Podel manipulator
Včeraj sva šla z mojim v Lj., v BTC po nakupih, vendar me je celi dan dajal v nič, že ko sva sedla v avto je skoz dajal take nesramne pripombe, saj itak neboš nič kupila, jaz sem veliko pred, nad tabo, celi dan je take spuščal, pol pa je sebi šel po kokakolo, polovico je dal meni, ki je ni mogel vse spiti, pa mi reče ,da kako on skrbi zame!!! Cel dan me je drkal v glavo zdaj pa z eno cokakolo skrbi zame, koji manipulator.
Samo delo na sebi te reši pred takimi ljudmi.Vedno se jim ne moreš izognit npr.v delovnem okolju ali sorodnikih tam.pač drugače hendlaš .Kar se pa tiče partnerja pa lahko drugače rešuješ stvari.Vedet je treba,da so taki tipi večina nesamozavestni in delujejo le z egom.Oni niso zmožni prepoznat svojih čustev in obnašanja ,prepričani so kako so oni super in najboljši malo morgen…Na voljo imaš ogromno literature in videov kdo so narcisi in manipulatorji in,da so to po navadi združene osebnosti ,ki jih vedno ne zmoremo takoj prepoznat ampak komaj čez določen čas,ko se več oseba ne zmore pretvarjat .V prvi vrsti pa skušaj pri sebi ugotovit kaj je tisto zaradi česa privlačiš take tipe ljudi.Lahko si preveč empatična ,lahko se nevede postavljaš v vlogo rešiteljice ,tudi bolj nesamozavestna itd.Vsi taki ljudje so hrana njim ,zato so tudi oni tvoje ogledalo.
Pa moški imajo neko svojo resnico zapisano v genih. Se vleče iz roda v moški rod. Vpliv očeta v družini. Moj je na začetku, pod vplivom močne očetovske figure tudi imel neke finte. Itak, da ga nisem šmirglala, pa tudi dala sem mu vedet, kako bo z mano. Ali pa ne bo. Prvič ko je imel neke šovinistične, sem naredila izračun dela po računovodskih cenikih in mu dala račun za plačat. Je gledal ko čuk. Ampak je razumel, da naj pozabi, kar je gledal doma. Ni ravno, da nosim hlače, ampak na kraj pameti mu pa ne pade, da bi me dajal v nič.
Popay, 10.05.2025 ob 10:06
vsakemu paru, ki je dolgo v vezi bi moralo biti jasno, da se morata na vsake nekaj časa en od drugega odklopit.., to skupno nakupovanje je v bistvu v tem primeru jebanje en drugega v glavo…, polovice pol litrske, verjetno 1€ cocakola, hudo..
Ja, moški mora iti vsako leto za en mesec sam na Tajsko.