Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek podatki o dolžini prtljažnega prostora

podatki o dolžini prtljažnega prostora

iščem avto z dolgim prtljažnikom a povsod so podane le mere o prostornini prtljažnega prostora

naj gledam raje skupno dolžino avtomobila in si po njej ustvarim sliko o dolžini prtljažnika s podrtimi sedeži?

Mene je tudi to zanimalo. V avtohiso sem sla z metrom! So pa pri astrah mere napisane v tistem prospektu, ki ga v hisi dobis, nisem pa teh podatkov nasla na spletu.

Mi smo imeli enoprostorca s 7 sedezi in smo imeli vecinoma notri le 3 sedeze in je bil prtljaznik res ogromen.
Od karavanov pa, absolutno najvecji prtljaznik imata Mercedes E in VW Passat, ampak enoprostorec je ime veliko vec prostora, pri karavanu se je vseeno skoraj za zjokat, ko imas vec prtljage.

Bo treba iskat na tujih straneh. Pri nas so bolj švoh podatki.
Povej kater avto, model…

Mercedesov enoprostorec ima mini prtljažnik, dokler ne daš zadnjih sedežev ven, potem je pa čisto druga zgodba.
V Passata karavana pa spravimo čuda stvari, ni da ni.
Osebno raje potujem s passatom.

Mercedesov enoprostorec ima mini prtljažnik, dokler ne daš zadnjih sedežev ven, potem je pa čisto druga zgodba.
Osebno raje potujem s passatom.[/quote]

brez podiranja zicov noben enoprostorc nima večjega kufra kot en karavan višjega ranga aka Audi A6 in podobni…če ga ima pa že večjega po litrih, je pa itak nepraktičen, ker po višini zlagat robo je nesmiselno…

Osebno raje potujem s passatom.[/quote]

jaz govorim o MB in VW karavanih, ne o MB enoprostorcu. In ko smo pri karavanih je MB proti VW malo v prednosti pri prostornini.

New Report

Close