Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podometni kotliček

Podometni kotliček

Me zanima, če ima kdo v kopalnici podometni kotliček. Kako se obnese? In na kaj je treba biti pozoren pri nakupu?
Zdaj imamo navadnega, pa se na njem kar precej nabira kondenz in posledično non stop kaplja od njega. Malo me skrbi, da ne bo potem pri podometnem enako? Če je kaj narobe, je potem treba ploščice stolčt, kar mi pa ni preveč všeč.

Prosim za vaše izkušnje in katero firmo priporočate.
Hvala.

Mi smo kopalnico prenavljali pred pol leta in smo se tudi odločili za podometni kotliček. Zaenkrat mi je žal samo, da smo dali tako “tipko”, da se vsi prsti gor poznajo, drugih slabih izkušenj nimamo.

M

Itak noben več ne daje navadnih kotličkov. Če prenavljaš in kupuješ vse novo, boš kupila podometnega. Super je, nobenih problemov.

Mi imamo podometni kotliček že 8 let pa nikoli nič narobe. Tipka je bela in se prsti ne poznajo. Lahko vzameš s tako tipko ki je deljena in enkrat spusti pol manj vode kot drugič.
Če boš dal tako stranišče, da je namesto v tla pritrjeno na steno, tako imamo mi in je super, pazi samo na višino konzole ki drži wc, ker jo ljudje velikokrat prenizko vzidajo v steno in je potem stranišče prenizko.

Priporočam podometni kotliček znamke Geberit. Zmontiral sem jih vsaj 500 in nikoli ni bilo težav z njimi. Priporočam belo tipko Samba.

Nam kaplja, moramo verjetno nekaj menjati, kakšno tesnilo? Imamo ga 4. leta.

Tovarniška garancija je 10 let. Obrnite se na prodajalca, ki Vam je prodal kotliček. Ta bo izpolnil reklamacijski list, nakar bo prišel serviser Geberita in bo odpravil napako. Seveda če imate omenjeno znamko.

Enako velja tudi za podometne kotličke Liv.

starši ga imajo že 25 let in ni bilo nikoli težav. Tako smo se tudi mi odločili zanj in smo zadovoljni.

Živi in pusti živeti

Tole pa ne drži! Mi smo ravno prenavljali kopalnico in kupili “navaden” kotliček. Pač nismo navdušeni nad podometnim. Vsak po svoje, veš 😉

New Report

Close