Najdi forum

podnapisi na divX

Ali mi lahko kdo pove kako dodam na film podnapise in da potem stvar zapečem na cd da bo delal na divx playerju

hvala………..Žan

čisto enostavno:

pogledaš na spletni strani proizvajalca tvojega divx predvajalnika katere tipe podnapisov podpira in potem tako obliko z istim imenom kot film shraniš na zgoščenko.

Primer, če se film imenuje: Vroče_Švedinje_pr’Kamnu.avi

se morajo npr. tudi podnapisi imenovati: Vroče_Švedinje_pr’Kamnu.srt

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Iz zanesljivih virov sem izvedel, da bodo zaradi baranja za dva dni sneli rešetke s straniščnega okna. Priložnost torej, da gremo na par pirov.

Torek ali sreda? 16 ali 16.30? Malo al véliko?

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

ehhh, naj še gun napiše kdaj ima čas, menda pa pride vsaj 100 deklic s foruma, k so nam dolžne omamo :)), al pa pir ??

lp

Mah gun trenutno dela mikroekonomsko raziskavo o vplivu prehlada na rast delnic Palome in pokuri 2 šteki robcev na dan. Tako da če se da kaj na drug teden prestavt pol ok, če pa je tistih 100 deklic že potrdilo udeležbo, pol pa je**t ga, bom pa že počakal naslednjih 5 let, da se jih bo spet 100 nabralo 🙂

loooooooooooooool, a t’je spet dnarja za šnops zmanjkalo :)))

lp

heh, mah ja, zato mora pa en tudi take neumnost počet, sicer bi sigurno raje proučeval vroče švedinje, ampak če hoče wega vse sam nardit, čeprav bi se prjatli potrudli in mu pamagal :))

Ja to pa ni nč! Stalno se neki mente prou ene privat scene! A bi vsaj kkšn povabu deklce zravn? neolikani ste! 🙂

:))) javi se, ko boš namesto vročih termoforjev zmogel še kaj drugega.:))

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Saj deklice itaq same pridejo naokrog, vedno jih je polno ‘Pr Kamnu.
Ravno zaradi tega moramo vedno na koncu bežati skozi okna na wc-ju ven.
Sicer pa če se ne motim si ti nekje iz mojega konca, ampak ti se najbrž
zadržuješ samo v CD-ju :))

lp

A ti si tud z Gorenjske? Carsko! Mism, logičn ane, na gorenjskem smo itak vsi tok pametni. 🙂 Ne, u CDja pa ne hodm, tm je sama čifurjada. Grem u Puba velikat, pa u Ostrigo. Prid na kšn pir. Bomo kšno računalniško rekl 🙂

hehehehe, Ostriga je pa od mene oddaljena nekje okrog 50 metrov.

Naključje ali ne ??

lp

A me zezaš? 🙂 Kva j svet mejhn! Ločan si? Pol sva se pa najbrž že vidla in si me najbrž že vidu v vsej moji lepoti in sitnosti 🙂 A si kdaj v Ostrigi al pa kje v Loki?

Ej ti mladenka – jaz nisem star 20 let, da bi hodil v Ostrigo, no ja
po pravici pa hodim, vsak dan – mimo Ostrige, ko peljem psičko na sprehod zvečer, pa občasno ob sobotah, takrat ko imate tam žureeeee 10000 na uro :))))))))))))))))))

Sem samo star človeček in brez očal komaj opazim lepoto, razen hribovske lepote, ali no ja lepoto izpod hribov, tisto pa vedno :))

Lepo se ‘mej!

He, he, kdo pa pravi, de sm jst stara 20 let? Ti se kr lepo oglas, če boš šou mim pa je! Ajde!

Ja in grem v Ostrigo pa se noter pri varnostniku zaderem:

Hudič kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ja pa kaj še – lepo te prosim, jaz sem uglajen gospodič kateremu manire
niso tuje, no ja vsaj tako mi povedo naslednje jutro po popivanju pivski kolegi :))))

Mogoče se pa resno zaderem kak dan – a če imam megafon s sabo – me boš slišala :)))

lp

Ja mater no, nehej govort tko kt da si star 100 let! Gospodič? K zdej mi pa res ni nč več jasn. Kolk si str, 27 ti dam. Več sigurn nisi. Sej u Ostrigo bi te varnostnik najbrž spustu. Al ne 🙂

No, hudiča hudič malce umiri konje/kobile in vse kar sodi poleg :))
Ja itaq, da sem star 27 let hvala – kaj piješ.
No povej kdaj si tam, pa pridem na eno kavo – brez smetane..

lp

Aja, mi ne boš povedal 🙂 No, zmenjen, dobiš kofi!!!

no zmenjeno, samo kdaj pa ??
Pa ne hodim vsak dan okrog tistega đumbusa ??

lp

Ej, kdr boš meu cajt. Loh zdele v veselem decembru enkrat? Pa reč še Hmmm-u nej pride, k sm mu doužna pir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close