dalo,da bi nas bilo pet v tem stanovanju?
hvala,lep pozdrav,Marijanca

New Report

Close