Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Podočnjaki – nega

Podočnjaki – nega

Hi!

Temne kolobarje pod očmi je mogoče prekrivati ali pa odpraviti. Slednje je želja vseh.
Takšna negovalna kreme naj bi bila FADE OUT EYE ZONE CREAM. Ali morda poznate to kremo? Jaz sem podatke dobila le iz prospekta. Imate izkušnje s to kremo?
V kolekciji FADE OUT naj bi bile tudi kreme za odpravljanje pigmentnih madežev (po sončenju, v nosečnosti, ob jemanju kontracep. tbl, starostne pege).
Proizvajalec je Fine Flagrances…. iz VB, uvoznik Stiria MB.

Lep pozdrav vsem, Romana

Lep pozdrav!

Žal te negovalne kozmetične hiše ne poznam in je tudi nimam preizkušene. Lahko pa ti svetujem, glede nato, da imaš tudi podatke dobavitelja oziroma uvoznika za Slovenijo, da se direktno posvetuješ z njimi.

Prosi jih, da ti pošljejo ponudbo ali pa vzorčke s katerimi, bi lahko testirala negovalno kozmetiko.

Lep pozdrav!

Zanima me, na kakšen način bi vi odpravili podočnjake, mislim na postopek. ALi lahko predlagate tudi kakšno kozmetiko za katero menite, da bi bila v redu.

Hvala

Lepo pozdravljena!

Kako odpraviti podočnjake? Podobno vprašanje kot: kako odpraviti gube?
Ne enih, ne drugih se ne da odpraviti, lahko pa se jih ublaži.
Vse kreme, ki so “proti gubam”, ne odpravljajo gub, jih pa ublažijo oziroma zavirajo nastanek bolj globokih in novih gub.

Če je le možno vam predlagam več spanca, “lepotnega spanca”.
Sama uporabljam gele za okrog oči, ki kožo oskrbujejo kožo z dodatno vlago, obenem pa zmanjšujejo zabuhlost in utrujenost, ki se največkrat kaže prav na očeh. Sama uporabljam gel za okrog oči Christian Breton. Dokaj nova francoska, kozmetična hiša na slovenskem tržišču. Gel imam shranjen v hladilniku. Prav hladen gel zmanjšuje zabuhlost in utrujenost, ne zmajšuje pa gub.
Če ste zainteresirana mi pošljite vaš ime, priimek in naslov, kamor vam lahko pošljem testni vzorček in opis izdelka.
Vem, da so podatki na tej strani anonimni, vendar bodo namenjeni zgolj internim podatkom.

Lep dan!

Nada

lep pozdrav. tudi jaz imam problem predvsem z jutranjo zabuhlostjo okrog oči da komaj gledam v svet in če je možno bi tudi jaz rada sprobala to novo kremo okoli oči od christiana brentona ne vem kam naj pošljem svoje podatke. hvala
lepe pozdravčke darči 🙂

Prosim, če mi pošljete podatke na naslov: Orbico d.o.o., Brnčičeva 31, 1000 Ljubljana.
Vzorček namenjeni proti zabuhlosti okrog oči dajte v hladilnik. Hladnega uporabite že zvečer, preden greste spat.

Lp, Nada

Zanima me ali ti gli oziroma kreme odravljajo vzroke nastanka podočnjakov (slabša prekrvavljenost pod očmi,…) ali pa podočnjake le prekrijejo. Tudi sama imam velike težave s podočnjaki. Do sedaj še nisem našla učinkovite kreme za to, uporabljala sem tudi že Viscy-jev gel za okoli oči, pa moram priznati, da nisem opazila posebnega učinka. Sedaj podočnjake prekrijem s korektorjem ali s pudrom, kar pa ni ravno rešitev.
Hvala za vsak nasvet, poskusila bi tudi z alternativnimi domačimi recepturami proti podočnjakom, če jih poznate.

LP Mateja

Mateja!

Ali imate težave z zabuhlostjo okrog oči ali z temnimi kolobarji okrog oči?

Lp Nada

Imam temne kolobarje pod očmi.
LP Mateja

Pozdravljena Mateja!

Moram priznat, da temni podočnjaki predstavljajo večji problem kot pa zabuhle oči, saj jih le težko odpravimo s kremami. Na tržišču je sicer velika izbira krem namenjenih negi okrog oči, proti zabuhlosti in proti podočnjakom. Žal pa za nobeno ne bi mogla trditi, da odpravlja temne kolobarje. Temni kolobarji so največkrat dedni. Obstajajo operativni, laserski posegi, s katerimi odstranijo temne podočnjake.
Za enkrat vam svetujem uporabo vsaj očesnih gelov. Te imejte shranjene v hladilniku. Hladen gel zmanjšuje podočnjake, kot pa ste že sama navedla tudi pospešuje cirkulacijo. Še vedno vam svetujem uporabo korektorja in pudra, s katerima boste prekrila temne podočnjake. Za prekrivanje predvsem temnih, vijoličnih podočnjakov vam svetujem uporabo oranžnega korektorja. Oranžna barva nevtralizira vijolično. Pazite, da boste korektor nanesla pod tekoči puder, oranžne linije pa boste dobro zabrisala. Tekoči puder čez korektor le potapkate z gobico. Če boste tekoči puder nanesla čez korektor s prsti, se vam bo predhodno nanešen korektor razmazal in ne bo več takega učinka. Obvezen nanos pudra v prahu, ki bo fiksiral podlago.

Lp Nada

Hvala za obširen odgovor.
Kje v Zasavju bi lahko kupila gel Chrisian Breton, V Trbovljah imamo tako slabo izbiro kozmetičnih izdelkov, pravzaprav nobene prave drogerije (če izvzamem DM in drogerijo Tuš, kjer pa se bojim da tega gela nimajo, kot še mnogo drugih izdelkov, ki jih moram tako kupovati v Ljubljani).
Prosila bi te, če lahko kot prvo poskusim z vzorčkom in če je mogoče, da mi ga pošljete na domači naslov.
Imam še vprašanje v zvezi s korektorjem. Sedaj uporabljam zelenega ali svetlejši odtenek od pudra, kaj mi priporočiš, kateri od oranžnih je zate najučinkovitjši.

LP Mateja

Mateja!

Prosim, če mi pošljete svoj naslov na e-mail: [email protected]
ali na naslov Orbico d.o.o., Brnčičeva 31, 1000 Ljubljana

Tako bova ohranili anonimnost podatkov, ki jih zagotavlja ta forum

Lp Nada

jaz bi rada vprašala nekaj v zvezi z” lepotnim spancem”,ki ste ga omenila v enem od odgovorov.Ali je res ,da je koža videti dosti bolj lepša če greš spat pred 23.00.Nekje sem namreč zasledila ,da se takrat izloča melatonin(baje da je eden od najmočnejših antioksidantov proti staranju),in če imaš prižgano luč se potem ta hormon ne izloča in povzroči predčasno staranje.Ali vi mogoče veste kaj o tem kakšne izkušnje imaste?
Res malce čudno vprašanje upam,da mi boste znali odgovorit vsaj približno.Hvala!
LP!

Vzorček z gelom se mi zdi zelo v redu, tudi zato, ker je gel in ker ga lahko uporabiš čez make up. Ker je hidratantni, je verjetno v redu tudi proti gubica, mar ne?

Porabila sem vzorček, ki ste mi ga poslali, in hvala mimogrede, sedaj pa me zanima seveda, kje lahko kupim ta gel. Koliko približno stane.

Pa še eno vprašanje: ali lahko kremo za okrog oči namažem tudi na zgornjo veko?

Srečno!

Lep pozdrav!

Zanima me iz katere regije v Sloveniji prihajate? Se opravičuje, saj vem, da sem vam poslala vzorček, vendar ne vem ali se sedaj predstavljate pod svojim imenom ali pod nickom?

Gel lahko in je tudi priporočeno, da si ga nanesete tudi na veko, kajti gel preprečuje zabuhlost vek, pa tudi rahlo gladi gubice!

Me veseli, da vam gel odgovarja!

Lp Nada

Pozdravljeni!

Zanimajo me trgovine v Ljubljani, lep dan

Romana

Lep pozdrav!

Trgovine v Ljubljani, ki prodajajo preparativno kozmetiko Christian Breton:

Metalka Ljubljana-sedaj preseljena v klet,
Muller Čopova,
Muller Btc,
Drogerija Aloja-tržnica Koseze…

Cena Bretonovega očesnega gela je cca. 3500 SIT.

Lp Nada

Hladno žlico na oči, pa bo.

Nobenih krem! Za podočnjake je znana rešitev,da takoj zjutraj daste 2 kolobarja kumaric na oči
pustite 10 minut učinkovati! Za gube pa to,da greste z vlažno frotirsko krpo po vekah.
Seveda,nesmete pozabiti na jutranjo masažo lasišča,ki pomaga pri podočnjakih!! 🙂

Oh ti prekleti podočnjaki!
jaz imam enak problem in sicer s temnimi kolobarji. zdi se mi, da je z leti vedno hujše zato
sem se odločila, da bom šla na lasersko odstranjevanje.

zanima me, ali ima kdo s tem že izkušnje, ker iščem že dlje časa informacije po spletu in vse kar najdem so samo nasveti za kremice, obkladke, prehrano, spanje….
verjemite, sem že vse sprobala in edina rešitev ki mi preostane je obisk pri kirurgu 🙁
tako da prosim če kdo karkoli ve o tem ali pozna še kakšno drugo obliko odstranjevanja naj se razpiše 🙂

Krema remescar podocnjaki in temni kolobarji meni super.

Pa res deluje?

New Report

Close