Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podrta, sesuta – partnerjeva sporočila drugi

Podrta, sesuta – partnerjeva sporočila drugi

Odgovor na objavo uporabnika
Sotrpinka, 06.07.2023 ob 08:02

Love613, 29.05.2023 ob 00:16

Komaj živim. 3 meseci, meni najlepši. Vsaj v moji glavi. Vsak dan skupaj, vsak dan sex. Se videla v prihodnosti, sicer on malo bolj površinski, a z željo po družini. Jaz sem zaljubljena do neba, me nosi in danes pristala na realna tla. Od šoka komaj pišem.

Vidim mu.v sporočilih, da si.piše z žensko. Ga prašam katero, pravi dolgoletna prijateljica. Zakaj mi tega prej ni povedal? Ker se je bal, da bo galama, ker sem ljubosumne sorte. Berem kaj si pišeta (bil je živčen, če se mi je zmešalo, ker hočem njegov telefon) in me oblije pot in mrzlica. Ji je napisal, če bi šla onadva v hribe med vikendom, da se vsaj tam vidita če že drugje ne. Živi pa daleč stran. Evo ta stavek me je pa ubil. Potem pa 3 ure prepričevanja v kontro, da bo vse skenslal zaradi mene da noče ogroziti najine veze. In da brez mene z njo nebi šel, da bi šli vsi trije, ker sem del njega.

Sem pa že mela en tak čuden cmok zadnja dva meseca, pa nisem vedela od česa. Nervozna, vedno napeta. Nekaj mi ni povedal in ti sem čutila. Počutim se izdano, na tleh. Četudi se fizično ni zgodilo.  Občutek mam da nekaj še vedno rabi drugje, ne vem kaj, ampak čisto 100% z mislimi da ni pri meni :((( nevem no, res da je prijateljica že par let, ampak vabiti jo v hribe v dvojini in meni ne povedati za to….. pravi, da se to menita že 1 leto in naj ne paničarim, da imajo tudi moški lahko prijateljice.

Potem je pa še malo skrivnosten tip človeka, ki ga je težko razvozlati in dojeti. Dobro, da nisem hitela s kakšno familijo.

Zelo mi je hudo zate. Ta pokvarjeni svet in tudi moški….

Tudi meni se je isto zgodilo. Samo s to razliko, da imava otroke.

Določeni moški funkcionirajo tako, da brez “prijateljic” ne znajo funkcionirati…..to je njihov ego, ne vem kaj je takim, da se ne znajo kontrolirat. Uživajo v tem, da si pišejo z drugo in hkrati lažejo partnerju.

Samo stran od takega, da se ne boš opekla. Jaz sem se….naredila največjo napako v lajfu  ker sem mislila, da se bo s prihodom otrok umiril.

Ne, se slabše je bilo. Ko sem bila v porodnišnici ( tezak porod, komaj prezivela !!!!!!)sem izvedela, da se  je luštno imel cele noči.

Ja, zaslužila sem na polni črti. Da ne govorim, da je danes ta človek eden najbolj grobih in zlobnih oseb daleč na okrog, ki se še vedno goni. S kakšnim šarmom dobi ženske mi ni jasno, ker karakterno je pa totalno “gnil”.

Ima pa tudi kamen v srcu, Grob je celo do hišnih ljubljenčkov. Njemu ni težko pobiti psa  mačke, ptiča….

Draga avtorica ….TAKOJ SE RAZIDI Z NJIM, ČE NE ŽELIŠ, DA PODTANEŠ ŽIVČNA RAZVALINA, KOT SEM POSTALA JAZ.

S kakšnim šarmom je pa tebe dobil? Si ga sploh dobro poznala, ko si zanosila, ali je bilo že prepozno?

sam res, 29.05.2023 ob 06:09

Prekratek čas skupaj, 29.05.2023 ob 05:42

Tole hitenje in po treh mesecih se obnašaš kot da sta najmanj trideset let skupaj. Da nisi posesivna, ljubosumna na njegovo prejšnje življenje? A ni bolje peljat počasi, pametno in sigurno. Pa taka zamera huda kot da si jo že na njem dobila.

Jaz bi bolj rekla da naj gre on stran od tebe ker po pisanju sodeč si tipična drama queen.

Sam res. Skupaj sta 3 mesece in zdaj on ne sme imeti nobene prijateljice od prej…

Ce jo pozna ze dolga leta, bi lahko ze zdavnaj bil z njo.

In po treh mesecih ne poves partnerju vsega, hudica, saj niti ne uspes vsega povedat v tako kratkem casu! Kdaj?! Ce visita skoz en na drugem in seksta kot dva najstnika! Kdaj se sploh imata cas pogovarjat?

Delas dramo, ker rabis dramo. V tem zelo kratkem casu vajinega razmerja je tip ze dojel, da si ljubosumno in posesivno bitje, si mores mislit, kako hudo obsedeno delujes, ce ze v startu vse to kazes?

Hm. Daj še enkrat zelo počasi preberi, kar pišeš. 3 mesece sta skupaj? Samo 3? Ti pa že gradiš gradove v oblakih. Oprosti, meni pa ti nisi normalna s takim razmišljanjem. V bistvu imam s takimi, ki so že na začetku začele na polno, zelo zelo slabe izkušnje. Požrla ga boš. A diha pa lahko sam.

Anonimno 3106, 06.07.2023 ob 22:31

Hm. Daj še enkrat zelo počasi preberi, kar pišeš. 3 mesece sta skupaj? Samo 3? Ti pa že gradiš gradove v oblakih. Oprosti, meni pa ti nisi normalna s takim razmišljanjem. V bistvu imam s takimi, ki so že na začetku začele na polno, zelo zelo slabe izkušnje. Požrla ga boš. A diha pa lahko sam.

Ah no, ni normalno, da se z eno drugo potajno po hribih dobiva, ni, to ni stvar posesivnosti, v tej zgodnji fazi razmerja bi mogla bit tok lačna drug druzga, nobena druga niti obstajat ne bi smela, če mu pa že zdej neki fali in si mora še z eno drugo emocionalno dopisovat in jo pogreša in hoče videt, mu doma neki bistvenga manjka, to ni dober obet. To da pol še skriva in laže, je samo češplja na torti.

Vsekakor hrepeni po njej in to je temelj na katerem ti več ne moreš graditi zaupanja vredne zveze. In ni hujšega, če dvomiš v partenerjevo zvestobo, ker ob slabih dnevih se ti bo mešalo od tega razmišljanja. Problem je,  da skoraj vsi samski imajo zdaj tako ženske in moški vsi neke prijateljice in prijatelje seveda je vedno tu z ene strani prisotna želja po intimnosti, tako, da, če ti govori, da je samo prijateljica ni res. Sigurno sta nekaj imela in verjetno bi imela v hribih 😉 To so prijatelji in prijateljice, ki se občasno kontaktirajo, da se dajo dol. Verjamem, da se ti je podrl svet, ne znam si predstavljat biti v tvoji koži. Jaz bi ga v trenutku zapustila s tem si boš prihranila veliko neprespanih noči. Pravijo, da za zvezo žaluješ 2x dalje, kot si bil skupaj. Glej pozitivno: čez 6 mesecev ( pol leta) si zunaj!!! Pa lep dan!

dobr da nisi hitela s KAKŠNO FAMILIJO- PO DVEH MESECIH??? HALLO????

Baba butasta!

A sem ti stopila na žulj ali kaj te matram? (za ah dej no) Svoje mnenje sem podala, kot marsikakšen tu gor, kaj ti tako smrdi ravno moj post?

a ste sexali tudi-na morju?!?

Sabi868, 07.07.2023 ob 10:52

A sem ti stopila na žulj ali kaj te matram? (za ah dej no) Svoje mnenje sem podala, kot marsikakšen tu gor, kaj ti tako smrdi ravno moj post?

Enako, si podajamo mnenja. Post mi ne smrdi, ampak mi je zanimiv, ker je iz njega marsikaj razvidno, kljub temu, da misliš da ni.

Moje bistvo je samo, da če ima nekdo vse pod kontrolo, ni nujno, da je tudi srečen. Oziroma, kar je skrito med vrsticami je čisto nekaj drugega, kot si napisala.

joj no, 29.05.2023 ob 01:31

Hitela s familijo? Kam bi to vtaknila v tri mesece, ko se šele spoznavata? Se mi zdi, da si tole zagrabila čisto preveč na hard, kot da sta že pol stoletja par.

To počnejo ta glupe. Nobenega spoznavanja, vse na horuk, stanovanje, otrok, poroke, diktiranje prijateljev, izbris prijateljic  vtf? Pa ločitev čez tri leta.  Za nobeno ženko ne bom izbrisal prijateljic od prej in ne bivših od prej! Pika.

Ta pravi dec ima v glavi vse razpucano, če ni pa pa gre vezi hitro v Maloro-to pomeni, da ti tudi nisi tista ta prava. Vse je v glavi.

Ah dej no, 07.07.2023 ob 12:49

Enako, si podajamo mnenja. Post mi ne smrdi, ampak mi je zanimiv, ker je iz njega marsikaj razvidno, kljub temu, da misliš da ni.

Moje bistvo je samo, da če ima nekdo vse pod kontrolo, ni nujno, da je tudi srečen. Oziroma, kar je skrito med vrsticami je čisto nekaj drugega, kot si napisala.

Tako kot si napisala; Moje bistvo je samo, da če ima nekdo vse pod kontrolo, ni nujno, da je tudi srečen. Oziroma, kar je skrito med vrsticami  (in na zunaj izgleda vse prfektno) je čisto nekaj drugega, kot si napisala.

Pa kaj ženske neumne vse vun spravite.

Da vam napišem svojo zgodbo; moja je enako hitela, bil v vezi 5 let pred njo, še z prejšnjo nisem zaključil me je nova ujela v svojo mrežo, toda ni me ujela v času, ko sem končal z prejšnjo, ker še nisem, se pravi bil z eno in drugo. Bivše nisem prebolel nikoli. Ta nova (glupa) je po dveh mesecih z menoj že imela svoj plan, dva otroka z menoj in gradnja hiše na njeni zemlji.  Jaz še s prejšnjo nisem zaključil, varal obe pa je kljub temu je bivši povedala kakšne cilje ima z menoj. v samo dveh mesecih poznanstva in varanja.

Nova je 30. Kaj pomeni moja zgodba? Kako ste babe fukjene. Nič se ne cenite. Kljub temu, da sem jo varala psihično in fizično, je naredila načrt z menoj in želela zmagati nad bivšo.

Pa mi zdaj povejte katera je zmagala?

Čebela_adela, 29.05.2023 ob 08:44

Sam res. Skupaj sta 3 mesece in zdaj on ne sme imeti nobene prijateljice od prej…

Ce jo pozna ze dolga leta, bi lahko ze zdavnaj bil z njo.

mislim, da ni v tem keč

mislim, da bi on bil v trenutku z njo, če bi ona bila za. to je tisto, kar jo je prizadelo.

če bi šla onadva v hribe med vikendom, da se vsaj tam vidita če že drugje ne.

to mi pač deluje tako brezupno obupano  zaljubljeno.

jaz s tipom, ki bi tako gorel za nekoga drugega pač ne bi bila.

avtorica, boš že preživela. ni edini na svetu.

Kaj pa v primeru, ko veš, da te moški eno leto in pol vara z drugo, pa si ga ti še vedno želiš? Kaj je s to žensko? To je ALARM; on še vedno pogreša drugo, ti pa z njim kuješ načrte o družini. S teboj ne bo.

verjetno ena mlajših deklic, jaz po treh mesecih z nobenim še nisem vedela, da sva sploh v vezi. Z zadnjim sedanjim možem sva spala prvič šele po treh mesecih druženja in spoznavanja. Še dons sva skupi, 30 let.

Slavko pavko, 07.07.2023 ob 13:29

Kaj pa v primeru, ko veš, da te moški eno leto in pol vara z drugo, pa si ga ti še vedno želiš? Kaj je s to žensko? To je ALARM; on še vedno pogreša drugo, ti pa z njim kuješ načrte o družini. S teboj ne bo.

Preveč pametna predstavnica ženskega spola nisi. Vara 1,5 leta? alarm za takojšnji odhod!!! Ti nisi ti. Niti poročni pildek ti nikakor ne da zagotovila, da si to ti!. Srečno drugje.

Moja bi me ubila ce bi vzel njen telefon.. prav tako ce le lahko skoci po sluzbi na kavo. Domov pridem po 21…

Kaj ces eni bi dali vse za familijo drugi za prijatelje in sodelavce…

Moški nimajo prijateljic, samo potencialne ženske za vsak slučaj … razen mogoče kdo, če jo ima od mladih let ali če je gej.

Upam, da si ga zapustila. Takšne kot je on, takšne stvari vsaj malo streznijo, če prav dvomim, da se kdaj spremenijo – k bo vedno k.

hbtrnb, 07.07.2023 ob 15:36

Moški nimajo prijateljic, samo potencialne ženske za vsak slučaj … razen mogoče kdo, če jo ima od mladih let ali če je gej.

Upam, da si ga zapustila. Takšne kot je on, takšne stvari vsaj malo streznijo, če prav dvomim, da se kdaj spremenijo – k bo vedno k.

Se strinjam.

Kurbir bo vedno kurbir, ti pa očitno prav pritegneš takšne. So izjeme biserji, ki se mora mlce ob otrocih potihnejo, vendar varalica enkrat je vedno…

Ali doma nisi dobila primerne vzgoje, ker normalne ženske nikoli ne bi odlašale z odhodom. Kaj sploh sprašuješ tuki, 3 mesece in že takšna prijateljevanja? Še moja stara mami bi ga napodila.

Ok, ti zgoraj, si povedala svoje mnenje in zdaj nehaj najedat. Kaj je že dopust, morje, tip, ki pije sam po lokalih, tebi je pa dolgčas? Eno tako moje sklepanje…kot ga imaš recimo ti.

In nehaj že enkrat pametovat in ugibat nekaj na pamet, ker si naravnost smešna, ok?

Glede na reakcijo, se očitno ni zadelo bistva…

Najprej se moraš bolj potruditi, da bo spoloh hotel s teboj resno vezo. Če mu omogočaš seks še ne pomeni, da bo tudi resna veza.

ženstvena, 07.07.2023 ob 10:23

Vsekakor hrepeni po njej in to je temelj na katerem ti več ne moreš graditi zaupanja vredne zveze. In ni hujšega, če dvomiš v partenerjevo zvestobo, ker ob slabih dnevih se ti bo mešalo od tega razmišljanja. Problem je,  da skoraj vsi samski imajo zdaj tako ženske in moški vsi neke prijateljice in prijatelje seveda je vedno tu z ene strani prisotna želja po intimnosti, tako, da, če ti govori, da je samo prijateljica ni res. Sigurno sta nekaj imela in verjetno bi imela v hribih 😉 To so prijatelji in prijateljice, ki se občasno kontaktirajo, da se dajo dol. Verjamem, da se ti je podrl svet, ne znam si predstavljat biti v tvoji koži. Jaz bi ga v trenutku zapustila s tem si boš prihranila veliko neprespanih noči. Pravijo, da za zvezo žaluješ 2x dalje, kot si bil skupaj. Glej pozitivno: čez 6 mesecev ( pol leta) si zunaj!!! Pa lep dan!

Ženstvena, a si ti ta oseba? 😅

Po naključju sem našla tole temo in sem se odločila oglasiti, ker sem imela zelooo podobno zgodbo, kot da bi opisovala mojega bivsega…jaz sem na žalost to dopisovanje našla šele po več kot enem letu po čistem naključju, samo zadnje sporočilo, ostalo zbrisano…po njegovem je bila samo prijateljica. Dovolil mi je da pogledam njegov telefon in sem našla na enem drugem omrezju da jo je po parih mesecih ko sva bila skup povabil na kavo in sta potem tudi šla…jaz o tem nic nisem vedela, niti jo poznala. Klepeti so bili tudi z drugimi zenskami, sicer nic takega, ampak vseeno mene je razjedalo zakaj toliko prijateljic pa dejansko mi res ni deloval ženskar. Meni je tudi rekel da se menijo tudi za druge sporte in bi sla jaz kdaj tudi zraven, ampak se to ni zgodilo dokler ga nisem dobila. Ampak stalno neke prijateljice katerih jaz osebno nisem poznala in postala sem povsem nezaupljiva in najin odnos je postal poln preverjanja in ocitkov, brez zaupanja, tako dalec je slo da je on znorel in me pustil. Jaz sem ga imela kljub vsemu neznosno rada, ker je bil razen tega krasen moski, vse kar sem si kdaj želela. Zato te avtorica razumem da ga ne mores pustiti, zame je bila to najtezja odlocitev v zivljenju pa sem tako dolgo kolebala da je on naredil tako hud rez in me pustil, da sem takrat mislila da bom umrla. Je ze nekaj casa od tega ampak jaz se še nisem čisto pobrala, še danes ne vem kaj točno je bilo, dokazov da me je varal nisem imela in zato me še danes razjeda, da sem po neumnem izgubila sicer sorodno dušo, saj sva se v vsem ujemala. Tako da avtorica nekaj casa je ze od tvoje objave, ne vem kaj si naredila, bi ti pa predlagala da se ne odlocis prehitro, ker ti bo lahko zelo žal…vem pa da je težko, ker zaradi teh prijateljic sem jaz unicila ves sicer zelo dober in lep odnos, ker sem potem stalno nekaj preverjala…moje stalisce je tudi bilo da moski in zenska ne moreta biti prijatelja ce moski ne cuti vsaj malo nekega naboja pa je on to zanikal. Danes opazam da je vedno vec moskih, ki hodijo takole na kave in partnerice to tudi sprejemajo…tako da bodi pametna pri svoji odlocitvi in dobro premisli, da si ne bos unicila zivljenja kot sem si ga jaz.

Anonimn, 06.07.2023 ob 06:49

Kako bi pa on reagiral ce bi bilo kontra,hot kolega vabi v npr savno?

Sej sta ze v vrtec skupaj hodila pa nikoli ni bilo nic…

🤣🤣🤣

Ah vredu saj sta sam prjatla iz otroštva.

Če si pametna, pojdi brez besed, blokiraj in mu ne dovoli, da kakorkoli manipulira s teboj. Tako zaljubljena boš težko drugače kot oster rez. Sedaj lahko komot gre s katero je mislil. Ta ni vreden, da ga pes poščije. Kar zaupaj si in svoji intuiciji. Dobila si vse potrebne odgovore. Mine, verjemi, da mine. Boli, ampak mine.

New Report

Close