Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podaljševanje trepalnic – se sploh splača

Podaljševanje trepalnic – se sploh splača

Mi lahko katera pove, če ima izkušnjo, koliko časa pa ostanejo trepalnice goste? Si pogosto podaljšujete trepalnice?
Hvala!

na 3 tedne je treba nujno nazaj, ampak jaz nekako vidim pri puncah, da se po 2 tednih že začne cufat in postane očitno, da so umetne. ampak izgleda pa dobro tista dva tedna.

Jaz imela enkrat narejene, te salonske s čopki pa mi ni bilo ok – so mi odpadale dol po 1 tednu, je bilo kar drago, meni nevredno – sem pa precej ročno spretna in si sedaj znam sama to dosti lepše in bolj naravno naredit, ko potrebujem -ne nosim vsak dan.

Dandanes se dobi že morje odličnih in vseh oblik trepalnic v traku ali posameznih čopkov, ki si jih sama apliciraš -še moraš zverzirat, ampak ob Youtube nasvetih to ni težko 🙂

Predvsem pa lahko z malo denarja prideš do čisto naravnega izgleda 🙂

Jaz prisegam na znamki MAC in EYELURE ( te imajo celo trak že z lepilom gor, pa samo obnoviš vsaketoliko to lepilo). Kupujem pa črno Eyelure lepilo, ne belo….. Ker tudi potem lepše izgkeda; belo lepilo postane sicer prozornoi, amak ob pod neonsko svetlobo se vidi tak “biserni” odsev, pri črnem lepilu pa ne….

Po mojih izkušnjah je pa takole… Nekaj časa sem uporabljala umetne trepalnice, ki si jih nalepiš sama, vse lepo in prav a dobro držijo samo en dan pa še vedno sem se bala, da se slučajno ne zmočijo ali, da mi po nesreči ne odpade kar vs naenkrat iz ene veke. Računica je bila 15€ za 5 parov umetnih trepalnic. Se pravi za dobrih 5 dni.

Zato sem se odločila, da poizkusim kako izgleda podaljševanje trepalnic. VRHUNSKO! Prvič sem bila tam, s punco sva se posvetovali in res je bilo vse na profesionalni ravni. Plačala sem 70e za prvi obisk, držale so mi skoraj vse 3 tedne, po štirih tednih pa sem šla na refil, ki je bil seveda cenejši od prvega obiska.

Priporočam https://beautyspotstudio.com/podaljsevanje-trepalnic/

A si imela vsak dan druge? Jaz imam tri, različnih dolžin, ki jih menjavam. Sproti jih očistim, da v škatlico in tam počakajo.

Unetne zelo unicijo prave trepalnice.

Nekatere punce, ki zaradi umetnih trepalnic komaj veke gor držijo, se mi prav smilijo. Prvo, ker že z aviona vidiš, da so umetne, drugo, ker so se skeširale in tretje, izgled je itak za nikamor. Vse skupaj izgleda zelo zelo ceneno. Skoraj tako grde so kot so lasni podaljški, debeli kičasti umetni kremplji ali debel sloji 10 odtenkov pudra. Z nanašanjem umetnih trepalnic se res pretirava.
Sama imam srečo, da imam dolge in lepe trepalnice in sem morda krivična, do tistih, ki jih nimajo. Pa vseeno, ni ga čez naraven videz. Obstaja cela paleta dobrih maskar, ki delajo čudeže s trepalnicami.

New Report

Close