Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style PODALJŠANJE LAS – PROSIM ZA POMOČ

PODALJŠANJE LAS – PROSIM ZA POMOČ

Pozdravljeni.

Že kar nekaj časa se odločujem za podaljšanje las. Sem iz štajerskega konca. Bojim se, da ne bi dobila podaljškov s pravimi lasmi, preveč je že salonov, ki dajejo z umetnimi, predvsem imaš potem problem pri umivanju, ker se slabo razčesavajo.

Prosim vas za nasvet oz. če ve katera za vredu salon, da je zadovoljna z lasmi v okolici celja. Prosim, če poimenujete salone, ker še ne vem, kam bi si jih šla podaljšat.

Hvala vsem, ki mi boste kakorkoli pomagale.
lp
Nika

Draga Nika.
Odsvetujem vam podaljške, ker so umetni, vglavnem nestrokovno narejeni (pri nas že skoraj vsaka frizerka to dela, brez temeljitega izobraževanja), kvaliteta las je vprašljiva, cena visoka, pa še kmalu gredo dol.
Torej pustite vaše lase rasti, negujte jih in strižete le konice in bodo hitro dolgi, kot bi bili podaljški, pa še vaši bodo, lepo jih boste česala,ceneje bo,pa še toliko časa jih boste imela dolge, kolikor si boste želela.
O moralnosti dajanja na glavo tujih las, pa tokrat nebi.
lepe dolge lase vam želim.
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

DRAGA NIKA
Res je da obstajajo umetni lasje za podaljševanje (jih močno močno odsetujem,probano v enem od mojih prvih podaljševanj in smo jih odstranili po 3tednih.)PO TEJ IZKUŠNJI SEM PO NESREČI ZAŠLA V EN SALON IN…:
ZVEDELA SEM DA OBSTAJAJO PA TUDI NARAVNI LASJE in so nekaj povsem drugega!
Sedaj imam za sabo ze 3 podaljševanja eno za drugim vsaki podaljški so zdržali po cca 7-8 mesecev.Vmes pavza po 1 mesec.Poleti se nisem imela lepše frizure kot sedaj ko imam podaljšane.To koliko pa padajo dol in izpadajo pa je vse odvisno od frizerke ,ki jih dela.Meni jih je vse skupaj izpadlo 7.Priporočam ti da se pred podaljševanjem odločiš za konkreten posvet in tako povprašaš vse kar te zanima in izves vse kaj te čaka pri podaljških.Obrni se na SABINO ali GAŠPERJA iz POVEJ NAPREJ FRIZERSKEGA SALONA .Sabina podaljšuje ,Gašper pa na koncu postriže in uredi tako ,da ne vidi vsak na tem svetu da maš par repkov zadaj.Sicer se nahaja v Ljubljani vendar se splača.Najavi se na posvet ostalo sledi
Še telefon: 041 694 373

želim ti lepe podaljške
maja

Lep pozdrav!
Mene pa zanimajo podaljški las, ki se pritrdijo z sponkami na tvoje lase.Ima katera izkušnje s tem in kje se mogoče dobijo ti podaljški. Namreč ko želiš daljše lase, si jih pritrdiš, ko ne pa odstraniš.Nagibam se bolj k tem podaljškom, kot pa da ti jih zlepijo s tvojimi lasmi.
Prosim, za kak odgovor in svetovanje.

New Report

Close