Najdi forum

podplati

kaj pa uporabljate za nego-le teh sedaj poleti?
Mene mnogokrat srbijo, med prsti…
Kakšna obutev se priporoča, katere kreme uporabljate, morda poznate kakšno proti srbečici, za nego, proti potenju, vonju…

Sama sicer nimmam težav, vedno uporabljam t.i. strgalnik in imam res lepo kožo tudi na podplatih in petah, je pa za poletje zelo fajn sprej, ki ga kupim v Trstu v Body shopu, zdaj ne vem točno kako se imenuje, je sprej za noge in vsebuje meddrugim tudi mentol tako, da osveži,ohladi in pomirja. Vprašanje pa je, če te ne bi peklo, ker imaš,kot praviš razdraženo kožo. Sicer pa vedno, skozi vse leto po tuširanji izdatno namažem stopala tudi med prsti, kar s kakšno kremo za telo ali body oljem.

Poskusi!

Lp,R

Mene pa motijo razpokane pete in bom vesela vsakega nasveta kako odpraviti rezpoke, saj v natikačih ne izgleda prav nič estetsko.
Hvala
Maja

jaz sem si sedaj kupila nek balzam za noge-Scholl v lekarni, ja sicer pa strgalo in kreme/olja!

Uff, jaz za svoje noge zelo skrbim. Tako, da uporabljam takrat, ko imam zelo utrujene noge osvežilno kopel in pa hladilni gel ter balzam, ki mi res naredi noge veliko bolj lahke – top vedno pred spanjem. Drugače pa imam še razne spreje, deodorante v kremi, pudru (to bolj zato, da nimam mokrih nog, ker imam ponavadi zelo mrzle, ne pa ker bi se potila, ker se to zelo malo), strgalnik za kožo, razne piling ščetke, pilico za stopala, potem piling za stopala, itd. Glede na to, da nosijo vso mojo težo, jih je pač treba razvajati, a ne?;) Pozimi seveda samo bombažne nogavice, zdaj poleti pa zračno in udobno obutev. Če pa imaš probleme s potenjem in srbečico, si kupi v lekarni Canesten v prahu in z njim napudraj čevlje ter noge. To preprečuje glivice. Pa, ko si umivaš noge, si jih temeljito obriši med prsti!

Tudi jaz sem si kupila kremo od Scholl-a in je super

katere firme pa imaš?

Hmmm, to ti pa težje povem:) Trenutno imam Kozmetika Afrodita (ta balzam se mi zdi res uredu), pa Balea je fajn sprej za noge in kopel (čeprav ima malo močan vonj, vendar mi res zmehča noge), potem imam nekaj stvari od Oriflame, drugače pa je pri meni tako, da ko v drogeriji vidim kakšno stvar, ki bi mi ustrezala – vzamem in potem pozabim katera firma je že:) Glavno, da mi ustreza. Aja, pa pozabila sem še na razne soli. Te pa so od enega, ki je ful znan in je naravna stvar, a sem pozabila kako se že reče:( Je pa v DM in ne moreš zgrešit.

New Report

Close