podnapisi
Dajem dol iz partisa en film in zraven ni podnapisov
Pa še tistih linkov od filmov je več, da potem ne veš katerega kliknit, da se naloži
piše tako.
FS.SLOsubs.DVDrip.xvid-DrSi druga pa.
SLOsubs.DVDrip.xvid.
Naložil sem prvo in podnapisov ni.
Lansko leto pa sem tudi, dal dol en film pa je podnapis bil, ko pa sem dal na CD pa podnapisa ni bilo.
Kako je s tem, kako pridem do podnapisov, ker so sigurno zraven pri temu, ko se naloži film iz neta.
Hvala.
Tam kjer pise zraven SLOSUBS naj bi bili podnapisi zraven. Oziroma se nisem dozivela, da ne bi bili, ker potem ne bi bilo logike, da to pise. Ker SLO je pac kratica za slovenske, SUB/SUBS pa za subtitle – kar pomeni podnapise. Bi prej rekla, da ti gledas filme s taksnim programom, kjer ti ne podpira te podnapise. Priporocam VLC player – tu se mi se ni zgodilo, da mi kaj ne bi delalo. Medtem, ko Windows media player in BS player – to dvoje je navadno sr*nje. Ce so zraven podnapisi pa lepo preveris tako, da odpres mapo z downloadanim filmom in vidis, ce je poleg medijske datoteke tudi datoteka z podnapisi. Najpogosteje je v Beleznici (program), lahko pa tudi v katerem drugem. Ce si skepticen, ce so zraven filma podnapisi poglej najprej pod komentarje na Partisu. Ce pri kaksnem ne bi bilo se bodo itak uporabniki zbunili in zapisali tam. Ce slucajno tam ne bo nic uporabnih podatkov pa preden potegnes film dol, ko kliknes POTEGNI in ti film odpre v torrent programu, se ti odpre se okence za potrditev, kjer ti kaze katere datoteke vsebuje – ce je zraven ta datoteka z podnapisi (kot prej zapisano najpogosteje v beleznici) potem so 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gor. Ce jo ni pa pac das preklici in niti ne zacnes dol vleci filma. Aja ena moznost je se, da podnapisi in film nimajo enakega imena in potem jih noce avtomatsko predvajat (moras “rocno” izbrat), ampak to se v primeru da vleces dol ze filme kjer pise zraven slo.subs, ne dogaja (vsaj zaslednila se nisem). Upam, da ni prezakomplicirano napisano
Če podnapisov ni zraven, pojdi na http://www.podnapisi.net in di ga od tam potegni. Poglej, da jih dobiš za pravo verzijo filma. Običajno se imenujejo enako kot film.