Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Podarim ti pajkice, oblekice. Želiš?

Podarim ti pajkice, oblekice. Želiš?

Podarim pajkice, lepe oblekice in take stvari mlajši ženski, ki bi rada to imela. Kaj želiš imet in nosit?

Rada imam guci guci torbice ali šanele alu pa kar lui bag…imaš ti to

Ej: Spet sarkazem. Lepo je vprašala. Verjetno se ji zdi škoda še uporabne stvari vreči v smeti in bi jih rada komu podarila. Saj to ni nič slabega, kvečjemu lepa gesta. Saj smeti je že itak preveč in če se uporabne stvari porabijo do konca oz. še komu koristijo, zakaj pa ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9713, 17.04.2025 ob 16:16

Ej: Spet sarkazem. Lepo je vprašala. Verjetno se ji zdi škoda še uporabne stvari vreči v smeti in bi jih rada komu podarila. Saj to ni nič slabega, kvečjemu lepa gesta. Saj smeti je že itak preveč in če se uporabne stvari porabijo do konca oz. še komu koristijo, zakaj pa ne.

Se mi zdi,da je avtor moški, in je jasno kaj bi rad v zameno

ejga, saj to ni baba …to je en in isti dec tu gor , ki neki ponuja ali pa išče neke vitke ,pa športnice pa za na plažo v simonov zaliv…skratka in in isti čudak …išče in zdaj že ponuja…pol pa neke maile daje …sam obvoz …

Ej, 17.04.2025 ob 15:56

Rada imam guci guci torbice ali šanele alu pa kar lui bag…imaš ti to

Imam. Kako se zmeniva, da ti podarim?

Hahaha, ja to je spet tale mandeljc, je zadnjič tud nudil nekaj…pa so pisale, če pride njivo preštihat …se je pa revež kar ustrašil in izgubil, je pa maile ponujal , ja…pač en provocira …kakor , da bodo palile na to…

Zmagovalen komentar 👍👍😄😄

podarim jaz tebi razbite zobe. 😊😊😊

O bog, kako sem še vedno naivna. Se opravičujem.

Anonimno 10266, 17.04.2025 ob 16:24

Imam. Kako se zmeniva, da ti podarim?

MOže po pošti , da pošalji mi na adress maiil nikolitvoja@gucci.dot

Mlajši ženski podarim pajkice, oblekice… Kaj bi rada imela?

🤣 top!

bruh 😱

bruh, ja… to ponujaš znucano robo, od kdo ve kje to pobereš, ko dajo k smetem za odpis, pajkice vse razvlečene, … fuj in fej , da takle podariš… to še ciganice ne vzamejo…bljak…

hahahaha… si predstavljam enga plešastega, vampastega, brezobega desca, ki premetava , zatohla, plesniva, gnila in smrdljiva ženska oblačila po škatlah in pravi, da – podari ta šrot od cot… ja, katera bo pa za tako svinjarijo sploh pokazala interes… dej, dej… avtor- pejt spat …pa fantaziraj dalje…

clay, 17.04.2025 ob 22:43

hahahaha… si predstavljam enga plešastega, vampastega, brezobega desca, ki premetava , zatohla, plesniva, gnila in smrdljiva ženska oblačila po škatlah in pravi, da – podari ta šrot od cot… ja, katera bo pa za tako svinjarijo sploh pokazala interes… dej, dej… avtor- pejt spat …pa fantaziraj dalje…

Bravo za vse zgornje komentarje. Tako se dela s takšnimi in podobnimi izprijenci. Upam da bomo končno “očistili” ta portal od provokatorjev, raznih bolnikov, bedakov… in ponovno začeli normalno komunicirat.

Ejjj….ZAČNI REDNO JEMATI PREDPISANA ZDRAVILA DRUGAČE SE TI BO SFUZLALO KONJU JEDAN

New Report

Close