Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podjetje Inotherm d.o.o.–pozna kdo?

Podjetje Inotherm d.o.o.–pozna kdo?

Pozna kdo podjetje Inotherm d.o.o. iz Podgorice pri Ribnici? Kot je razbrati iz bonitet, je precej uspešno, mene pa zanima predvsem kakšni so odnosi, vodstvo itd.

Moja soseda je tam zaposlena in je zelo zadovoljna. Podjetje, kjer se dobro dela in so delavci tudi pošteno plačani.

Po govoricah – dela se veliko, plače so temu primerno dobre (ne izkoriščevalske).

lahko sam recem da se v firmi izvaja mobing..pritiski na delovca tudi do 280ur mesecno naredijo fantje placa je pa odvisna od tega kolk sefu zlezes v rit(sefu oddelka)…ce si prevec glasen ti dajo mesecno stimulacijo tudi v minus (-5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465},-10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) kartice za stemplanje za wc..ce opravljas potrebo 5-10minut je seveda minus stimulacija…telefoni so prepovedani..kamera na vsakih 5metrov…pavze v 8ih urah ni(razen malice 30min.) Kapitalisti ki jim nikoli ni dovolj izkoristit delavce do konca in se cez..upam da jih obisce kak sindikat ce bo to sploh kaj pomagalo saj podmazejo vse po vrsti od varstva pri delu naprej…10mescou se dela tudi po 10-12ur na dan…vse sobote(8ur) vcasih tudi nedelje…tolk nadur mesecno da ti nekatere firme tud placilne nebi znal sestavt…oni prikazejo 20nadur ostalo skrijejo pod sezonski dodatek…uglavnem nekateri ne zdrzijo tudi en dan ali dva…delas ali pa gres sluzb pa je v tem casu malo tako da ti ne preostane drugega kot da garas garas in se enkrt garas…vrata pa tudi niso lahka vcasih imajo tudi po 300kg in vec…pa srecno vsem ki pisejo prosnje na Inotherm aka Aušvic 😉

Firma ni iz Podgorice temveč iz Prigorice. Gospa kapitalistka pa je bila nekoč moja učiteljica slovenščine. Že takrat je kazala znake bolezni imenovane pohlep.

Sicer obstaja rek; “z ribničanom ni dobro še v senci skup sedet”

Zadnji pošten ribničan, ki sem ga poznala je bil tastar Škrabec. Ta je še znal na 3 mesečnih sestankih delavcem v fris povedat, da on ne bo zastonj po rusiji kurbe fukal da bi mi imeli delo, zato hoče v podjetju (Riko) red, disciplino, marljivost in poštenost. Včasih je tako vpil, da je bil ves penast okol ust. Zelo podoben mu je bil tudi Frenk, ki je takrat vodil Petrol. Poštena možakarja, takih ne delajo več, žal je v naši deželi zmagal pohlep, vključno z potomci teh dveh.

Popravek..uciteljica slovenscine je od direktorice sestra.

Mogoče je res tako in sem zamešala. Sem pa bila blizu dogajanju ko se je firma postavljala, kasneje me je življenje odneslo drugam.

Mogoče je res tako in sem zamešala. Sem pa bila blizu dogajanju ko se je firma postavljala, kasneje me je življenje odneslo drugam.[/quote]

Res je učiteljica je sestra od direktorce. So en konc moje žlahte. Mobinga tam res ni je pa precej nemški sistem poslovanja daleč od balkanstva in to enim pač ne diši.

Mogoče je res tako in sem zamešala. Sem pa bila blizu dogajanju ko se je firma postavljala, kasneje me je življenje odneslo drugam.[/quote]

Res je učiteljica je sestra od direktorce. So en konc moje žlahte. Mobinga tam res ni je pa precej nemški sistem poslovanja daleč od balkanstva in to enim pač ne diši.[/quote]

;)) sem poznala dva po poklicu strojna tehnika ki sta tam delala pa jima ni bilo za vzdržat.

Ti, kako pa oba peskarja, tastar Rigler in njegov rival sta še živa? Kako se so v življenju obrnili njuni otroci? furajo pesek naprej?
In kaj je z domom jna v Ribnici? Oj mladosti moja…;)))) Pssst nobenmu povedat; tam sem bila prvič v paru v kinu…

Firma naj bi se prodajala.

Tudi jaz sem slišala, da se bo firma prodala, ker ni naslednika, ki bi bil pripravljen voditi firmo. Kolikor slišim sta šefa zahtevna do delavcev, hočeta red in disciplino. Saj to je tudi razlog, da je firma uspešna. Dela se veliko, tudi ob petkih in svetkih kot rečejo. Plača je pa recimo ok – glede na ostala slovenska podjetja.

Mobinga tam res ni je pa precej nemški sistem poslovanja daleč od balkanstva in to enim pač ne diši??? mislm da morš it mal poskusit preden boš še enkrt napisal da ni mobinga pa da je sistem nemški…sedaj komajda še dobi delavce saj masovno hodijo vn notri pa bolj malo saj je tam delala že cela dolenjska in vedo kaj se notri dogaja.. 25let firmo vodi pohlep in izkoriščanje…uglavnm pljuvanje v lastno skledo ampk nič ni večno pa tud prodaja se ne se je pa govorilo ja…njena hčerka je denar pobrala že pred leti in se sonči nekje v Milanu njen sin pa ima dve levi roki edino za kar je je da gleda na kamere 24ur na dan in obvešča gospo direktorco

Ideal center misliš? razpada….raj za narkomane in ostale smeti!

Govori se vse sorte,lepega nic.

TO JE TO! 🙂

Da ni mobinga tam?Kjer je dim je tudi ogenj.

Oni imajo nekakšne kartončnke, ki ti jih mora zdravnik podpisat, če greš v bolniško. Kot da bolniški list ni dovolj. Za vrat ti pošljejo inšekcijo in še in še tega…
Plače so res boljše kot drugje, vendar se dela nadure in skoraj vse sobote. Res pa je, da imajo proste dni okoli božiča, novega leta in prvega maja.
V glavnem imajo precej gestapovski odnos do zaposlenih. So pa zaradi tega uspešni in se širijo.

Uspesni in prodajajo,ce kotiras visoko je lahko cela familija zaposlena tam.

nagradno vprašanje…naštej eno familijo ki je zaposlena tam? 🙂

Kaksno pa je stanje sedaj?

Stanje se samo slabša. Delavec ni vreden nič. Imajo svoje principe in jih briga za zaposlene.

Visoki donosi, uspešno poslovanje, samo za plače ni. Mislim, za plače tlačanov, v poslovodstvu si delijo nenormalno. Klasična slovenska zgodba o uspehu.

New Report

Close