Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Podočnjaki in ogrci – kaj pomaga??

Podočnjaki in ogrci – kaj pomaga??

Imam sicer dokaj vredu kožo, nisem že en čas več najstnica, vendar me motijo ogrci. Nazadnje sem bila na stiskanju ogrcev v enem salonu lani, in se je po tretmaju čez dan dva pokazala čista koža, vendar ta postopek stiskanja nevzdržno boli! Leže na mizi sem se skoraj onesvestila, saj ob močni bolečini včasih izgubim zavest (prisežem) 🙂 Ne vem ali je ok, če prej vzamem kak Nalgesin, a želim, da res pomaga in da ni nič narobe če kaj vzamem prej.
Drugače pa me zanima ali kemični piling (piling kisline AHA in BHA) isto funkcijo opravijo kot iztiskanje ogrcev v salonu? Pred leti sem ti dve kislini uporabljala, a ne vem ali deluje na enakem principu …
In pa PODOČNJAKI! Kaj pomaga, saj imam kljub 7 uram spanja na noč, veliko popite vode in zdravemu načinu življenja vedno večje podočnjake! V familiji jih nima noben izrazitih.

Naj se razprava in nasveti začnejo! 🙂

Spanje ni edina stvar, ki povzroča podočnjake. Obstajajo tudi starost, alergije, dehidracija, prekomerna izpostavljenost soncu in genetika. The Ordinary ima dobre produkte proti ogrcem in drugim kožnim težavam, vendar si moraš vsak dan kožo namazati tudi s hidracijsko kremo (npr. s kolagenom je najboljša od LuxFactorja 4D). Pazi, da si ne uničiš kože bodisi s kislinami ali s soncem in vedno nosi SPF.

New Report

Close