Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Podobna izkušnja?

Podobna izkušnja?

Razočarana, nesrečna, ne vem, kako se pobrat?
Zapustil me je dolgoletni partner. Zakaj…več razlogov. Ne zato, ker bi nama ne bilo luštno. Imela sva veliko več, kot bi lahko par pričakoval, a vendar…. Počutim se izigrano, poteptano in brez cilja. Načrtovala sva poroko in dojenčka, a si je premislil. Vse razumem; a čustveno tega ne morem in ne morem sprejet. V meni kar bobni… Izginila bi iz tega sveta… Stara sem že krepko čez trideset; počutim se samo in prevarano. Žalostna sem do konca…

Oprosti Jadra,ampak napisala si, da sta imela veliko več, kot bi par lahko pričakoval???:)…Ja kateri so pa potem lahko razlogi, da sta prekinila?….Napiši kaj več,da ti lahko svetujemo, če ti seveda ni odveč…in glavo pokonci ni konec sveta…Veš kako pravijo dobro, da slabi odhajajo, kajti boljši še čakajo v vrsti…In nisi stara si v najlepših letih:)..srečno

Čas zaceli vse rane, do takrat pa se poskušaj zamotit z drugimi stvarmi, mogoče raznimi dejavnostmi, za katere do sedaj nisi imela časa ali volje. Mislim, da nekje čaka nekdo, ki te bo vreden:))
Želim ti vse lepo.

Jap, življenje je vrtiljak… eni odhajajo, drugi prihajajo….
Da bi se zamotila z raznimi dejavnostmi….ni rešitev za pozabo. Čas je tisti draga Jadra, čas! Naj ti čimprej mine!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close