Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pod wc školjko se vidi, da pušča voda

pod wc školjko se vidi, da pušča voda

tam kjer se školjka drži tal, pušča voda, ne veliko, ampak ravno toliko, da se vidi; školjka je v bloku, ki je bil zgrajen v 60-ih…je zelo stara…kaj naredit, A JE TO NEVARNO

hvala

Takoj zapri dotok vode v kotliček.

Školjke ne uporabljajte, dokler ne pokličete vodovodarja. Lahko preko upravnika….

Vsekakor pa zamaka spodnjemu sosedu in bo cela štala, če ne sanirate.

Če prav razumem, potem teče izpod školjke na ploščice. No, ne teče, malo pronica. Če je to, potem je samo malo silikon popustil in je treba nazaj “zalimat” silikonom. Nič takega, to sem že enkrat tudi sama naredila.

Spodnji sosed, lahko, da se jaz motim, toda tam kjer se školjka drži tal je luknja v odtok in ne bo zamakalo sosedom. Le če cev poči ali pa bi imela dotična , ki to piše poplavo v kopalnici in bi jim čez ploščice zamakalo.

Vsekakor pa, če nimaš pojma, je treba poklicat vodovodarja,da pogleda in popravi.

koliko časa pa je tam voda?Ali je školjka počena? Ali voda odteka normalno?.
Nisem stručko ampak: če školjka ni počena in če voda normalno odteka , mogoče je bilo malo vode pod školjko, ostalo od kopanja. Dobro pobrisat okrog školjke , pa videt!! Lahko , da se motim,

hja

tako je, malo pronica, spodnjega soseda sem poklicala, je pogledal in rekel, da to ni nevarno zanj

školjka ne more puščat, če ni počena.

zamenjat bo treba svinčen odtok, če ne moreš sama ugotovit od kje teče.

Lahko pa teče od zadaj, kjer pride gor cev iz kotlička.

New Report

Close