Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogaaaaaačaaaar

Pogaaaaaačaaaar

Vsaj ena pozitivna objava o Pogačarju. Nočem odpret sosednje teme, češ, da jih je razočaral. Wtf, kaj dogaja folku? Po eni strani prav pohlep po zmagah, po drugi strani je kriv doping. Pustite mu živet svoje sanje in zaslužen, prepotreben počitek!

Ja ok, pač brca tist pecikl, cela Komenda in ostali poscani v to rumeno farbo, on se pa iz Nice reži vsem po vrsti in celi državi.  Meni on, kot človek, karakterno ni všeč, pa če tavžentkrat zmaga.

Odgovor na objavo uporabnika
Okvir, 22.07.2024 ob 20:12

Ja ok, pač brca tist pecikl, cela Komenda in ostali poscani v to rumeno farbo, on se pa iz Nice reži vsem po vrsti in celi državi.  Meni on, kot človek, karakterno ni všeč, pa če tavžentkrat zmaga.

Si se spihal do konca?

Eni ste pa res omejeni kot, da imate samo eno možgansko celico za navijanje. Če si vesel za Pogačarja potem sovražiš Rogliča in obratno ali kako? Saj sta oba naša in dobra. V športu so vrhunci in padci. Zdaj je pač Pogačar na vrhuncu, pred leti je bil Roglič. Bog daj še kakšnega mladega kolesarja za jutri. Slovenija je z dvema milijonoma prebivalcev svetovni fenomen v kolesarstvu in v drugih športih.

Kako ste dosadni s tem Pogačarjem. Že iz vsake paštete ven skače. Kaj imate od tega, da navijate? Škatlo piškotov?

, 22.07.2024 ob 21:09

Kako ste dosadni s tem Pogačarjem. Že iz vsake paštete ven skače. Kaj imate od tega, da navijate? Škatlo piškotov?

Kaj imaš pa od pljuvanja? Kisle kumare? 😂😂😅

Če je bla sploh kaka evforija, je bla pri EP v nogometu! Pri Pogačarju večinoma vidim besede doping, razočaral zaradi odpovedi OI…

Jaz samo praznujem ta zgodovinski dosežek in ponosen, da se lahko veselim v tem času. Sicer bi tudi Rogliča rad videl  ob Pogačarju, trenutno me res skrbi za njegovo ramo…ampak, zdaj je, kakor je, to, kar je dosegel Pogačar, je izjemno!

Legenda, Pogačar! Sprejem bi lahko bil boljši, župan in predsednica sta bila odveč, tudi kar neki darila…

Leva scena, 22.07.2024 ob 21:42

Če je bla sploh kaka evforija, je bla pri EP v nogometu! Pri Pogačarju večinoma vidim besede doping, razočaral zaradi odpovedi OI…

Jaz samo praznujem ta zgodovinski dosežek in ponosen, da se lahko veselim v tem času. Sicer bi tudi Rogliča rad videl  ob Pogačarju, trenutno me res skrbi za njegovo ramo…ampak, zdaj je, kakor je, to, kar je dosegel Pogačar, je izjemno!

Pri Primozu ni problem rama, ampak si je zaradi padca, v katerega je bil ujet, zlomil vretence v spodnjem delu hrbtenice.

Zdaj naj bi se stanje že izboljševalo počasi.

Če bi lahko, bi šla na sprejem, takoj. Sem pa spremljala prenos, mislim, haloo, kafe od predsednice in krožnik od župana?! On pa njima vsakemu, rumeno in rožnato majico…pa tako je garal v njih…

Anonimno611, 24.07.2024 ob 19:39

Pri Primozu ni problem rama, ampak si je zaradi padca, v katerega je bil ujet, zlomil vretence v spodnjem delu hrbtenice.

Zdaj naj bi se stanje že izboljševalo počasi.

ja, to so šele danes javili…vseeno tisti padec, pa lih na to operirano ramo jaoo…držimo pesti, da se čimprej pocajta in vueltaaa gremo ..

New Report

Close