podjetje MIND TRADE Ljubljana
Živijo!
Jaz sem tam zaposlena in šefu nisem niti enkrat dala centa. Drugače so odnosi super in kolektiv je prav prijeten. Izdelki so mi všeč in jih zato tudi rada prodajam. Mislim, da si mora vsak ustvariti svoje mnenje … zato poskusi za en mesec. Tudi zato, ker anonimno tukaj lahko napišemo prav vse, kar nam paše. Kako pa je v resnici, pa se moramo sami prepričati.
Ja, ja…telefonistka, je že v redu… Verjetno si imela ali imaš kratek staž. In pa seveda takih stvari se tudi ne kar govori. No, čeprav sama sem kljub temu, da sem bila tam krajši čas kar veliko izvedela. To – vračilo denarja ali pa neplačan dopust in še kaj bi se našlo.
Sicer pa je ena tema že odprta: http://med.over.net/forum5/read.php?147,8226729
Meni so tudi problematične nekatere zdravstvene trditve za izdelke in kako da so (vsi) izdelki prijavljeni na ministrstvu…. takrat jih kar dosti ni bilo, ne vem pa kako je danes. Če bi se v to vtaknila inšpekcija, bi znal bit problem.
Moj nasvet: če nimaš drugje, potem pač probaj…sicer pa raje ne. Miha je zvit, ampak to moraš bit, če hočeš neko firmo držat nad vodo.
Žal mi je, da se niso izpolnila vaša pričakovanja. Kot prvo bom rekla, da že vaš odnos se kaže v tem, da kogarkoli tikate, pa čeprav po spletu, in da kličete direktorja kar po imenu, kot da bi skupaj krave pasla. Prepričana sem, da mora vsak imeti dovolj razščiščeno, da mu ni konec sveta, če mu prodaja ne gre. Direktorju je seveda v interesu, da firma gre. Verjamem pa, da mu je tudi v interesu to, da ima sposobne ljudi, ki so prepričani v kvaliteto izdelkov. Vsak ima pa pravico do lastnega mnenja in okusa, kar pa izključuje pljuvanje po drugih. Če pač komu nekaj ni, mu ni treba tega delat!
No, čeprav že tema že zaspala, bom še sama dodala svojo izkušnjo. Ker sem vztrajna in dam vsakemu še drugo možnost, sem vztrajala predolgo. Pogodba za polovični delavni čas, od tebe se pričakuje, da delaš vsaj 6 ur, pa še kakšno soboto povrhu. Obljube seveda so, vendar ostane pri tem. Ko sem imela dovolj in sem odšla, bi mi seveda z veseljem dali pog. za poln delavnik. Da ne govorim o tem, da sem morala dolgove izterjati po pravni poti. Moje mnenje je, bolje nobena služba, kot taka služba.
Vsi vemo, da se za telefonistko skriva direktor Miha, ki se hoče prikazati v najlepši luči! Spizdi nazaj v svojo pisarno in raje delaj, ne pa da drugi delajo zate, ti pa mon okoli obračaš, smrduh! Ne maram privatnikov, kot si ti! Mogoče ti bom pa jaz poslal inšpekcijo malo, da ti pisarne okoli obrnejo, če že tako nateguješ lastne delavce!
Ne poznam te, nimam pojma kdo ali kaj je ta firma, ampak glede na poste ostalih bivših delavk, ti bom pa rekel, da take DREKTORJE kot si ti, nabijem na kol! Golazen lopovska.