Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Počitnice v Pakoštanih

Počitnice v Pakoštanih

Živio ! Zanima me,če je kdo že bil na počitnicah v klubu Med v Pakoštanih?
Kako izgleda ta all inclusive club , bivanje v slamnatih kočah brez elektrike in ključavnic ? Se je za odločit ? Rada imam sproščene počitnice in šport in me ne skrbi, če ja manj komforta. Di

Di, pozdravljena!
Tudi jaz se zanimam za počitnikovanje v tem klubu. Če v googlu vtipkaš club med croatia za iskanje dobiš, kar nekaj zanimivih naslovov. Jaz sem poskusila na naslovu millvalleytravel.com/cmed.htm in tudi zahtevala nekaj informacij. Odgovorili so mi takoj, mi poslali cene in če hočem, lahko rezerviram kar preko maila. Sedaj sem dodatno vprašala še nekaj stvari, tako da ti še sporočim.
Jaz sem se zanimala za zadnji teden v avgustu. Cena za odraslega je 238$, za otroka 143$, taksa za odraslega 55$, za otroka 25$ in še včlanitev 30$. Gre za slamnate hišice z zunanjimi tuši. Sedaj sem se še pozanimala, kaj ta cena vsebuje.
Jaz sem videla ta kamp od zunaj in je zelo zanimiv in lep. Takrat, ko smo se mi peljali tam mimo (lani konec avgusta) so imeli ravno menjavo in je bilo ljudi od povsod (tujci).
Če boš še ti kaj zvedela,mi javi, če bom pa jaz, pa ti tudi sporočim.
Metka

Metka, hvala za komentar.
Sem že čisto obupala nad odgovori .Včeraj sem se že prijavila za 3. avgust. To ima agencija Odisej iz Kranja za 110.000 ,00 sit, ker je ta teden čisto najdražji termin. V ceni pa nudijo hrano, pijačo in cel kup športov in tečajev :jadranje,surfanje, tenis,judo, učenje plesov, lokostrelstvo, kajak, odbojko, namizni tenis… Mislim da nam ne bo dolgčas, edino predstavniki so samo tuje govoreči – francosko in italijansko.
Pa lep pozdrav Di.

Zdravo Di.
A si to dobila v Med Clubu v Pakoštanih? In ta cena je kaj – za enega ali za dva ali za tri? Prosim, če mi lahko javiš, ker me res zanima.
Metka

To je cena za enega v klubu Med v Pakoštanih za all inclusive en teden.. Lahko pa te potolažim , da so ostali termini cenejši.Cenik sem dobila pri agenciji Odisej v Kranju.Za odhode 10. ali 17.avgusta je cena 93.800,00 sit, kasneje pa 69.100.Otroci imajo različne popuste, odvisno od starosti.
Pa lep pozdrav . Di.

New Report

Close