Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice z malčkom in trebuhom

počitnice z malčkom in trebuhom

Mi bi šli na Jadran v začetku poletja. Radi bi plažo, kjer se lahko 1,5 let otroček mirno igra ob in v vodi (malo mivke, košček plitve vode…) in pa želimo nekaj sence za mami s trebuščkom. Nastanitev (apartma) blizu morja, možnost sprehodov z vozičkom in kakšna dobra restavracija… Smo zahtevni? Aja, pa predaleč tudi ne bi šli. Nekje do Zadra recimo je skrajna meja, od otokov pa edino Krk ali Cres (morda Lošinj). Se toplo priporočam za predloge!!!

L.P. Čibi

Rab-Lopar: Odlično za otročička, da se bo lahko igral na/z mivko ob plitkvi vodici.
Za mamico z trbuščkom pa velik senčnik, ki si ga lahko izposodite tam ali pa ga prinesete sabo.

Lp

Crikvenica (ima vse med zgoraj naštetimi pogoji, plitko vodo, pesek, mivko, borove senčice in ful čez celo mesto sprehajališče med palmami in drugim mediteranskim rastlinjem, zraven kup trgovinic in kafičev, pa še v manj kot dveh urah ste z avtom tam. Morda pa tudi Krk, vendar mi ni tako všeč.

O Crikvenici sem tudi sama razmišljla, ker smo bili v mojih otroških letih večkrat tam. Vendar, kolikor je meni znano se tam čisto vse plača, mislim na plažo. Je kaj drugače?

Zaton pri Zadru. Odlično za družine z majhnimi otroci.

Plača se sam tista plaža kjer je mivka, ostalo pa ne. Imaš nešteto kopališč zastonj, kjer so kamenčki ali pa ponekod beton. Ko greš iz Crikvenice skoz proti Dramlju in Kačjaku, je veliko zasebnih prostorčkov, do koder vodijo dol stopničke in je beton. Ponekod kakšna klopca zraven imaš pa tudi nekaj peska, tako da je dostop do vode lahek. V Kačjaku je še super, ker se sparkiraš v senci kjer je kot nekakšen majhen gozdiček, nekaj bungalov, nato si v 3h minutah dol na plaži, kjer je tud ena okrepčevalnica in nešteto kotičkov, nekje na drugi strani je celo nudl plaža, pa rekreacijska steza, sprehajališče v senci.
Crikvenica mi je všeč ker ima skoz vzdolž sprehajališče cca 7 km in greš v smer Selc ali pa Kačjaka. Dost je tudi privat apartmajev ali sob, ki so tudi po 18 DEM, ups ni več mark, he,he! Veliko je rastlinja, ter parkcev za otroke (vlakcev, gugalnic, toboganov, avtomobilčkov…peskovnik, pa tudi za odrasle možnost odbojke, namiznega tenisa, najem skuterjev, potem vleka z gliserjem na tubah, bananah, gumah, s padalom….) Vse je na kupu…

Veliko sreče!

Če se vam da brskati, lahko greste na http://www.pika-balog.si. Pedlagamo Pašman! PIKA

New Report

Close