Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pofukala sem ga!

Pofukala sem ga!

Naneslo je tako, da se nisva videla že od sobote. Obljubila sem mu, da si danes vzamem čas zanj; da ne bom spet prala, likala…

Čakal me je v garaži. Stal je na levi nogi in me vabil. Pristopila sem k njemu, ga poljubila, prijela za roke in zajahala. Nasadila sem se nanj, da sem v mednožju začutila njegovo nežno trdoto. Aaaahhhhh. Dvignila sem najprej levo nogo, potem še desno, in se mu prepustila. Prvi rajcing je bil mega.

Nato je rekel, da bi šel ven, na sonce, v naravo, kjer že dolgo nisva. Podila sva se po potkah in sonce naju je božalo. Otroško razigrana sem ga porinila v blato in se vrgla nanj. Tam sva porivala, se mečkala, dokler me ni pošprical. Vsa sem bila polna njegovega špricanja: noge, rita, hrbet, lasje, lica, celo na ustnico mi je špricnil. Nisem si upala polizat.

Ko me je začelo zategovati v ritnih mišicah, sem mu predlagala, da greva domov. Strinjal se je. Doma sem sem ga stuširala z mrzlo vodo, da je prišel k sebi.

Sedaj me čaka v garaži, na levi nogi, da nekega dne spet pridem. In ga zajašem.

To je pa bolj Bugi in Sončki podobno,kot tebi!
Zanimivo!
In kolk cajta moram še v garaži čakaat?
;-)))

Čak mal, a zdej si pa že ti v garaži?

Oštja, saj nimam najstarejše obrti na svetu, da bi me zdej v garaži v vrsti čakali!!!!

;)))))))))))))))))))))))))))))))

Če je vrsta……me ni več zraven..:-(

ja ti si reku, da čakaš v garaži! torej sta že dva! on je stal tam prej kot ti!

Saj jest sm v sosednji garaži oštja!A tolko nas je?
;-)))

Opa…dobr si ga;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hm … dobro se je odrezal bicikel … ni kej rečt … :)))) ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kdo je pa o biciklu govoril?
;-))))

New Report

Close