Počitnice v januarju v Sharm El Sheiku
Pozdravljeni!
Zanima me ali je morda kdo letoval v začetku januarja v Sharm El Sheiku, kakšne so kaj temperature zraka/morja tam.
Ali je kopanje možno zunaj v morju/bazenu?
Pa še nekaj je morda bil kdo v hotelu Ghazala Gardens? Imajo moogoče notranju bazen? Na spletu sicer piše, da ga nimajo, ko smo se zanimali pri agenciji pa so rekli, da imajo. Kaj pa voda v zunanjih bazenih, je ogrevana? V Hurgadi je bila.
Zdaj pa ne vem, kaj je res in bi mi kakšna “sveža” informacija prišla še kako prav.
Hvala za vaša mnenja.
Lep dan
Bil sem točno v Ghazala gardens, leteli smo iz Salzburga, ta hotel res nima notranjega bazena. V januarju ti res odsvetujem odhod v sharm, ker je prevelika loterija z vremenom. Lahko imaš 30st. ali pa tudi samo 20st čez dan in pa veter, kar pa ni prijetno. Drugače je pa Ghazala gardens odličen hotel, saj moja družina hodi v ta hotel že pet zaporednih let. Hrana je naravnost odlična, all inclusiv bogat, tako da jaz zmeraj pridobim kakšen kilogram. Sobo vplačaj junior suito,ker imajo boljšo lokacijo, kot dvo posteljne. Na plaži imaš tudi all inclusiv in pa hrano lahko koristiš v sestrskem hotelu Ghazala beach. Čistoča je odlična,vse ostalo pa si oglej na tripadvsor-ju kjer imaš tudi slike in video. Če te še kaj zanima vprašaj. lp