Pogaaaaaačaaaar
Anonimno 10360, 19.07.2024 ob 16:48
Ja res doping dela na polno…vsakemu normalnemu je jasno da to ne gre brez dopinga……zdaj pa tak vem da me boste vsi popljuvali…..
TUdi jaz tega mnenja.. na žalost. Sploh pri njem. Prepotentnež+ čudn + misteriozno deckasira
Sej ne da mu ne bi privošla.
Ampsk ….. UAE znani po juicu , njegovo obnašanje… in kup dejavnikov.
Da ne bo Lance A. razočaranje….kar se bojim da
Jonas se joče, nisem vidu, da bi čestital Pogiju. Medtem ko je Pogi njemu čestital za vsako zmago ali če ga je samo prehitel. Pogi ima vrline velikega zmagovalca kot so igrivost, nagajivost, spontanost, preprostost in ne ukvarja se z drugimi. Samo hejterji pač ne morejo čez to…
Hvalla Pogi za vse te čudovite predstave! Hvala, da smo priča zgodovini!
jaz se samo že smejim, tip kolesari kot po ravnem na 2000 m, se smeji zraven, v cilj pride kot spočit, in to že ne samo cel ta GT, ampa tudi ne samo celo cela dva GTja , ampak kar celo sezono – enega slabega momenta ni imel, kaj šele dneva, nasprotno, vedno bolj seka rekorde in ob tem v cilju sploh niti malo utrujen.
Tisti, ki misli,da je to človeško možno sam sebi laže, takih je veliko, ker gre pač za Slovenca, verjamem,da če bi se katerikoli drug kolesar vozil tako, bi se vsi tukaj, ki danes Tadeju hvalnice pojete o nadnaravnem talentu, drli,da je ta drugi dopingiran. zdaj ste pač pristranski…
jaz v tej liči s smehom na vse to, ekr temu pač ne verjamem, reče – glede na videno Zlata medalja na OI je zagotovljena najmanj z par minutno prednostjo in da se odpelje več 10 km pred ciljem in ga nihče ne more ujeti… vse kar bo manj od tega bo veliko razočaranje – glede na vso prevlado , ki jo kaže čer celo sezono IN NA VSEH TIPIH DIRK – TUDI ENODNEVNIH KLASIKAH , KI SO PODOBNE TRASI OI.
Čakam pa dan, da pride resnica na dan- to dojemam kot d on in UAE ekipa, ki je v ozadju tega, kot da se delajo norca iz vseh nas gledalcev in tudi celotnega pelotona profi kolesarjev.
je ena slika na ig – kjer je v cilju Carapaz izmučen sloni na belanci, ena pomočnica, ga ob strani podpira, zraven Pa monster pedaliranja Pogačar, ki je popolnoma spočit in ga treplja po zadnji plati… LOL
Seveda ga treplja, ko je bil pa koliko minut že brez poganjanja pedalov v cilju.
Izmučenega na kolesu sem ga danes med tekmo nekajkrat videla, pa ne spremljam celotnih dirk in za nikogar ne navijam.
Kako pa tisti kolesr- pojma nimam kako se piše, ki so se mu pljuča sesedla, pa že je odpeljal 17 etap te dirke.
Kolegici so se sesedla pluča8 malo), ni bila sposobna nobenega dela, bila je 3 leta v bolniški, sedaj opravlja 4 urno delo- se pravi, da ne more narediti skoraj nič.
ne razumeš poante – on zbit, utrujen od napora, ta pa zmagovalec, spočit kot da sploh ni bil na biciklu… poglej številne posnetke ko v finiš pripelje -v faco sploh ni niti malo utrujen.
Tisti, ki to verjame je pač malo kuku – ni važno kaj je dokazano ali ni… dejstvo je ,da človek robot ni… in če ne vozi s kakršnokoli pomočjo, to kar gledamo naravno ni mogoče. Ta pa ne samo da danes ni bil niti malo utrujen, isto zgodbo gledamo že skozi 2 gtja… nikoli niti malo znakov utrujenosti, nasprotno, on podira zgodovinske rekorde… LOOOL
Tud jaz, 19.07.2024 ob 17:47
TUdi jaz tega mnenja.. na žalost. Sploh pri njem. Prepotentnež+ čudn + misteriozno deckasira
Sej ne da mu ne bi privošla.
Ampsk ….. UAE znani po juicu , njegovo obnašanje… in kup dejavnikov.
Da ne bo Lance A. razočaranje….kar se bojim da
Samo spomnimo se na Armstronga. In še na kakšnega drugega kolesarja. Dokler ne odkrijejo, katera je snov, s katero si kolesar “pomaga”, ga uradno ne morejo obtožiti ničesar. Ne jemljejo vsi kolesarji snovi, ki so že na listi prepovedanih snovi v športu. Nekateri imajo odlične kemike, ki jim izdelajo pravo stvar, ki je nadzor še ni uspel prepoznati in odkriti. Just sayin’…
Bolj kot ne sta samo dve možnosti. Ali so vsi na nečem ali pa noben. Pred 20 leti je bilo normalno, da prvih 10 na dirki nekaj jemlje. Zato je tudi šlo mimo kontrol. Saj LA so 2x dobili med samo dirko in so mu pogledali skozi prste s nekimi pojasnili zakaj ima povišane nekatere snovi.
Potem je tu pa še mehanski doping o katerem se tudi zelo malo govori. Po drugi strani pa na dirki še GPS ne deluje tako kot bi moral. Včeraj kaže zaostanek TP 2 minuti in 10 sekund, potem pa v 30 sekundah pokaže zaostanek 1 minuta in 44 sekund. Se pravi je ta čas kolesaril samo on. Ne moreš pričakovati nekega napredka po tej strani.
Samo povem, 20.07.2024 ob 03:37
Samo spomnimo se na Armstronga. In še na kakšnega drugega kolesarja. Dokler ne odkrijejo, katera je snov, s katero si kolesar “pomaga”, ga uradno ne morejo obtožiti ničesar. Ne jemljejo vsi kolesarji snovi, ki so že na listi prepovedanih snovi v športu. Nekateri imajo odlične kemike, ki jim izdelajo pravo stvar, ki je nadzor še ni uspel prepoznati in odkriti. Just sayin’…
Armstrong nekak ni bil odkrit, po koncu je sam priznal.
Zdaj se je začel oglašati z nasveti Tadeju, očitno iz lastnih izkušenj marsikaj prepoznava v njegovih predstavah.
Sicer pa uae in visma sta že priznali vdihavanje ogljikovega monoksida pri svojih najboljših koledarjih, tako da očitno nimajo vsi enakih stvari in dostop do vsega…
Sicer pa glede na to kako spočiti je človek, ko pride v cilj po vseh teh rekordih etap vedno znova. ne verjamem, da je za te predstave odgvoren čudežni bajk … Kaj v tem smislu bo:
Hidden motors for road bikes exist — here’s how they work
Hidden motor inventor Varjas claims technological fraud still possible despite UCI checks
Anonimno611, 20.07.2024 ob 09:12
Armstrong nekak ni bil odkrit, po koncu je sam priznal.
Zdaj se je začel oglašati z nasveti Tadeju, očitno iz lastnih izkušenj marsikaj prepoznava v njegovih predstavah.
Sicer pa uae in visma sta že priznali vdihavanje ogljikovega monoksida pri svojih najboljših koledarjih, tako da očitno nimajo vsi enakih stvari in dostop do vsega…
Sicer pa glede na to kako spočiti je človek, ko pride v cilj po vseh teh rekordih etap vedno znova. ne verjamem, da je za te predstave odgvoren čudežni bajk … Kaj v tem smislu bo:
Hidden motors for road bikes exist — here’s how they work
Hidden motor inventor Varjas claims technological fraud still possible despite UCI checks
Ja ja in vsi to vejo, pa noben se mu ne upa nič račt ane hahahahaha LOL!!
Anonimno 9524, 20.07.2024 ob 10:17
Ja ja in vsi to vejo, pa noben se mu ne upa nič račt ane hahahahaha LOL!!
Tisti, ki to uporablja valjda da ne bo rekel.. uporabljata po mojem mnenju pa tako Tadej kot Jonas…
Tadej je to imel po mojem mnenju na famoznem ittju 2020, takrat premagal Primoža v vismi. Visma je že takrat povedala v dokumentarcu, da so naredili študije in da Primož sploh ni vozil tako slabo, in da za tisto vožnjo Pogačarja mora biti nekaj zadaj.
In po mojem so skontali kaj lani, Pogačar pa tega ni vedel… Lani je bil pripravljen na novo zmago, potem pa je odpeljal Jonas itt vesoljski, Tadej je takrat spoznal resnico. Da so jih skontali s čem on to zmaguje in da se poslužujejo zdaj istega z Jonasom od lani naprej in je tako obupal, in izrekel famozni stavek lani… Jonas seveda je naprej vesoljsko Harald in zmagal…
Letos pa Tadej pred tdf izjavi pomenljivo da on ve,da bo kljub poškodbi Jonas vozil odlično, in na to so se uae pripravili intako zelo,da ima Tadej še boljšo pomoč in tako seka rekorde dan za dnem in nikoli utrujen, v cilju izgleda spočiti…
Se je pa letos zgodil ena zanimiva etapa takrat to ko je Jonas po napadu ujel Tadeja in na koncu zmagal… Tadej je takrat živčno pogledovali proti biciklu, kot zakaj ne gre, vsi gledalci in komentatorji so komentirali,da ziher mora biti nekaj s kolesom narobe… A glede vsega kar je vidno in uradno dovoljeno je bilo kolo brezhibno, kaj to ni je tisto kar je Tadej zmotilo in kaj ni delalo, pa ve Tadej in ekipica sponzorirana od šejkov.
Upam,da nekdo čimprej razkrije to farso.
Spomni se etape na letošnjem touru
Seveda ga treplja, ko je bil pa koliko minut že brez poganjanja pedalov v cilju.
Izmučenega na kolesu sem ga danes med tekmo nekajkrat videla, pa ne spremljam celotnih dirk in za nikogar ne navijam.
Kako pa tisti kolesr- pojma nimam kako se piše, ki so se mu pljuča sesedla, pa že je odpeljal 17 etap te dirke.
Kolegici so se sesedla pluča8 malo), ni bila sposobna nobenega dela, bila je 3 leta v bolniški, sedaj opravlja 4 urno delo- se pravi, da ne more narediti skoraj nič.
Petra Majdic je na zimskih olimpijskih igrah 2010 v Vancouvru med tekom padla, rebro ji je predrlo pljucno krilo, ki se je sesedlo. Kljub temu je nadaljevala in si pritekla bronasto kolajno. Ti ljudje niso iz enakega testa kot tvoja kolegica ali ti ali jaz. Sesedla pljuca se zdravijo nekaj tednov. Tvoja kolegica bo izkoristila vso bolnisko in se precej povrh za dobro mero, saj vemo, kako pri nas gre z bolniskimi. Za razliko od nje so ti ljudje izredno ambiciozni in imajo drugacne cilje.
Anonimno611, 20.07.2024 ob 18:48
Tisti, ki to uporablja valjda da ne bo rekel.. uporabljata po mojem mnenju pa tako Tadej kot Jonas…
Tadej je to imel po mojem mnenju na famoznem ittju 2020, takrat premagal Primoža v vismi. Visma je že takrat povedala v dokumentarcu, da so naredili študije in da Primož sploh ni vozil tako slabo, in da za tisto vožnjo Pogačarja mora biti nekaj zadaj.
In po mojem so skontali kaj lani, Pogačar pa tega ni vedel… Lani je bil pripravljen na novo zmago, potem pa je odpeljal Jonas itt vesoljski, Tadej je takrat spoznal resnico. Da so jih skontali s čem on to zmaguje in da se poslužujejo zdaj istega z Jonasom od lani naprej in je tako obupal, in izrekel famozni stavek lani… Jonas seveda je naprej vesoljsko Harald in zmagal…
Letos pa Tadej pred tdf izjavi pomenljivo da on ve,da bo kljub poškodbi Jonas vozil odlično, in na to so se uae pripravili intako zelo,da ima Tadej še boljšo pomoč in tako seka rekorde dan za dnem in nikoli utrujen, v cilju izgleda spočiti…
Se je pa letos zgodil ena zanimiva etapa takrat to ko je Jonas po napadu ujel Tadeja in na koncu zmagal… Tadej je takrat živčno pogledovali proti biciklu, kot zakaj ne gre, vsi gledalci in komentatorji so komentirali,da ziher mora biti nekaj s kolesom narobe… A glede vsega kar je vidno in uradno dovoljeno je bilo kolo brezhibno, kaj to ni je tisto kar je Tadej zmotilo in kaj ni delalo, pa ve Tadej in ekipica sponzorirana od šejkov.
Upam,da nekdo čimprej razkrije to farso.
Spomni se etape na letošnjem touru
Čudno, vsi vse vedo o vseh, pa nikomur nihče nič ne dokaže?
Pa ti si res fenomen. Po tvojem mnenju :))) kdo pa si ti da takole čez ekran določaš kaj nekdo ima na biciklu in kaj ne. A ti resno misliš, da niso Tadejevega kolesa že Xx razstvili in preverili, tako kot tudi bicikle vseh ostalih?
Dejstvo je da vsi uporabljajo isto, zmaga pa najbiljši, sprijazni se že in nehaj konstantno srat tukaj čez njega. Po vsem kar pišeš se vidi da nimaš pojma kako ekipe zmagujejo dirko in strategijami, ki so za zmagami. Res si že dolgočasna.