PODALJŠEVANJE LAS

Hello!!!! Zanima me, če ima katera tukaj gor izkušnje s podaljševanjem las. Najbolj me zanima to, kako si negujete te lase, predvsem kako si jih RAZČESAVATE (ali uporabljate kakšen poseben balsam za suhe lase oz karkoli)?? Zanima me, kakšne so videti konice?? So ful scufane?? V glavnem, prosim za čimveč informacij!!!!!!!!!
HVALA FUL

Podaljšani lasje potrebujejo posebno nego. Pri nas pri podaljševanju nobena stranka ne gre iz salona brez vseh potrebnih napotkov za nego las doma, krtače za razčesavanje in produktov za nego. Postopek ni poceni in ni pomena, da potem varčujemo pri sami negi, ker smo že imeli primer, da si je stranka, zaradi svoje napazljivosti in nepravilne nege podaljšanih las, lase zapletla in je bila živa katastrofa!
Lase je bilo potrebno odstraniti. Res taksnih primerov ni veliko, vendar pa ni tako enostavno kot se slisi.
Jaz osebno ne svetujem vsaki stranki podaljsevanja, ker ni vsaka primerna za ta postopek. Vsekakor pred odločitvijo naredite temeljit pogovor s frizerko in to tam kjer vam bodo realno povedali kako in kaj!!
lp alenka

lep pozdrav mene zanima če mi lahko katera pove če pozna kje ceneje katera podaljšuje lase na domu prosim če mi lahko piše na
ardnas@email.si
hvala lepa sandra
Draga Alenka iz Alenkin studio.
Niste moderator teh strani, tako da bi vas prosil, da si nekorektno ne delate reklame za svoj salon.
Hvala za vaše razumevanje.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

Jaz podaljšujem lase že nekaj let. Imam seveda pol letne premore vmes. In imam svoje lase čudovite. Podaljške dajem bol zaradi volumna predvsem poleti. In sem res, res zadovoljna. Nega, ko se navadiš je enostavna. Rabiš mogoče malo več krtačenja, ker se radi podaljški malo vozlajo ampak ko to tudi obvladaš je ok. Uporabljam pa šampone, maske in balzame, ki jih Stevo tu priporoča.
Imela sem podalšane lase in morm povedat da sem bila zelo zadovoljna. Uporabljala sem samo posebno krtačo,šampon in regenerator pa bolj blag.
Konice se po nekaj mescih česanja in krtačenja uničijo,lahko pa si jih zlikaš ali nakodraš da konice lešpe padejo,tako bo tudi lepši izgled las.
Podaljške ne more imeti vsaka ženska ,odvisno od strukture las in kako jih zna negovati, ker vsak pač nima roke za to.Zato če se že odločiš za to, ne škrtari in poskrb da boš imela ves potreben material, ki ga bodo potrebovali tvoji lasje.
Čao punce,
jaz sem se iz Ajdovščine pripeljala k Suzani v CElje,in sem zelo zadovolna.
Že ko sem videla njeno delo na bolhi,ima svoje delavne slike,nisem mogla verjet,da negdo lahko tako lepo in strokovno podaljša lase.Dela z lasmi hairdreams in z lasmi iz Kaca firme Socap.
Ker sem veliko v Ljubljani zaradi snemanja,sem jo vprašala kam naj grem k frizerju,in mi je priporočala Stevota,mene pa zdaj zanima ,če gospod Stevo dela frizure tudi na podaljšanih laseh?Ker sem enkrat šla k frizerju si zlikat lase,in mi je rekel,da ne delajo frizur na podaljšanih laseh.
Lep dan.

——————————————————————————–
Hej hej
Joooj kakšne cene…500-1000€ za podaljševanje?
Jaz sem si lase naročila preko ene frizerke, ki ti jih po želji tudi vstavi. Cena pramena je 2,80 € kar je drastično manj kot drugje, saj se cene gibljejo med 3.5-5€. Pri podaljševanju je mogoče izbirati v vseh najrazličnejših barvah, dolžina pa je 45cm. Ker sem od te gospe, ki to prodaja oddaljena kar nekaj km, sem ji nakazala denar preko transakcijskega računa in mi je po pošti poslala paket, tako da razdalja ne predstavlja nobene ovire.
Ponavadi je za podaljševanje celotne glave potebnih 70-150 pramenov, pri čemer da gospa ob večjem naročilu popust. Tako da sem res zgrožena, da dajajo številni ljudje za podaljševanje takšen denar, mene je vse skupaj stalo 250€ in so lasje rees kvalitetni naravni človeški,obdelani in obarvani na različne barve, imam jih pribl. 4 mesece in so mi izpadli ravno 3-je prameni pa še to čisto ob strani, ker so najbolj obremenjeni, zaradi česanja, čopa…
To gospo res priporočam, saj ima zelo kvalitetne lase, po ugodni ceni in če katero zanimajo podrobnosti, naj mi pošlje ZS in ji bom posredovala številko ali kakšne druge informacije

Tinnie pozdravljeni.
Vljudno vas vabim, da si ogledate mojo clip-on ponudbo http://naya.si/blog/clip-on-lasni-podaljski-lasni-vlozki.eee
Lp
Naya

Draga tinnie.
To kar iščete je clip-on sistem, naproščam vas, da si podrobno ogledate sledeče povezave:
http://naya.si/blog/clanki.eee
http://naya.si/blog/blazno-resno-o-clip-on-lasnih-podaljskih.eee
Lahko me kontaktirate tudi na email naya@naya.si.
Lp
Naya

Zivjo punce,
Najprej bi bibo prosila ce mi lohk posreduje kaj podatkov od gospe pri kateri je naročila lase.Biba, ko utegnes mi magar poslji mejl na vikisorn@hotmail.com pa hvala vnaprej.
Jaz si kar nekaj let podaljsujem lase, s presledki, seveda, tako da te izkušnje imam. A tako “sfušano” pripetih kot sedaj pa še nisem imela. Podaljsala sem si jih v salonu CAT v LJubljani-Vižmarje, to je salon od Katje Fašnik. Gospa ki mi jih je pripela se je seveda trudila a žal ni za to usposobljena, Seveda, kostalo me je 413 evrov, hahaha . No, uglavnem, vsaka ki je to že kdaj imela ve da “spoj” mora biti obdelan tako da las pade navzdol lepo, da je “zaključen” gladko in tko naprej. A na moji glavi je vse prej kot to,namreč spoja v smeri glave sploh ni s prsti obdelala in je tist del tak kot da bi eno mehko plastiko tam vmes čutila na dotik in sedaj po enem mesecu je “živa gmajna” haha, če si jih nebi umila vsak dan niti ven nebi mogla. Poleg tega je šopke mojih las za v spoj jemala kar tko malo tu malo tam in seveda sedaj kar štrlijo ven namesto da bi lepo padli. Moram pa rect da so ji tisti spoji ki je prve zacela pripenjati ( spodaj) še kar ratali, hahaha, če bi po celi glavi bilo enako bi skor rekla no ja, ok haha, ampak glej ga zlodja, ni. Tako da punce, tudi če podaljški niso najvišje kvalitete so ravno tako lahko videt lepi in urejeni če jih seveda pravilno neguješ a če so “narobe” in nekvalitetno speti morjo po enem mesecu dol drugače uničiš svoje lase da ne govorim o katastrofalnem izgledu.
No ampak lani sem si jih podaljšala v Kac-u, v Celju, lasje socap, ja to pa, kapo dol, so usposobljene punce, narejeno profesionalno pa tudi te socap lasje so lepi, taki svetleči. Edina pomanjkljivost se je meni zdela predebel spoj za na mojo strukturo las (tanki) a ko enkrat to veš potem lohk frizerko prosiš če ga razdvoji na dva dela.
Toliko, upam da sem kateri pomagala pri odločitvi.
lp, Veronika
l