Najdi forum

Podpazduha

Imam en problem in sicer se brijem pod pazduho z žiletko. Pozimi še gre. Poleti, ko pa hodim plavat, pa me vedno ta obriti predel zelo peče. Tako da dobim vse vneto kožo. Prosila bi, če mi lahko kdo priporoča s čim naj se obrijem pod pazduho? Kaj prakticirate vi?

Živjo,
jaz se brijem z Gilette venus, pa je super (ni jih potrebno prav pogosto menjati, tudimanj verjetno je pri nekoliko topi britvici, da draži kožo). Pa pazi, kakšen deodorant uporabljaš potem (kakšen z alkoholom že zna dražiti). LP

Jaz uporabljam kar britvico in peno. Po britju pa se namažem z gelom za po britju, ki mi ublaži kožo. Na morju se poskusi namazat s kakšno kremo, ker se poleti dosti potiš in se vse to “lepi” skupaj in tako samo draži kožo. Po britju pa uporabi kak deodorant, ki je namenjen za po britju in ne vsebuje alkohola. Pa malo počakaj vseeno preden se namažeš z njim.

Pomembno je, da je britvica dobra (gilett). Druge tudi meni preveč razdražijo kožo.

Lala

Meni britje sploh ne odgovarja, vedno sem imela razdraženo kožo. Sedaj uporabljam kremo Veet in sem zelo zadovoljna, ti priporočam.

Svetujem ti depilacijo pri kozmetičarki – z voskom in trakci. Stisneš zodbe za dve sekundi in potem imaš za en mesec mir, pa še koža ne bo razdražena.

Meni pa kozmeticarka odsvetuje depilacijo z voskom in trakci pod pazduho. Ker so tam zleze in je nevarnost vnetja.

New Report

Close