Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pod Golobom sem končno zadihala, plačo mi je dvignil za 13%

Pod Golobom sem končno zadihala, plačo mi je dvignil za 13%

Pod Golobom sem končno zadihala. Do sedaj sem vedno dobila miloščino. Minimalca so nam dvigovali za kakšen % ali dva. Golob pa mi je plačo dvignil za 13%, za več kot 100€ na mesec. Končno lahko zadiham in začnem šparati za morje. Zadnji dve leti nisem mogla nikamor iti, ker nas je puklasti držal zaprte doma in nas je tako zapufal, da se je vse podražilo za 50% in več.

Ne vem, kaj se eni razburjate na tem forumu, očitno nimate pojma ali pa ste samo privoščljivi in ne privoščite ljudem na minimalcu, da bi bolje živeli. Še bolj bi morali obdavčiti bogate, zakaj pa rabi nekdo 5000+€ na mesec? Zakaj se nekateri preseravajo in potujejo z letali in onesnažujejo okolje?

Do minimalca si imela dodatek, zdaj ga pač nimaš, in si na istem. Matematika ti pa ne gre? Pa logika tudi ne.

Kot ti je dal obdavčen dodatni regres te je pahnil in še mnoge druge v drugi doh. razred, javi se kura, ko boš doplačevala dohodnino.

Odgovor na objavo uporabnika
Končno zadihala, 12.02.2023 ob 07:51

Pod Golobom sem končno zadihala. Do sedaj sem vedno dobila miloščino. Minimalca so nam dvigovali za kakšen % ali dva. Golob pa mi je plačo dvignil za 13%, za več kot 100€ na mesec. Končno lahko zadiham in začnem šparati za morje. Zadnji dve leti nisem mogla nikamor iti, ker nas je puklasti držal zaprte doma in nas je tako zapufal, da se je vse podražilo za 50% in več.

Ne vem, kaj se eni razburjate na tem forumu, očitno nimate pojma ali pa ste samo privoščljivi in ne privoščite ljudem na minimalcu, da bi bolje živeli. Še bolj bi morali obdavčiti bogate, zakaj pa rabi nekdo 5000+€ na mesec? Zakaj se nekateri preseravajo in potujejo z letali in onesnažujejo okolje?

Meni so dvignili plačo za 10,3%, kar je najvišji dvig, kar sem jih doživel, pa delam že skoraj 20 let. Veliko bolje živim sedaj, ko ne rabim več nagobčnika in QR kode. Ne počutim se več kot kos mesa, ki ga vsak skenira in nadzoruje. Tiranija, ne hvala.

Svoboda je neprecenljiva.

Slepota, 12.02.2023 ob 07:54

Do minimalca si imela dodatek, zdaj ga pač nimaš, in si na istem. Matematika ti pa ne gre? Pa logika tudi ne.

Kot ti je dal obdavčen dodatni regres te je pahnil in še mnoge druge v drugi doh. razred, javi se kura, ko boš doplačevala dohodnino.

Kletni janšistični SdS bojevniki ste spet na delu. Ste dobili pingo sok za nedeljske nadure?

Spet trosite laži, kakor ste lagali, da Golob ne bo zamejil cen daljinskega ogrevanja. Same laži so vas. Prebolite že enkrat poraz in dojemite, da ste nepomembni in boste za vedno zapisani v zgodovino kot člani sekte.

Ja koliko pa se je pod Golobom podražilo vse ostalo? Najmanj za 20 % in to ni še nič …..

Končno zadihala, 12.02.2023 ob 08:01

Kletni janšistični SdS bojevniki ste spet na delu. Ste dobili pingo sok za nedeljske nadure?

Spet trosite laži, kakor ste lagali, da Golob ne bo zamejil cen daljinskega ogrevanja. Same laži so vas. Prebolite že enkrat poraz in dojemite, da ste nepomembni in boste za vedno zapisani v zgodovino kot člani sekte.

Kakšne laži lepo te prosim, samo resnica na podlagi matematičnega, preprostega OŠ, izračuna. Kura!

Vesel oče, 12.02.2023 ob 08:02

Ja koliko pa se je pod Golobom podražilo vse ostalo? Najmanj za 20 % in to ni še nič …..

Januarja se je inflacija glede na december znižala in je znašala 10%, tako da ne laži.

https://tradingeconomics.com/slovenia/inflation-cpi

Vseeno je kateri so na oblasti. Dejstvo je, da nam že 31. let kradejo. In to čisto vsi. Eni bolj drugi manj.

Podražitve so veliko večje, 50% in več. Recimo, prevoz ene zadeve 1x letno je bil lani 35€, letos 69,90€. Bo una kura zračunala koliko % je to. 🙂

Sam povem, 12.02.2023 ob 08:05

Vseeno je kateri so na oblasti. Dejstvo je, da nam že 31. let kradejo. In to čisto vsi. Eni bolj drugi manj.

Vsi nas ne zaplinjajo in nas ne omejujejo na občine. Tako da ne bo držalo, da so vsi isti. So zelo VELIKE razlike med njimi.

pa saj ga ni,zaksj lazes da je golobji laznuvec omejil ceno?

@Ne laži

Dejanska inflacija je veliko višja kot nam jo prikazujejo. Statistiko se pač da prirejati po željah naročnikov, to ni nobena skrivnost. Da bi vklopili tisto eno sivo celico in razmislili, da ima kovanec 2 strani, da obstajaja t.i. veda, ki se ji reče makroekonomija, ki pojasni marsikaj, bi vedelo, da lažejo in prikrivajo, mediji pa izdatno podpihajo te laži. Zato npr. nekdo, ki želi napisati resnico na RTV portalu tega ne more, ker ga brišejo (toliko o desničarski RTV, kar je še ena laž).

pod katero vlado ste pa v teh 31. letih najboljše živeli.

campari, 12.02.2023 ob 08:12

pod katero vlado ste pa v teh 31. letih najboljše živeli.

Pod vladami Janeza Drnovška.

Zakaj nam je decembra industrijska proizvodnja padla za več kot 7% (eden izmed največjih padcev v Evropi), če nam gre po tvoje tako odlično?
“Industrial production in Slovenia declined by 7.3 percent year-on-year in December of 2022, following an upwardly revised 3 percent drop in the previous month.”

Že to, da se ljudje pogovarjate POD KATERO VLADO o VLADI pomeni, da ste podrejeni in vam je podrejenost nekomu postala domača in se strinjtae z njo.

Če vam rečem, da ste manj vredni, kot jaz , če bi vam dejal, da ste manj kot jaz, da ste pod menoj in moje sluge, bi vas to ujezilo. Ko pa sami pravite, da imate vlado in vam nekdo vlada ter vam je nadrejeni celo v smislu VAŠEGA ŽIVLJENJA pa vas to ne gane. Zakaj?

Kako nespametni morate biti, da to podrejenost nekomu nad vašim življenjem sprejemate,kot de facto in, da tako pač je, kot bi se rodilo, kot ste sami rojeni. Pa vendar se ni. Podano vam je bilo skozi dresuro šolanja, da je nad vami nek vladar. In od takrat ste to sprejeli ob enem pa, kot sem dejal ne sprejemate podložnosti, če bi vam jo nekdo v obraz povedal in da ste nek niče brez prostosti.

Mnogi lažete sami sebi. Če bi se, kot sme zgoraj napisal ujezili name, ker bi vam dejal, da sem vaš vladar pa bi po mnogih izgovorih,ki jih premorete bili ne ujezljivi nad menoj, če bi me določen procent izvolil za vašega vladarja. Kar naenkrat bi vam bilo v redu, da sem vam vladar.

No tu se vidi vaša plitkost razmišljanja ljudje, ki verjamete v vlado in vladavino nad seboj ko le to omenjate.

ZBUDITE SE

daj ne nakladaj. Celo če bi bilo res in bi dejansko imela 100 evrov višjo plačo, se je vse ostalo tako podražilo, da ti že lahko šparaš za dopust, ampak realno imaš manj keša kot prej.:) Dopust bo torej še počakal. Če si ga prej nisi mogla privoščit, si ga boš zdaj še manj, kljub 100 € viška.

dorotea318, 12.02.2023 ob 08:28

daj ne nakladaj. Celo če bi bilo res in bi dejansko imela 100 evrov višjo plačo, se je vse ostalo tako podražilo, da ti že lahko šparaš za dopust, ampak realno imaš manj keša kot prej.:) Dopust bo torej še počakal. Če si ga prej nisi mogla privoščit, si ga boš zdaj še manj, kljub 100 € viška.

Ponovno ena, ki ji je ostala ista plača in je sedaj zavistna ostalim, ki so doživeli 13% dvig. Najdi si boljšo službo in nehaj svoje frustracije zlivati na druge. Če želi iti avtorica na dopust, naj gre. Kdo pa si ti, Dorotea, da bi ji to prepovedovala?

Jaz sem dobila povišico za 10,3% + še nagrado za uspešnost. Pa tudi če bi dobila manj, bi še vedno volila Goloba, ker sedaj vsaj mirna zaspim in grem lahko na dopust.

Janša je ceno bencina nabil na 1,8 evra.

Anonimno 2297, 12.02.2023 ob 08:36

Ponovno ena, ki ji je ostala ista plača in je sedaj zavistna ostalim, ki so doživeli 13% dvig. Najdi si boljšo službo in nehaj svoje frustracije zlivati na druge. Če želi iti avtorica na dopust, naj gre. Kdo pa si ti, Dorotea, da bi ji to prepovedovala?

Kdo pravi, da sem ostala na isti plači?:) In kdo pravi, da avtorici “prepovedujem” iti na dopust? Pravim samo, da je inflacija toliko požrla, da ima manj kot pred dvema letoma, čeprav ima 100 € več. To je vse. Če ji bo ratalo iti na dopust zaradi teh 100 € več, bi ji ratalo tudi pred dvema letoma še toliko bolj.

Ker lahko, 12.02.2023 ob 09:08

Janša je ceno bencina nabil na 1,8 evra.

V bistvu ni. Bi sedaj lahko bil cenejši kot je, ker so terminske pogodbe nižje kot so bile. Ampak ni, ker morajo levaki notri prinesti izgubo, ki jo plačujete ovce, za čas, ko niso vladali in kradli.

Lepo, da ti je lepo in da tako čutiš! Le tako naprej.

Šele Golob je spravil cene goriv na normalen nivo. Pod  Janšo je bil liter bencina že skoraj dva evra.

Slepota, 12.02.2023 ob 09:38

V bistvu ni. Bi sedaj lahko bil cenejši kot je, ker so terminske pogodbe nižje kot so bile. Ampak ni, ker morajo levaki notri prinesti izgubo, ki jo plačujete ovce, za čas, ko niso vladali in kradli.

Točno to. Nadoblast zahteva za nazaj denar, milijardice… . Suženjčki so pač le suženjčki….

Ta narod je tolk glup, da ne more dojeti,da bi bi pri 2 otrocih, moderni tehnologiji, davkih, morali živeti bolje kot v Švici. Pokradejo jih za miljiarde, zato pa ščuvanje in hujskanje proti JJ in cerkvi na vsakem koraku.

New Report

Close