Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podaljšana porodniška

Podaljšana porodniška

Zanima me koliko časa se čaka odločba za podaljšano porodniško,potem,ko se oddajo papirji.

Hvala.

pri meni je bilo 14 dni

2-3 tedna.
Jst sm papirje glih dons oddala.

Jaz sem čakala mesec in pol.

acjom, ma ja? Kdaj je pa blo to? A v lj?

dobila po 14 dneh info na CSD, odločbo pa čez 3 dni! Medicinska Komisija ima 15 dni časa da odloči po tem ko prejme papirje od CSD

Ne, v Mb, pred tremi leti.

Mene pa zanima koliko časa pred zaključkom porodniške ste oddajali papirje za podaljšanje.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Men se kao porodniska zakljuci 10 junija, oddala sm danes. 1,5 prej.

Meni so na CZD rekli, da jo moraš vsaj mesec dni pred iztekom porodniške.

OK, hvala za odgovora.

Zdaj pa še eno podvprašanje – na porodniški sem jaz, me pa zanima, če podaljšajo, če lahko tisti del koristi oče? Se nisem še nič zanimala na CSD.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Lahko ja. Sam izpolnis na vlogi kdo misli koristit in dogovor med vama.

O, super. Hvala.

LP

V kakšneih primerih pa ti podaljšajo porodniško?

Hm, ne vem – nam je pediatrinja v razvojni rekla, da bomo vložili za podaljšanje. Težave so pa asimetrija in spremenljiv mišični tonus – nasplošno zaostanek v razvoju.

LP

Hvala vsem.

Lp

New Report

Close