Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek podaljševanje las

podaljševanje las

Kaj menite o podaljševanju las? in ali ima kdo izkušnje itd?

hvala lep dan

Kaj menim? Da je neumnost!

Zakaj pa? Ker si ga ti ne moreš privoščiti?

:)))))
Če misliš finančno, si lahko privoščim še kaj drugega 🙂
Umetnih las si pa res nikoli in nikdar ne bi lepila na svoje lase, ki se lepi, dolgi in predvsem NARAVNI!
Zadovoljna??

p.s. če pa ne bi imela svojih dolgih las, pa prav tako ne. Tista, ki hoče imeti dolge, si jih naj pač pusti.
Ni gršega kot videti žensko z umetno podaljšanimi lasmi, ni mogoče skriti :))

Stara sem 40 let. Ker so moji laski redki, sem imela idejo, da bi si dala podaljške in imela vsaj enkrat bujno frizuro. Ko sem začela raziskovati, so mi vse ženske priznale, da jim je žal ker je veliko dela z umivanjem ter nego le teh ter da si posledično uničuješ tudi svoje. Podaljške imajo “smrklje” ki imajo čas samo zase. Jaz ko pa moram pred službo zrihtati otroke in psa pa nimam volje eno uro prej vstati da se bom zrihtala.

Te razumem in ti dobronamerno svetujem, da pojdi stran od keratinskih podaljškov, torej individualnih čepkov – ker ti bodo po 2x podaljševanju potrgali veliko tvojih že tako redkih las.

Raje kupi take na špangice, samo ne v več trakovih, ampak take, ki so vsi v enem kosu – pripneš s 6 do 7 sponkami in fertik! pa še lepo izgleda, ker se ne razplasti tako na posamezne pramene, kot pri posameznih keratincih Zvečer se ti pa tvoji lasje odpočijejo, ker daš dol, in ni nobene teže in konstantne obremenitve.

Keratinske podaljšeke imaš pa nonstop gor, tudi po pol leta, najbolj je pa škodljivo,ko jih pereš, ali pa ko so mokri, ko se teža za vsak 5x poveča in vleče ven tiste tvoje tanke laske, na katere je obešen keratin.

Keratinse si dajejo večinoma mlada dekleta, samo ko si jih po parkrat dajo gor, si lahko zelo uničijo, predvsem če imajo tanke in redke lase.

Tudi veliko estradnic in svetovnih zvezdnic je šlo s klasičnih keratinov dol, uporabljajo na špange. Ker jim je zelo malo lastnih las po nekaj letih ostalo. Ti klasični keratini se uporabljajo predvsem še pri nas, v naprednejših državah pa ne več, ker se uporabnice že zavedajo posledic. SPloh pa ne pri kakšnih takih, ki hodijo na dom in so nepreverjene, torej nimajo uradnega certifikata zastopnika za izdelavo keratinskih podaljškov – veliko je takih garažnih podaljševalk s starimi spajkalnimi mašinami, ki se niti več ne uporabljajo, ki potem dostikrat kar izginejo ( po Bolhi naprimer se oglašujejo, pa na FB), potem pa so stranke obupane, ker nimajo ne garancije, pa uničene svoje lase.

[/b]

Lasni podaljški obstajajo tudi in predvsem za take ženske, ki jim lastni lasje težko zrastejo: bodisi zaradi hormonskih, genskih težav, ali pa kemo terapij…. Torej, dopusti, da bi imele nekatere spet lase, pa čeprav podaljšane, ki nikoli več po naravni poti ne morejo doseči želene dolžine, ker so preredki, ker vmes poizpadejo, jih niti ne morejo speti v čop, ker jih je premalo, ali pa ne zrastejo sploh dovolj dolgo, ker prej izpadejo – v 3-5ih letih, kolikor je življenska doba enega lasu….

Kaj pa, če zboliš za rakom in kot posledica kemoterapije izgubiš svoje lepe, dolge in predvsem NARAVNE lase??? Boš še nekaj let po tem raje letala okoli s kratkimi lasmi, čeprav ti mogoče sploh ne pristajajo, samo da bodo naravni??? In, mimogrede, kvalitetni podaljški se ne opazijo na 100km.

[/b]

Lasni podaljški obstajajo tudi in predvsem za take ženske, ki jim lastni lasje težko zrastejo: bodisi zaradi hormonskih, genskih težav, ali pa kemo terapij…. Torej, dopusti, da bi imele nekatere spet lase, pa čeprav podaljšane, ki nikoli več po naravni poti ne morejo doseči želene dolžine, ker so preredki, ker vmes poizpadejo, jih niti ne morejo speti v čop, ker jih je premalo, ali pa ne zrastejo sploh dovolj dolgo, ker prej izpadejo – v 3-5ih letih, kolikor je življenska doba enega lasu….[/quote]

Jaz jim naj DOPUSTIM?
To je pač čisto njihova odločitev kot je napisano pač čisto moje mnenje :))

Kaj pa, če zboliš za rakom in kot posledica kemoterapije izgubiš svoje lepe, dolge in predvsem NARAVNE lase??? Boš še nekaj let po tem raje letala okoli s kratkimi lasmi, čeprav ti mogoče sploh ne pristajajo, samo da bodo naravni??? In, mimogrede, kvalitetni podaljški se ne opazijo na 100km.[/quote]

Tako je. Letala sicer ne bom, ker nisem ptič, bom pa imela kratke lase dokler mi pač ne bodo zrasli.
In podaljški se na 100 km res ne opazijo :)))), malo bliže pa se, pa kvaliteta gor ali dol.

A te podaljske na spange lahko tudi na kratke las?

Pozdravljeni.

Sem bivša moderatorka tega foruma in ker se po nekaj letih pavzice spet vračam med frizerje, sem si rekla da se še tu pofočkam.

Če katero zanima podaljševanje ali zgoščevanje las, ki vaših las in lasišča ne poškoduje, saj se ne uporabi nobenih lepil ali močnih odstranjevalcev, ni rizika za alergije, je cenovno ugodnejše in pri katerem se uporablja res samo 100% naravne lase, ki so etično pridobljeni me lahko kontaktira na Email sugaiashop@gmail.com ali preko tega obrazca https://sugaia.com/products/podaljsevanje-las-microring

Na tem področju imam več kot 17 let izkušenj in sem delala že prav vse tehnike, sedaj pa razvila svojo za katero lahko garantiram super rezultate.

Lahko me kontaktirate za posvet saj več kot z veseljem svetujem glede vsega povezanega z striženjem, barvanjem, podaljševanje las, dreadlocksi…

Lep pozdrav.

Naya

New Report

Close