Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podarim 46m2 stanovanje v centru Ljubljane…

Podarim 46m2 stanovanje v centru Ljubljane…

… tisti ali tistemu, ki me prepriča, da ga resnično potrebuje. Je pa 1.5 – sobno, opremljeno in zgrajeno leta 2001.

Lp

Potrebujem mir, rada bi začela na novo in pustila za seboj 20 let psihičnega nasilja….

Tukaj 🙂
http://www.podarimo.si/135067-nepremicnine

Ker nimam ničesar svojega in ker sem zgubila veliko.

Tudi jaz nisem nikoli imela ničesar svojega, za vse sem bila prikrajšana, ogoljufana in življenje me tepe že 40+let:(((

To bi bilo pa skoraj preveč lepo.. Če bi le bilo resnično:)

Že 40+ let cepetaš na mestu? Zbudi se, da ne boš še naslednjih 40+. Pomagaš si lahko le sama, noben ne bo naredil namesto tebe:). Sorry

..stanovanje pripada.meni, ker verjamem, da je “nemogoče” mogoče… verjamem v moč pozitivnega 🙂 moja afirmacija: imam svoje stanovanje, v centru Ljubljane 🙂

lep pozdravček,

Jaz bi ga pa kupila.
Ravno iscemo takega.

Sem si premislila! ga kar jaz vzamem.. vsaj med izpitnim obdobjem.. Jaz res nevem al se 3/4 študentov v našem študentskem naselju res nima nič za učit??

Pa lahko noč!
Danes sem pa kar dolgo zdržala:))

Saj si ena sirotinja – samo čisto drugačna, kot nekdo, ki bi ga res potrebival!

Ampak ta avtorica je ena nategunka ……..šesta žena Byticy RaJmudana. Ne pejtjaj se u ta stan!

Bogatašinja meni bi se tako uresničile sanje. Nerealno bi postalo realno. V življenju mi ni bilo nikoli nič položeno v dlan, brez da bi morala za to garat.
Končno bi bilo nekaj le moje, končno bi imela občutek, da le ni vse tako črno. S tem bi pomagala tudi staršem, veliko več bi bili lahko skupaj. Tudi moji otroci bi bili preskrbljeni.
Če sem te vsaj malo prepričala mi lahko pišeš: mm1976@volja.net
Lp

Stanovanje zaslužim jaz, ker živim odgovorno, skrbno, imam pol hiše drugo ima mož, bi se pa selila in zaživela sama. Za premoženje znam poskrbeti, ne bo prodano, ne bo propadlo, po smrti pa ga podarim naprej nekomu, ki ga potrebuje.
Pamet v roke in ga podari meni. Pa še na obisk boš vedno dobrodošla.

A dejte no, nehajte se tukaj poniževat, sami poskrbite zase.

Samo v vednost vsem , ki ne verjamete v takšne ponudbe.

Poznam gospoda, ki je podaril celo hišo blizu Mb-ja mladi družini, v zameno samo za malo družbe in pogovorov:) Sicer je imel lastna otroka, ki ga nista obiskovala in je tako uredil, da nista nič dedovala, tudi to se dogaja.

Samo, če ti lahko kako pomagam (kosilo, likanje) ali se ti na umetniški način oddolžim.

Če je provokacija, je pa tudi prav. Sanje so dovoljene. 🙂

Imela bi ga jaz, ker sama nič nimam, rada pa bi imela stanovanje da bi lahko zaživela in imela s fantom otroka ker si zelo želiva.

škoda, ker ni vsaj 3 sobno, enosobnega že imam!

…jaz pa sem oddaljena od Ljubljane 2 uri vožnje, imam otroka v zadnjem letniku gimnazije, nadarjenega učenca, ki si želi študirati, kar pa mu verjetno ne bom mogla nudit, z vašo pomočjo pa bi mu lahko…

Če ni provokacija, ti priporočam, da ga podariš Zvezi prijateljev mladine Moste Polje, kjer je v tem trenutku kar nekaj otrok, ki so lačni, imajo invalidne starše ali so kakšnega izgubili, se tolčejo skozi revščino s starimi starši, tetami… Stanovanje bi dajali tistim, ki jih preverjeno krvavo rabijo in nikoli ne bi šlo v prodajo, česar v primeru zasebnega darovanja pač ne moreš zagotoviti.

zakaj pa ga ne bi podarila tistemu fantu, ki ima mišično distrofijo in ga mečejo na cesto, trenutno je na Soči, ampak v kratkem ne ve kam??? Ali pa ga podari meni, da ga podarim njemu 🙂
Bil je prispevek se mi zdi da na Preverjeno….

če hočeš sem jaz najboljša ponudba za prevzem ne bo ti žal

če ne verjameš mi odpiši pa se slišimo ali po želji vidimo

Kje se dobiva?

v petek pridem v ljubljano kar povej kje

New Report

Close