Pogaaaaaačaaaar
Eni ste pa res omejeni kot, da imate samo eno možgansko celico za navijanje. Če si vesel za Pogačarja potem sovražiš Rogliča in obratno ali kako? Saj sta oba naša in dobra. V športu so vrhunci in padci. Zdaj je pač Pogačar na vrhuncu, pred leti je bil Roglič. Bog daj še kakšnega mladega kolesarja za jutri. Slovenija je z dvema milijonoma prebivalcev svetovni fenomen v kolesarstvu in v drugih športih.
Če je bla sploh kaka evforija, je bla pri EP v nogometu! Pri Pogačarju večinoma vidim besede doping, razočaral zaradi odpovedi OI…
Jaz samo praznujem ta zgodovinski dosežek in ponosen, da se lahko veselim v tem času. Sicer bi tudi Rogliča rad videl ob Pogačarju, trenutno me res skrbi za njegovo ramo…ampak, zdaj je, kakor je, to, kar je dosegel Pogačar, je izjemno!
Leva scena, 22.07.2024 ob 21:42
Če je bla sploh kaka evforija, je bla pri EP v nogometu! Pri Pogačarju večinoma vidim besede doping, razočaral zaradi odpovedi OI…
Jaz samo praznujem ta zgodovinski dosežek in ponosen, da se lahko veselim v tem času. Sicer bi tudi Rogliča rad videl ob Pogačarju, trenutno me res skrbi za njegovo ramo…ampak, zdaj je, kakor je, to, kar je dosegel Pogačar, je izjemno!
Pri Primozu ni problem rama, ampak si je zaradi padca, v katerega je bil ujet, zlomil vretence v spodnjem delu hrbtenice.
Zdaj naj bi se stanje že izboljševalo počasi.
Anonimno611, 24.07.2024 ob 19:39
Pri Primozu ni problem rama, ampak si je zaradi padca, v katerega je bil ujet, zlomil vretence v spodnjem delu hrbtenice.
Zdaj naj bi se stanje že izboljševalo počasi.
ja, to so šele danes javili…vseeno tisti padec, pa lih na to operirano ramo jaoo…držimo pesti, da se čimprej pocajta in vueltaaa gremo ..