Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Pogačar zjebal Rogliča

Pogačar zjebal Rogliča

Jaz pa menim, da je Roglič bil nešporten čez cel tour do Pogačarja. Če bi bil res prijatelj, bi ga počakal toliko, da bi predzadnjo etapo štartala z istim časom in se pošteno pomerila mož na moža, ne pa da je moral Pogačar loviti minuto zaostanka, ker ga je Rogličeva ekipa šikanirala. To ni nikakršen prijatelj, ki ga pusti minuto zadaj, zato je pa dobil povrnjeno.

Z drugimi besedami: podcenjevali so ga. To pa ni dobrota in prijateljstvo, ampak aroganca. In prav je, da so zato dobili po buči.

Z drugimi besedami: podcenjevali so ga. To pa ni dobrota in prijateljstvo, ampak aroganca. In prav je, da so zato dobili po buči.
[/quote]

kaj šele to pisarjenje pove o športnosti navijačev. za bruhat.

Podcenjevanje Pogačarja so drago plačali, kar je tudi prav. Če ne bi bili naduti, bi bili zdaj zmagovalci.

To ne bi bila zaslužena zmaga, če bi ti jo konkurenti morali prepustiti. Ampak šenkana.

To ne bi bila zaslužena zmaga, če bi ti jo konkurenti morali prepustiti. Ampak šenkana.
[/quote]

ker je bil Primož rumena majica v bistvu cela dva tedna. Po drugi strani pa tadej takoj sprejme šenkano zmago na vuelti in se postavlja kot zmagovalec takrat.
sem prepričana da se bo primož vrnil še močnejši – vedno se. In bo zmagal drugo leto 🙂

ker je bil Primož rumena majica v bistvu cela dva tedna. Po drugi strani pa tadej takoj sprejme šenkano zmago na vuelti in se postavlja kot zmagovalec takrat.
sem prepričana da se bo primož vrnil še močnejši – vedno se. In bo zmagal drugo leto 🙂
[/quote]

Seveda bi bila šenkana. Če Pogačar ne bi vozil na polno zadnje etape, ampak bi se mu pustil, bi bila zmaga Rogliču šenkana. In seveda ničvredna za prave športnike, samo za vas ljubitelje kuhinje bi bilo to super, ker ste nešportni sluzavci.

Seveda bi bila šenkana. Če Pogačar ne bi vozil na polno zadnje etape, ampak bi se mu pustil, bi bila zmaga Rogliču šenkana. In seveda ničvredna za prave športnike, samo za vas ljubitelje kuhinje bi bilo to super, ker ste nešportni sluzavci.
[/quote]

Ne vem zakaj si tako užaljen – vsak ima svoj pogled na zadevo in pravico do izražanja mnenja. Žaljivke veliko povedo o tebi kot človeku. Nisi sposoben kulturnega dialoga? Kaj bi z žaljenjem rad dokazal? Navsezadnje – zakaj bi morali vsi deliti tvoje mnenje?

[/quote]

lani je bernal prevzel rumeno majico na predzadnji etapi -19. bi moral zmago šenkat alaphilippu, ker jo je nosil že 10 etap?

2011 je cadel evans v 20 etapi ulovil rumeno majico. bi jo tudi moral prepustiti drugemu?
lemond je1990 osvojil TDF na 20 etapi, tako kot pogačar. ne bi smel?
matr ste fuknjeni. tekmuje se do konca. ne zmaga tisti, ki je imel v povprečju najbolj dolgo rumeno majico

sploh me ne gane

lani je bernal prevzel rumeno majico na predzadnji etapi -19. bi moral zmago šenkat alaphilippu, ker jo je nosil že 10 etap?

2011 je cadel evans v 20 etapi ulovil rumeno majico. bi jo tudi moral prepustiti drugemu?
lemond je1990 osvojil TDF na 20 etapi, tako kot pogačar. ne bi smel?
matr ste fuknjeni. tekmuje se do konca. ne zmaga tisti, ki je imel v povprečju najbolj dolgo rumeno majico
[/quote]

a ti razumeš kaj sem jaz replicirala – to je izjavo o šenkanosti… kasj potlej ti trdiš, če ne bi pogačar zmagal, bi bila primoževa majica šenkana? A kaj hočeš povedat s tem… ger jaz sem to trditev replicirala in ne to kar ti zdaj pisariš

Ne vem zakaj si tako užaljen – vsak ima svoj pogled na zadevo in pravico do izražanja mnenja. Žaljivke veliko povedo o tebi kot človeku. Nisi sposoben kulturnega dialoga? Kaj bi z žaljenjem rad dokazal? Navsezadnje – zakaj bi morali vsi deliti tvoje mnenje?
[/quote]

Ma ne briga me tvoje kujanje sploh. Če si želiš, da bi Pogačar šenkal Rogliču zmago, potem pač pač imaš raje neke kuhinje, športa že ne. Roglič je lepo rekel, želel sem si prvo mestu, zaslužil sem si pa drugega. Šenkana zmaga ni vredna nič, športniki to vedo.

a ti razumeš kaj sem jaz replicirala – to je izjavo o šenkanosti… kasj potlej ti trdiš, če ne bi pogačar zmagal, bi bila primoževa majica šenkana?
[/quote]

Ja, če Pogačar ne bi zmagal ZATO, ker bi se pustil Rogliču, to kar ti praviš, da bi moral, potem bi bila zmaga Rogliča ŠENKANA. Kaj ti ni jasno pri tem? Ali tekmuješ ali pač šenkavaš naokoli, oboje ne more bit.

Ma ne briga me tvoje kujanje sploh. Če si želiš, da bi Pogačar šenkal Rogliču zmago, potem pač pač imaš raje neke kuhinje, športa že ne. Roglič je lepo rekel, želel sem si prvo mestu, zaslužil sem si pa drugega. Šenkana zmaga ni vredna nič, športniki to vedo.
[/quote]

Seveda je to rekel, normalno ga ne bo javno okrcal in povedal kaj si res misli. Zagotovo pa je to konec njunega “prijateljstva”, če je to sploh kdaj bilo.

Seveda je to rekel, normalno ga ne bo javno okrcal in povedal kaj si res misli.
[/quote]

Če je tako, je pač brezhrbteničnež, ki si v bistvu želi šenkanih zmag in ne upa povedati svojega pravega mnenja. Upam, da v resnici ni tak luzer.

Seveda je to rekel, normalno ga ne bo javno okrcal in povedal kaj si res misli. Zagotovo pa je to konec njunega “prijateljstva”, če je to sploh kdaj bilo.
[/quote]

tako je, če je pameten si bo zapomnil sam pri sebi in nikoli več mu šenkal kakšne zmage, tako kot mu jo ne na vuelti… nikoli več ga niti spustil naprej,da bi nadoknadil zaostanek iz 16 mesta – kar je letos nedvoumno naredil – in povedal,da je to naredil zato, ker ni želel napadati Slovenca… a žal si je s tem preblizu pripeljal največjega sovražnika. Upam,da ga je izučilo in bo postal bolj egoističen, Tako kot je tadej.

tako je, če je pameten si bo zapomnil sam pri sebi in nikoli več mu šenkal kakšne zmage, tako kot mu jo ne na vuelti… nikoli več ga niti spustil naprej,da bi nadoknadil zaostanek iz 16 mesta – kar je letos nedvoumno naredil – in povedal,da je to naredil zato, ker ni želel napadati Slovenca… a žal si je s tem preblizu pripeljal največjega sovražnika. Upam,da ga je izučilo in bo postal bolj egoističen, Tako kot je tadej.
[/quote]

Podcenjeval je Pogačarja, to ni dobrota, ampak aroganca. Če Roglič res tako razmišlja, je žalostno, da mora 21-letnik šolat 30-letnika o tem, zakaj se pride na tour in kaj je bistvo športa. V tem primeru bo Roglič še potreboval nekaj časa, da dozori.

Hahahah, kakšni beebci. Zato, ker bi oni radi, da bi Roglič zmagal, naj bi mu nekdo prepustil zmago. Pa to ni medsoseska sobotna igra badmintona, kjer igrajo starši proti otrokom. In ajde, jim prepustijo zmago, čeprav je tudi to do otrok (sploh če so starejši) pokroviteljsko in podcenjujoče.

Da bi pa na Tour de France nekdo prepustil zmago sonarodnjaku, pač zato, ker bi eni Slovenčki radi, da bi zmagal un drugi, je pa deebilno, sori. Eni so žalostni in razočarani, buhuhuuuuuu, v jok pa na drevo. Oni bi, da Rogliču Pogačar prepusti zmago, saj je Roglič tako fer in tako prijazen in ves čas je vodil, nooooo. Bumbarji!

Če je tako, je pač brezhrbteničnež, ki si v bistvu želi šenkanih zmag in ne upa povedati svojega pravega mnenja. Upam, da v resnici ni tak luzer.
[/quote]

to najbrž govoriš o tadeju, ki si lansko šenkano zmago na vuelti lasti kot zmagovalec tiste etape??? ker dejansko to je bila – šenkana s strani primoža in tTadej jo je rade volje vzel kot šenkano …
ne ti o brezhrbteničneži ala poglej lestvico UCI vsaj samo od lanske začetne sezone naprej kaj vse je zmagal… pole tega je pri Slovenec, ki je stopil kadarkoli na stopničke tridedenske dirke,prvi Slovenec, ki je zmagal katerokoli tako dirko, prvi Slovenec, ki je oblekel tako roza, kot rdečo kot tudi rumeno majico. prvi in zaenkrat edini slovenec, ki je stal na stopničkah vseh treh velikih klasik – in to zgolj v enem dobrem letu… je prvi kolesar na svetu – to jasno vidiš tudi na uci lestvici… tako da sram te je lahko in raje nehaj komentirati s takimi da takemu velikemu športniku rečeš brezhrbteničnež, ki se duva na šenkanih zmagah… s tem vse poveš,da nimaš pojma in da si en navaden sorry butelj.

Ja, res, otroček Roglič bi moral dobit šenkano zmago. Ni dost, da ga je njegova močna ekipa ujčkala, še konkurenti iz drugih ekip bi mu morali potegnit rdeči tepih do lahke zmage. Ne moreš verjet.

Šnfači ne razumete športa. Žal. Držite se tega, kar razumete.

to najbrž govoriš o tadeju, ki si lansko šenkano zmago na vuelti lasti kot zmagovalec tiste etape??? ker dejansko to je bila – šenkana s strani primoža in tTadej jo je rade volje vzel kot šenkano …
[/quote]

Kaj naj Pogačar naredi, še na vuelti se vrže po tleh, ko Roglič zabušava, da boš ti srečno? Je Pogačar zahteval, da mu kdo kaj šenkuje? Pogačar pač vozi in tekmuje, pa se ne obremenjuje. Šenkane zmage pa hočete vi za Rogliča, on sam je itak verjetno noče, ker je športnik, ne pa ljubitelj kuhinje.

[/quote]

Ne! Dajte si že končno prebrati celoten Rogličev komentar. Nič ni rekel, da “ne želi” napadati Slovenca. Rekel je, da zakaj pa bi ga napadal, če ni bilo potrebe po tem! Misleč, da je šparal moči, zato drugič ni šel za njim, kar so mu tudi svetovali v ekipi. A misliš, da se sam odloča? Ekipa, trener svetuje, vodi, kdaj napadati, kdaj šibati za kom, kdaj šparati moči. In jumbo V. je Rogliču naročil, naj drugič ne dirka za njim. Kaj ni jasno? Vse je bil del širše strategije. In v tej strategiji so Pogačarja podcenjevali, češ naj le gre naprej, itak nima šans v skupnem seštevku. Vi tepci si pa zadevo razlagate kot Rogličevo dušebrižništvo, ker je želel pomagati Pogačarju, hahaha. Roglič nima nobenih težav čestitati Pogačarju in ga priznati kot zmagovalca, ker točno ve, da je njegova lastna ekipa in on sam zajjeebal.

Podcenjeval je Pogačarja, to ni dobrota, ampak aroganca. Če Roglič res tako razmišlja, je žalostno, da mora 21-letnik šolat 30-letnika o tem, zakaj se pride na tour in kaj je bistvo športa. V tem primeru bo Roglič še potreboval nekaj časa, da dozori.
[/quote]

pa joj ja kako govorjenje – če imaš obraz ga pokliči in mui v obraz to povej – iz gole arogance se mu je opravičil primož tadeju (čeprav nič kriv) ko se mu je tadej zagonil v zadnje kolo in ga skoraj izločil. kriv je bil pa tadej ker je gledal nazaj in ni videl da se pelje diagonalo po cesti na primožev zadnji bicikel. In ko je to naredil tadej – se ni on opravičil primožu, ampak po tvoje hudo aroganten in nesramen primož tadeju – čeprav je tadej naredil napako. toliko o aroganci in kdo je aroganten… več pa ne bom s teboj…
ful je aroganten ane s tako izjavo, ki jo je dal po koncu – tvoje izjave dokazujejo tvojo aroganco… svašta za druge pa raje ne sodi o aroganci, ker nimaš pojma očitno kaj to je
tole si preber
https://www.zurnal24.si/sport/nekdanja-rumena-majica-o-zmagi-pogacarja-na-bruhanje-mi-gre-353660

New Report

Close