Pogačar zjebal Rogliča
Ne bom brala vseh ducat strani, pa ne vem, če je kdo že pisal o tem. A ni ene etape Roglic odpeljal malo nešportno za Pogacarja? Nisem gledala te etape, ampak pri izjavi je bil Rogla malo oster v odgovoru na to novinarjevo vprašanje.
Kar se Pogačarjeve zmage tiče, pa se mi zdi odlično, da je zmagal letos. Rogla ima toliko prednosti pred ostalimi tekmovalci, da komot poseže po vrhu naslednji tour, Pogačar pa je samo letos lahko pobral starostne rekorde. V bistvu, fer ali ne, zmaga njemu navrže več kot bi navrgla zmaga lovorik Roglicu.
Čestitke in globok poklon pa obema!!!
Dobro je Pogačar sesul Rogliča & ostalo konkurenco, kapa dol, da je naredil zadevo zanimivo. Rogliču je bilo na tem touru vse v rit potisnjeno, Pogačar pa je praktično sam sesul konkurenco, zmagal je v velikem slogu.
Že v Sloveniji je Pogačar sesul Rogliča na krajšem kronometru, po takih dolgih dirkah na touru pa je razlika še bolj očitna, saj se mladi Pogačar veliko hitreje regenerira od starega Rogliča, pa vsi ostali so tudi starejši od Pogačarja. Saj se je videlo, da je dan za dnem pridobival sekunde. Dlje kot je trajal tour, bolj je dohiteval, na koncu je Roglič omagal, konkurenca pa tudi.
Pojdi že spat, al pa jokcat kam drugam. Ti nisi pravi navijač, vsi ki ne znate privoščiti Pogačarju zmago ni noben pravi navijač, raje navijajte za Frooma, ker za slovence ne znate.
[/quote]
a daj nehaj no s takimi… potem ti tudi nisi pravi navijač ker primožu ne privoščiš in si zdaj tako vesel,da ga je pogi sesul.
vsak navijač si ima popolnoma svobodno pravico izbrati za koga bo navijal. s takimi izjavami ste res smešni – kaj boš s pištolo silil vse da navijajo za Tadeja al kaj?
vidiš to je tudi dvolično gledanje – Že v Sloveniji je tudi Primož sesul Tadeja en dan preden je tadej njega…. in celo Primož ga je premagal za 10 sek več…. Kaj to pomeni,da je primož zanič po tvoje ane Tadej pa še vedno top
[/quote]
se mi je zatipkalo torej primož je na dp na cestni dirki premagal tadeja za 10 sek – kar je za 2 sek več kot je tadej premagal Primoža.
a daj nehaj no s takimi… potem ti tudi nisi pravi navijač ker primožu ne privoščiš in si zdaj tako vesel,da ga je pogi sesul.
vsak navijač si ima popolnoma svobodno pravico izbrati za koga bo navijal. s takimi izjavami ste res smešni – kaj boš s pištolo silil vse da navijajo za Tadeja al kaj?
[/quote]
Seveda mu privoščim in sem bil vesel, da je zmagal na Vuelti, najbolj so me razjezili tisti ko pravijo, da se Pogačar dopingira, zato pa naj navijajo za največjega doping prevaranta Frooma. Privoščim pa obema, ker sta oba najboljša slovenska kolesarja, pa ne samo tedva, jih je veliko, kot recimo Mezgec, Polanc, Mohorič, to je navijanje, ne pa nekateri ko samo na doping mislijo. Ne vem kaj bi pisali, če bi ga kakšen Lopez premagal, kaj bi blo pa pol, spet doping. Roglič mi je zlo všeč, ker prizna poraz, to pa vidm da pri nekaterih tukaj gor ne znajo.
Pogačar je letos zmagal, čudn TDF zaradi covida, vprašanje kaj bi blo če nebi blo tega virusa, ker bi blo lahko vse drugače.
vidiš to je tudi dvolično gledanje – Že v Sloveniji je tudi Primož sesul Tadeja en dan preden je tadej njega…. in celo Primož ga je premagal za 10 sek več…. Kaj to pomeni,da je primož zanič po tvoje ane Tadej pa še vedno top
[/quote]
Pogačar ga je sesul za veliko več sekund zdaj na bolj pomembni dirki. Roglič ni imel šans proti Pogačarju in to je tudi povedal, želel si je 1. mesto, zaslužil si je drugo. Pa še to je vprašanje, ker je bil priviligiran v močni ekipi, Pogačar ni imel tega luksuza. Mogoče bo pa lahko v naslednjih sezonah Roglič Pogačarjev pomočnik.
Pogačar ga je sesul za veliko več sekund zdaj na bolj pomembni dirki. Roglič ni imel šans proti Pogačarju in to je tudi povedal, želel si je 1. mesto, zaslužil si je drugo. Pa še to je vprašanje, ker je bil priviligiran v močni ekipi, Pogačar ni imel tega luksuza. Mogoče bo pa lahko v naslednjih sezonah Roglič Pogačarjev pomočnik.
[/quote]
Močno upam, da ga Rogla sesuje na kakšni pomembni dirki, tako za zahvalo.
Močno upam, da ga Rogla sesuje na kakšni pomembni dirki, tako za zahvalo.
[/quote]
naslednje leto v revanši naj se zgodi, bo zmaga še toliko slajša. Pa še korone upajmo,da ne bo več in bomo lahko navijači z njim naredili pod odrom pravo vzdušje kot pritiče velikanu in velikanskemu uspehu.
Bomo pa videli kako se bo tadej spopadel s pritiski teže pričakovanja top rezultatov, pa noviinarjev itd pa vlogo glavnega favorita… zdaj tega ni imel na dirkah na plečih… od sedaj naprej bo drugače bo na vsaki dirki nanj pritisk ta… in to ni mala stvar…. Primož je v tem že najmanj od 2018 ko je bil četrti na tdf kot ne glavni kapetan tjv – ampak je dosegel najboljši rezultat in presenečenje… pa potem vse zmage ena za drugo tako naj krajših dirkah, kot tudi podiumi v enem letu na vseh treh klasikah… to je vrhunsko in biti stalno v vrhu in stalno potrjevati vlogo favorita – Primož se je dokazal da vse to prenese in potrdil res vrhunskost – ne glede na vse je vedno v vrhu… kako bo pa Tadej to prenesel, bomo pa šele zdaj videli…
lani po zmagi na Vuelti je Primož nadaljeval z zmagami tam po tistih krajših dirkah po Italiji in letos sezono spet začel z zmagami…
… kot rečeno bomo videli sedaj tadeja kako velik kolesar je v konstantni vrhunskosti in top formi in konstantni prisotnosti na vrhu in borbi s pritiskom favorita ter pričakovanj javnosti in medijev.
kaj točno pa ni fer?
v športu zmaga boljši, to je vse. primožu je to jasno, mnogim tuki pa očinto ne …
želel si je prvo, zaslužil drugo … njegove besede. oba sta pa izvenserijska, kar sta naredila v teh treh tednih bo težko ponoviti. užitek ju je bilo gledat … prihaja giro pa vuelta … me zanima kdo bo tam 🙂
Bemtiš, kak bebo! Ker dela v medicini, ve, da je nekdo na dopingu in njegovo mnenje je “utemeljeno”!!!
Čudno, da nisi kar tam zaposlen, bi jim prišparal velik dnarja, ki gre sedaj v analize.
Če bi bil plačan na zlobo (še milo rečeno glede na vrsto podtikanja), bi pa seveda zaslužil še bistveno več.
Pazi le, da ne bo obratno. IP je izsledljiv.
[/quote]
Kako to misliš – pomočnik?
Pa saj ne vozita za isti klub!
Pomočniki + kapetan so vedno iz istega kluba!
Zabil mu je nož v hrbet.
Kar na jok mi je šlo ko sem gledal Primoža. Vse sanje so se mu sesule. Tudi včeraj je imel ob dajanju izjave solze v očeh. Seveda tega ne bo priznal ampak dobesedno mu je Pogačar zjebal sanje.
Sploh ne morem uživati v tej zmagi, niti v 1,2.
Kar se Pogačarja tiče- razumem da je to vrhunski šport in vse, ampak on ima še vse to pred sabo. Roglič pač ne.
Dobesedno uničil mu je vse kar se je uničiti dalo.
Vsak normalen, ki tole bere, misli, da ste cist blesavi. Tekma je ze dva dni mim, nima veze z vami, nekateri pa se kar traumirate. Za tuje cilje!!!! Onadva bosta ze predelala, sprejela in se oba usmerila naprej. Kdaj se bo pa zate zacel cas vrtet naprej? Kdaj bos sposoben/sposobna razmisljat o svojih ciljih?
tukaj je zelo dobra analiza dogajanja:
https://runda.si/article/zgodovinski-kronometer-je-pretresel-svet
Jaz vse razumem, ja ok, je tekma, najboljši je lahko samo eden bla, bla, bla.
Ampak čisto na človeški ravni je pa to huda tragedija – primerljiva edino s tem da ti dekle v katero si noro zaljubljen spelje najboljši prijatelj. Ti pa moraš stati zraven njiju na poroki.
Nočem bit pristranski ampak si po drugi strani ne morem pomagati da ne bi bil.
Nimam nič proti Pogiju. Bolj se mi srce trga za Primoža.
Od tega dogodka dalje se lahko če te nekdo ki ti je zelo blizu močno zajebe lahko reče da ti je naredil Pogačarja.
Sama ne bi rekla tako – če bi bil to kateri drugi šport ja, za kolesarstvo, sploh po taki dolgi tritedenski dirki, pa tega ne moremo tako reči. Se mi zdi da je tadej tudi tukaj pokazal nekaj svojega karakterja, ki mi ni ravno iskre – kao delam se lepega, v bistvu pa sem egoist in bom izkoristil Primoža.
že hinavska mi je njegova izjava sedaj – da čuti njegov poraz… če bi on res kaj čutil bi bil vsaj tiho ne pa take izjavljal. ker to je naravnost hipokritstvo – on ga je premagal in zdaj govori,da se mu smili… nič se mu ne, lepo prosim – ga čutimo vsi ostali veliko bolj kot Tadej.
primož je res grande športnik, po srsu in spoštovanju, sšprtnem odnosu… še preveč dober… pogi ga je tam tisto nedeljo na klancu skoraj iz dirke spravil, ker se zaganja dirka in sploh ni gledal kam, se mu je zabil v bicikl – in potem primož kolegialen se opraviči on tadeju, pa čeprav nič kriv…
če bi ga Primož napadel na vzponu v soboto, ko je tadej iskal povratek po velikem zaostanku – tadej danes ne bi videl stopničk, tako pa je priimož računal ti dam priložnost,d a se približaš in vrneš nazaj za čimboljši rezultat,saj je računal,da ga ne bo rušil. in tadej je naredil točno to. meni hinavsko. Na najbolj grozen možni način je Tadej zabil nož v hrbet Primožu. in zdaj se še hinavsko lepega dela – Primož je res dober prijatelj, predober Tadeju in to ga je danes udarilo: Tadej pa je pokazal kakšen prijatelj je on sam…
nekdo je dobro napisal na sosednjem forumu – tadej je danes iz dveh velikih zmag naredil eno veliko zmago in en velik poraz. jaz si ga bom po tem zapomnila.
pa še nekdo drug je napisal – Tadej je mogoče osvojil TDF, Primož pa je nedvomno osvojil srca vseh slovencev – ni evforije ob tej zmagi ob takem razpletu sploh. Bi pa bila ogromna če bi bilo obratno – obraten vrstni red – mislim da to vse pove kdo je velikan kot športnik v srcih navijačev in na UCI lestvici tudi !
[/quote]
Odlično povedano. Primož 👑
Vsak normalen, ki tole bere, misli, da ste cist blesavi. Tekma je ze dva dni mim, nima veze z vami, nekateri pa se kar traumirate. Za tuje cilje!!!! Onadva bosta ze predelala, sprejela in se oba usmerila naprej. Kdaj se bo pa zate zacel cas vrtet naprej? Kdaj bos sposoben/sposobna razmisljat o svojih ciljih?
[/quote]
oba sta pobasala lep denar in že delata načrte za naprej, medtem ko navijači delajo iz tega butasto tragedijo.
doma na kavču so oni določili, kdo mora zmagati in ker ni po njihovo svinjajo po drugih tekmovalcih.
Potem bodo pa trdili, kako je tak skrajnostni šport (pustimo ob strani da ni zdrav in da so vsi pod vplivom marsičesa) nekaj tako pozitivnega. Edino kar je pozivitnega, da se raja ob tem zabava, sprosti svoje frustracije in da ima država mir.
oba sta pobasala lep denar in že delata načrte za naprej, medtem ko navijači delajo iz tega butasto tragedijo.
doma na kavču so oni določili, kdo mora zmagati in ker ni po njihovo svinjajo po drugih tekmovalcih.
Potem bodo pa trdili, kako je tak skrajnostni šport (pustimo ob strani da ni zdrav in da so vsi pod vplivom marsičesa) nekaj tako pozitivnega. Edino kar je pozivitnega, da se raja ob tem zabava, sprosti svoje frustracije in da ima država mir.
[/quote]
ni čudno, da se nihče ne veseli tega razpleta. Pač smo ljudje na koncu dneva. Če bi bila situacija 1,2 obratna bi bila zdaj cela Slovenija v ekstazi. Tko je pa meh.
ni čudno, da se nihče ne veseli tega razpleta. Pač smo ljudje na koncu dneva. Če bi bila situacija 1,2 obratna bi bila zdaj cela Slovenija v ekstazi. Tko je pa meh.
[/quote]
in kaj imaš ti oz. nimaš več ker je zmagal Pogačar in kaj bi bilo, če bi zmagal Roglič?
Zakaj bi bila cela Slovenija v ekstazi? A bi vsak vzel eno tabletko al kaj?
Zakaj ne moreš uživati v tekmi, ampak samo v svojih fantazijah?
Kako bi se počutil ti, če bi vse življenje treniral kot nor, potem bi ti pa folk rekel, da moraš zmago prepustiti enemu drugemu, ki je folku bolj všeč? Samo zato, ker je že pred tem zmagoval? Zakaj bi MORAL zmagati Roglič, če je bil pa slabši?
Zato da bi lahko gostilniški športniki nadalje razvijali svoje blebetanje?
Za Rogličev poraz je kriva njegova ekipa in ne Pogačar, ki se je boril za lastno ekipo – tako meni ugleden kolesar: