Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podarila bi…

Podarila bi…

… a kdo pozna koga (lahko samega sebe), ki otrokom ne more kupiti daril. Moja fanta sta se odločila, da nekomu podarita troje povsem novih igrač, ki smo jih dobili od Dedka Mraza v atijevi službi.

Zelo lepa gesta tvojih fantov!
Predlagam, da pustiš email naslov ali se registriraš, ker bo marsikomu lažje, da se ti oglasi anonimno. Saj veš, enim je res težko in se navzlic temu ne želijo javno izpostavljati!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Pozdravljena

Poznam družino z dvema fantkoma, starima 4 in 5 let. Živijo zelo skromno in se komaj preživljajo iz meseca v mesec. Če bi bila pripravljena odstopiti igrače, se priporočam. Ravno se za božič odpravljamo k družini, da jim bomo odnesli kakšno malenkost. Prosim te, da pustiš mail in ti bom napisala še kaj več.

Lp

Tarin

Tarin, a imaš morda ti kak mejl, ker moj vsebuje moje polno ime in priimek, pa ga ne bi rada na forum pisala. Poleg tega je pa še služben.

Tudi moj vsebuj polno ime in priimek. Pa poskusiva tako: na forumu Materialna pomoč je objavljen e-mail moderartorke [email protected]. Pošlji svoj e-mail njej in napiši, da pač podarjaš igrače ter da se bom oglasila jaz, pod uporabniškim imenom Tarin in prosila za tvoj naslov. Mislim, da bo tako najbolje, saj sva si enkrat z eno gospo na ta način že izmenjali naslove.

Lep pozdrav

Tarin

Ali pa si odprita kakšen mail na npr.hotmail in namesto imena in priimka vpišita vzdevke, pa bo. Madona, kolk komplicirata.

EQ, nimam pojma kako se to naredi. A nama pomagaš?

Tarin, sem že poslala moj mejl.

LP

Lepo. Te kontaktiram enkrat pod večer.

Tarin

Potem pa žal šele v ponedeljek. Doma trenutno nimam računalnika.

New Report

Close