Pofočkajmo se na novem forumu!
Še jaz, še jaz….
Lenča, stara 30 let, priznam, da sem že dve leti odvisna od foruma Starši staršem – zdaj Starševski čvek. In obljubim, da se ne bom poboljšala.
Sicer imam 3 otroke, stare 2,5 leti, 6 mesecev in najstarejšega, ki noče priznat, da je še otrok, 34 let.
Sem iz Ljubljane, neporočena in trenutno na “dopustu” (seveda, na porodniški, kot se pravilneje reče, ne pa porodniški dopust).
Lp, L.
Glede na to, da je zadnji odgovor na to temo šele en teden star, si dovolim in se pofočkam.
Kitty, tliintlideset (kot pravijo moje starejše kolegice)
poročena 8 let
tavelka hči 7 let, tamauček 2 leti
Primorka, ampak na Vrhniki
Na forumu več kakor dve leti, včasih 24/7, zadnje čase pa tako poredko, strašno poredko, le ko me sestrica opozori na kakšno temo. Potem pa pol delovnika berem, kaj se je dogajalo zadnja dva tedna (sama svoj šef :), delam pa šele zvečer, ko gre mularija spat…
Haj !
Mura,
Celjanka (odraščala v MB, živela tudi v LJ, zasidrala v CE)
30 let (še do konca novembra),
na koruzi,
dva razbojnika – starejši 2 leti, mlajši 7 tednov,
Na forumin med.over.neta še iz časa, ko sva z mojim koruznikom hodila na daljavo, ter skozi med ustvarjanjem družine in doma. Vendar ne pod istim nickom.
Trenutno mamica m, če se javim iz službe mamica (to mi je ostalo, ker sem se na enem forumu prijavila kot mamica dvoletnika, ker pa potem to ni bilo več aktualno, sem dvoletnika preprosto črtala in sem le še mamica-kako domiselno in izvirno, a ne?), prej sem bila tudi že vse sorti, se ne spomnim več, ker vsakič ko moj najdražji zamenja windowse, mi računalnik javi, da je že drug uporabnik s tem imenom….vidiš ga vraga…potem pa zamenjam nick….
primorka na mrzlem gorenjskem
obožujem knjige
diplomirana in vse kar zraven paše, pa še se izobražujemo, da bomo bolj pametni in lepi
krasnih 38 let
na koruzi
hči skoraj 13 in sin 2,5 leti
sem kukam in včasih kakšne nadvse pametne delim že skoraj tri leta
Tudi jaz….:-)
Ime mi je Katjuša(za vas NINJETKA) z mojim partnerjem imava hčerko NINO,ki je te dni dopolnila 19 mesecev.Tu gor dajem nasvete in klatim včasih velike neumnosti že 16 mesecev.Stara sem 26 let in z družino živim v okolici Nove Gorice.
lepo se imejte
Še ena Mariborčanka
stara sem 33 let (saj ne morem verjeti, da se jih je že toliko nabralo!)
poročena 2 leti
najin pikec je včeraj dopolnil 6 mesecev
sem zaposlena, a trenutno uživam (kateri dan bolj, kateri dan pa manj) na porodniškem dopustu
na forumih sem približno 1 leto, kmalu po tem ko sem naredila test nosečnosti, sem našla te strani na netu
A ste videli, koliko nas že je!
Pozdravček vsem.
še ena pri repu
marija
v kristusovih letih
hči 6 let in malček 2 meseca
na forumu odkar je malček, največkrat samo berem, če kdo kaj rabi tudi napišem 8 tudi jaz kaj rabim)
nisem redna, kolikor sem tu, imam malčka v naročju!!