Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija podnapisi pri filmih iz torentov

podnapisi pri filmih iz torentov

Kako je mogoče, da daš iz torrentov dol en film pa nima podnapisov spodaj.
Pa daš več različič pa nuben nima podnapise pa piše spodaj slovenski podnapisi pa nič od nič, ko daš film predvajat pač ni nubenih podnapisov
zanima me ali se lahko dajo podnapisi dodatno gor ali je to možno, da se podnapise lahko da nekako not samo kako se pa to sploh naredi
hvala
lp

filme mora najprej nekdo zastonj prevest in dat podnapise gor, nato mora nekdo naredit paket film in podnapis in dat na partis, da ti lahko dol vlečeš

lahko se ti tudi zgodi, da filma nihče ne prevede ali pa, da so neki prevodi nekje, samo nihče ni naredil paketa.

poišči na podnapisi.net, če obstajajo in si jih dodatno potegni dol

in kako lahko podnapise daš dol pa tja v tisto predvajanje kjer je film

Klikneš na SUbtitle in potem Add subtitle file.

ja tako daš lahko podnapise dol ampak se podnapisi ne pojavijo v filmu oz v tej datoteki

probaj tako, da podnapise poimenuješ točno tako, kot se film imenuje, samo končnica je pač drugačna.

Odvisno s čim gledaš oz. kateri predvajalnik uporabljaš.
V datoteki se pa itak ne bodo pojavili, saj ne moreš dveh datotek združiti v eno. Pojavili se ti bodo pri prikazovanju filma, če je seveda vse OK z datoteko. Ponavadi imajo končnico .srt
Priporočam da gledaš v VLC-ju.

če gledaš v BSPlayerju (slovenski player) ti podnapise poišče kar sam, če le obstajajo…samo poklikaš katerega hočeš in ti niti ni treba vleč v okno 🙂

Pozdravljeni!

Jaz sem si pobrala iz partisa film Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket. Samo, da je brez nobenih podnapisov. Kaj bi mi znal kdo pomagati, da kje bi se dalo dobiti slovenske podnapise.

Hvala v naprej za pomoč in lepo vas pozdravljam.

Očitno nobenega hobi/zastonj prevajalca film ne zanima dovolj, da bi se ga lotil.
Tako, da ti preostanejo angleški ali pa to, da se prevajanja lotiš sama. Ali pa prosiš na forumu podnapisi.net, če se te kdo usmili.

New Report

Close