Najdi forum

Splash Forum Politični čvek PODRAŽITVE

PODRAŽITVE

Slovensko gospodarstvo se zna kmalu sesuti samo vase. Moje mnenje. Ljudje imajo po vec tisoc evrov dovoljenega limita, kredit za stanovanje, kredit za hiso … Naj eden od partnerjev ostane brez sluzbe, naj se povisa obrestna mera, naj gre karkoli narobe …

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Ti, ki tako veliko delaš, vseeno pa veš kako so BTC, center in kamorkoli se odpraviš, polni ljudi. Očitno si zaposlena v javni upravi, da imaš ob vsem svojem garanju toliko prostega časa.

Vem, ker jaz ne delam od 08.00 do 16.00. In nisem zaposlena v javni upravi. Delam pa prav gotovo vec kot ti ljudje. Vsaj vecina njih.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Napisal: Zogica
Datum: 26.09.2007 07:36

…Bi rada tebe videla, da bi drzal/a 16 ur koncentracijo in ne bi me delom sel/sla vsako uro za kaksnih pet, deset minut tudi pocvekat o cem zabavnem…

Se opravičujem, v kateri termin pa potem spraviš teh 16 ur?

Ce te ravno zanima, sem sinoci delala do petih zjutraj in vstala ob devetih ter nadaljevala. Ker se nekaj zelo mudi. Brigaj se ti za svoje delo, kaj se ukvarjas z mojim? Jaz vsaj na MON-u visim na svoje stroske.

New Report

Close