Najdi forum

Podočnjaki

Mami (53 let) me je prosila, naj vas povprašam, če obstoja kakšna zadev za blažitev podočnjakov ali prekritje. Ali kot krema, korektor za prikrivanje, v obliki obliža, maska, poseben puder, karkoli.
Hvala in lp.

Hm, ena super zadeva je od Yves Saint Laurent-a, ki se uporablja uglavnem za poroke in ostale priloznosti, stane ok 5-6.000sit, ne vem tocno. Ce ti ni zal denarja lahko take stvari uporabljas kar za vsak dan. Je pa bolj tisto, da ti poudari, osvetli oci, tako kot vidis pri filmskih zvezdah in manekenkah na slikah, moji sestri pa edino to prekrije podocnjake. Ne vem pa koliko je to primerno za starejse… gotovo pa zna bit tole zanimivo za vse, ki bi rade imele popoln make-up.

Je pa bolj mala zadeva, velika priblizno toliko kot maskara in samo v dveh barvah – svetlejsi in temnejsi. Porabi se pa ne tako hitro,…

Dobi se v prodajalnah Limoni, verjetno se kje,… 🙂

Vprasajte za nasvet tiste prijazne punce, ki stranke zasipavajo s testerji!
LP

Aja no za starejse…
Uporabni so korektorji, ki pa so samo v nekaj odtenkih zato se ponavadi uporabljajo le v kombinaciji s tekocim pudom, pudrom v prahu. Kaj pa vem,… je cenejsa varianta prej omenjenega. Drugace imajo pa korektorje prav za podocnjake, ki pa ponavadi niso primerni za druge predele obraza (sploh pri mladih z mozoljcki).

Mamo bo potrebno peljat v kaksno drogerijo s primernim svetovanjem 🙂
Katero priporocam jaz si pa lahko ze prej prebrala,

LP

Nivea ima eno novo kremo proti podočnjakom. Jaz sem jo nameravala kupiti pa nikakor ne pridem do drogerije, tako da izkušenj z njo še nimam. Bo pa verjetno res najbolje če se oglasi v kakšni dobri drogeriji in ji bodo glede na leta najbolje svetovali.

Zivjo!

cist odvisno je od tega ali ima tvoja mami temne podocnjake ali kot vrecice!za prvo bi tudi jaz svetovala korektor od Yves Saint Laurent,sama ga ze kar nekaj casa uporabljam in sem res zadovoljna,ce pa gre za “vrecice” potem je najbolje da se v kaksni drogeriji pozanima za kaksno kremo,moje mnenje je da res dobre in kvalitetne kreme so tudi precej drage,se pa splaca!
lp

jst pa priporocam gel od vichy -a:optilla gel, jst ga mam za prikrivanje podocnjakov, deluje pa tudi proti zabuhlosti oci. kupis jo lahko samo v lekarni.
lp

New Report

Close