podražitve
Ravno sedaj je na POP TV .
Skoraj 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} komunalnih podjetij je od občin zahtevalo podražitev.
Občine NE smejo same podražiti , temveč dajo predlog vladi in vlada odloči o podražitvi in višini .
Vlada lahko tudi odobri manjši {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podražitve , ampak vlada ki bo odpeketala se je odločila , da odobri podražitve brez korekcije .
Živel ljubljeni vodja !!!!!!!!!!!
Jaz sem oportunist , in pa seveda zelo realen , no vsaj tako pravijo , me majo kar za enega razsodnika tu kjer živim .
Drugače pa , jaz rad pišem noooo zajebantsko , ampak se večinoma , da razumeti kaj sem mislil .
Konkretno tele podražitve , ki sva jih komentirala .
Če jih ne bi odobrila tale vlada , bi jih pa nova , kdor misli drugače je cepec .
Tisto ; Živel ljubljeni vodje , je da vspodbudim tiste naivneže , ki mislijo , da pod novo vlado ne bo podražitev .
Drugo kar je , je pa , da sem jaz tu za zabavo in ne zato , da bi lahko kaj spremenil , zato dostikrat namerno izzovem in preusmerim debato drugam , da vidim kako fanatični so nekateri .
No ti si danes skoraj nasedla mojim postom , pričakoval sem , da boš verjetno sprejela zajebancijo in jo vrnila z isto mero no očitno si pogruntala ker se je tvoj zadnji post končal z izjavo , da pišem nedojebano , ne veš kako sem se nasmejal , rekel sem , končno pravi odgovor .
Če sem te užalil je bilo nenamerno in se oproščam .
No težko verjamem , da je trgovce držal na špagci , mislim klasične trgovce v njihove cene se vlada ne more vmešavat .
Lahko pa je nazaj držal podražitve komunalnih storitev in energije , nad temi pa drži roko vlada in samo ona lahko odobri podražitev .
Vsekakor bi do podražitve prišlo pod JJ ali pa Pahorjem , no res pa je , da bo sedaj Pahor to lahko izrabil in ljudi prepričeval , da podražitev ni bila potrebna .