Počiva kletka…
… v tihoti…. Ekola, moj današnji trening je mimo… eh, neč bat… ne sledijo podrobnejši opisi jahanja…. hehe….
Alora, dragi moji…. Helči se bo verjetno poslovila od netka za en cajt, ker tako ne gre več naprej…. Ne bom več delala samo za net in mobitel…. Dans sem skor padla skup, ko se dobila računa za skupaj 25 jurčkov… in potem se mi zdijo eni čeveljci za 7 jurčkov nedosegljivi????? …. Sej vem, da mi bo to težko uspelo…. ampak… pismo, teku ne gre naprej…
Eh… to je bil zdej en samogovor…. Lep vikend vsem skupaj….
Počiva jezero v tihoti
in listje rahlo mi šumi.
Ob jezeru v temni noči
mlad partizan molče stoji.
Obljubo deklica je dala,
da bo čakala tisti dan,
ko bo svoboda zasijala,
ko se povrne partizan.
Ko drugo leto borbe mine,
prejela draga pisemce,
da partizanu vrh planine
prebila krogla je srce.
Počiva jezero v tihoti
in listje rahlo mi šumi.
Na dnu samotnega jezera
dekle nesrečno mirno spi.
Vsega v zivljenju ne mores imet…odloci se..kaj so ti prioritete in v tem uzivaj…kapišššš….saj ni treba kle gor viset tolk casa..si pac na trenutke..ko to najbolj potrebujes..ko ti je to najbolj u veselje…ostale dni..pa uzivas v cem drugem draga moja…ne jemlji si nekaj..kar ti dela lep dan…ma ej..to je mucenje samega sebe..sma mal se discipliniraj..saj to se bos mogla navadt…tud tam..in uzivaj kle..pa bo racun velik manjsi;))..aja..al pa kaksen nov paket..oziroma kabelska..isdn-adsl..ker predvidevam, ce imas tak racun..nimas nic od tega..tam pa bo racun okol 9.000,00..pa neomejena uporaba…no daj helcka..saj si pametna..kva bom jaz zdaj tebe kle ucila..bemti..naredi si lepo..uporabi glavo in scre..in to je to..lubcka..papa
..pa ravno sedaj mi očeš pobegniti, ko sva začela eno tako strastno..opssss…..
ma daj mala,omisli si lubčeka, ti po poleg plačevanja računov še za kakšno drugo stvar bil uporaben….hihiihihihihihihi
HELYKA, poglej kaslček in vrni se k meni….hiihiihihihihi saj veš, da…
Kada izblede ti snovi i nisi dobre volje, seti se mene i bude ti bolje!..hihihi
pa ša mal da te (na)mučim..hehe
Oseti poljupce mojih usana, dodir moje ruke, vidis sto ti radim.., sta se sa tobom dogadja, i ja se cudim.
pa pa