Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek počitnice v Zatonu pri Zadru/Ninu?

počitnice v Zatonu pri Zadru/Ninu?

Nekaj smo rezervirali tik ob morju, pa me zanima, če poznate te kraje. Kakšno je morje, plaže, piha…je kaj zanimivega za si ogledati, ker ne bomo samo na plaži…sicer nekaj sem videla, a vseeno iz prve roke info. so vedno najboljše. Kakšno je mesto Nin, ima dušo?

LP; bilka

Bili smo v Ninu na izletu, ko smo bili na dopustu v Petrčanah.

Nin je majhna luškana vasica z zgodovino, ogledaš si lahko rimske izkopanine – tega se najbolj spominjam. Ima par gostilnic, par stojnic . . . Kakšne pametne plaže nisem videla, imajo pa nekakšno zdravilno blato.

LP!

Nin je v bistvu vas z eno pekarno, eno zakotno trgovino, v katero ni za stopit in tremi oštarijami. Nič kaj turistično.

Plaža je lahko čisto cool, kot smo jo imeli mi. Fino je za majhne otroke (mivka) za plavalce pa katastrofa, saj moraš hodit in hodt in hodit…., da prideš na tako globoko vodo, da lahko sploh zaplavaš. Mene je to (edino) najbolj motilo.
Nina ne poznam dobro, vendar res ni nevemkaj. Je pa Zadar relativno blizu, tam pa dogajanja gotovo ne manjka.

Plus Nina je samo v tem, da so cene ene 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nižje kot v Zatonu.

http://www.zaton.hr/

Mi kampiramo v Zatonu leto za letom, meni je tukaj raj in poznam tudi Nin, pravzaprav je res, da nimaš kaj videt v Ninu, staro cerkev in eno ozko ulico.

LP,*mamuška*

>http://www.zaton.hr/

LP,*mamuška*
LP,*mamuška*

Je za zato Zadar najlipše misto na svitu!

mi smo se tudi letos odločili za Zaton pri Zadru… Ali je primerno za otroke, naš bo star 4 mesece ko bomo šli.
Ali kdo pozna kakšen apartma oz. če priporočate kakšen dober apartma v Zatonu po ugodni ceni???

Ali je potrebno za bazene doplačati??

Hvala!

Če si gost kampa ali app naselje, pol ne plačaš nič za obisk bazenov, v nasprotnem primeru pa ja. Zaton je zelo drag, kar se tiče app in tudi kamp je najdražji na Hrvaški obali. Je pa zato NAJLEPŠI! Samo eno napako ima vse skupaj, da je vse skupaj na Hrvaškem. Sicer pa cen zasebnih apartmajev ne poznam, jih pa je kar nekaj v okolici!

LP,*mamuška*

*mamuška* napisal:

> Samo eno napako ima vse skupaj, da je vse skupaj na
> Hrvaškem.

In zakaj je to napaka?

Hvala za informacije, lp Bilka

New Report

Close