Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Počitniška hišica in termini

Počitniška hišica in termini

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3659, 16.05.2025 ob 16:00

Se pravi se ti zdi v redu, da se obljuba prelomi?

Če se na tak način lahko končno znebiš parazita, potem je v redu.

Če bi bili paraziti, potem jim ne bi tega ponudila preteklo leto. Dejstvo je, da je avtorica oseba brez časti.

Kaj pa vem, če ste bili zmenjeni, no, jaz jim ne bi kenslala tega, edino če bi imel otrok res dober razlog da lahko koristi edino in samo takrat. Razložiš otroku, lej, zmenjeni smo bili, za drugo leto se bomo pa drugače dogovorili, probaj si zrihtat drug termin. Ne pa vse na bum tresk, to je moje, moje, moje, lahko delam kar hočem. Ja, ampak v tem primeru ne ponujaj naokoli.

Bolj in bolj se cudim…

Ce bi meni nekdo rekel, lej 10 dni si lahko, 14 pa ne bo slo, bi bila hvalezna do neba!!! Tud, ce bi lani govorili o 14 dneh.  Koliko ljudi ima moznost 10 dni zastonj biti na morju? Jaz bi itak dala vsaj za stroske. In pustila za sabo res cisto. Na kraj pameti mi ne bi prislo, da tam sprejemam kogarkoli na obisk, sploh, ce ne bi bila zmenjena.

Res je folk vse sorte …

Barbika9700, 16.05.2025 ob 16:08

Kaj pa vem, če ste bili zmenjeni, no, jaz jim ne bi kenslala tega, edino če bi imel otrok res dober razlog da lahko koristi edino in samo takrat. Razložiš otroku, lej, zmenjeni smo bili, za drugo leto se bomo pa drugače dogovorili, probaj si zrihtat drug termin. Ne pa vse na bum tresk, to je moje, moje, moje, lahko delam kar hočem. Ja, ampak v tem primeru ne ponujaj naokoli.

Ne bomo se mi pilagajali. Saj je ne oddajamo za denar. Lahko so bili tam, ker je bilo prosto.

Druži, 16.05.2025 ob 17:18

Ne bomo se mi pilagajali. Saj je ne oddajamo za denar. Lahko so bili tam, ker je bilo prosto.

En mora biti crna ovca v druzini…..

New Report

Close