Počutim se seksi, kljub majhnim joškam
Sama se počutim seksi in samozavestno, kljub B košari. Kaj mi kdo more? Samozavest moški na daleč opazijo.
Sam se počutim seksi in samozavestno kljub nadpovprečni velikosti ku.rca. Kaj mi kdo more? Samozavest babe hitro opazijo.
Počutim se seksi in samozavestno, pa še C košarico imam. Moški me opazijo tako in drugače.
Ammm, mene nisi prepričala:)). Zakaj si to morala deliti z nami? Sicer pa, tudi če si brez uhlja, roke, noge, srca…kaj ti kdo more.
Jst pa pravim…Moje so majhne ampak simpatične. :))
jst pa pravim,amm,s košarico ali brez,men so najbolj seksi,simpatične,,,ko nabreknejo…..;)
Tudi nabrekli so najbolj simpatični.
je še nisem srečal s tako majhnimi, da mi z joško ne bi mogla gobca zapret ♥
Če spoštujem katere babe, so to tiste, ki imajo velike joške. V svetu perverzij so žrtve, ki se morajo soočiti s primitivizmom seksualno navdihnjenih moških živali, katere jih stalno opozarjajo na določene dele telesa. Mnoge jočejo, ker se počutijo osramočene zaradi odziva primitivcev na njihova telesa. Fukfehtarji ste najbolj bolana bitja v vesolju. Popolnoma brez občutka za druge ljudi, poponoma brez empatije .
Ja res so čist uboge. Gre na jutub ena taka pa nabere že v enem mescu 100.000 subskrajberjev.
Sori, B ni joška. Jaz imam recimo dobro A, sploh potem ko dobro prsne mišice namupmam. In zdaj naj mi bo seksi baba, ki ima B. ne se hecat.
Svoje joške zmanjšaj, pa ti bo. :))
…spider boš moral svoje malo manj pumpat in od svoje drage več masirat(kot trdi Lenderotova,z masažo se povečajo) :))
Forum je zaprt za komentiranje.