Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Podaljševanje las

Podaljševanje las

Stevo!
Sem vaša redna stranka, friziram se pri enemu vaših frizerjev. Ker zelo vljudno odgovarjate na vprašanja, imam tudi jaz eno. Zakaj ste tako proti podaljševanju las? Ali to res uničuje naravne lase in ali so obljube, da se naravni lasje ne poškodujejo neresnične? Imam tanjše lase, zato nimam nobenega volumna. Zato sem razmišljala, da bi si jih dala podaljšati v salonu, ki se s tem profesionalno ukvarja (v mislih pa imam hairdreams podaljške), saj bi mi to izpolnilo zelo veliko željo po volumnu in daljših laseh. Ali menite, da bi bilo boljše, da svojo željo pozabim na račun uničenja las?
Hvala že vnaprej.

spoštovana Jamie.
Že velikokrat sem izrekel svoje nasprotovanje. Zaradi nekvalitetnega dela, nekvalitetnih podaljškov, previsokih cen in prvotno poškodbe las na delih, kjer se podaljški zalepijo na naravne lase strank.
Zelo malo je pravih strokovnjakov in preveč priučenih, ki nimajo veliko iskušenj.
Če je vaša želja velika, seveda probajte, plačajte veliko denarja, po parih mesecih bodo podaljški začeli odpadati, vmes se bodo ”feclali”, torej bodo problemi pri razčesavanju…in na koncu boste ugotovili, da vaši lasje , po odstranitvi podaljškov, niso več taki, kot so bili prej.
Najbolj pa sem proti zato, ker te lase za podaljške odkupujejo od revnih žensk V Indiji, v zakotnih vaseh, jih pobrijejo do glave, za vsoto, verjeli ali ne – 2 dolarja. Potem jih sortirajo, barvajo in pošiljajo v ”bogate ” zahodne države, kjer si zdolgočasene ženske dajajo podaljške obupno revnih Indijk v svoje lase, da zgledajo ”še boljši”, moderno, da so videti daljši, bolj gosti…
Poden od podna.Jaz nimam morale tega početi in tako nizkotno izkoriščati te boge ženske, ter podpirati ta umazani posel.
Ali ste zdaj zadovoljna z mojim odgovorom?
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

pozdravljeni! mene pa zanima kako si lahko nekdo ki ima zelo slabe lase potem lase izboljša?
imam mastne lase, ki mi po porodu zelo odpadajo. a obstajajo kakšni izdelki za hitrejšo rast las?!in kakšni izdelki za zgostitev las?!

tudi jaz sem si mislila lase podalšat, ampak ste dali odgovor ki me je prepričal v nasprotno.

ampak me resnično zanima kako do gostejših in dolgih las?

lep pozdrav in hvala

New Report

Close