Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Pogačar zjebal Rogliča

Pogačar zjebal Rogliča

Še to.
Meni je čisto vseeno, ali je zmagal Pogačar, Rogljič ali kdo drug, od te zmage js nimam nič. Davkov pa tudi ne bosta plačala v Sloveniji, dda bi rekli, da je za skupno dobro.

Bo pa Albert kupil novega Bentleya.

Ni navdušenja, jebiga.

Tudi pri meni ga ni, ke rkolesarstvo ni šport, ki bi ga zavzeto spremljal. Ti pa si ovca brez pameti, ki so ji mediji vcepili v mozag, da je Roglič neka slovenska ikona in sedaj s epočutiš oropanega sanj.

Se strinjam. In ne samo primoževo zmago, tudi za tadejevo drugo mesto bi bili huronsko navdiušeni… tako pa je žalost ob razočaranju Primoža in sočustvovanje z njim in čestitke za vrhunsko drugo mesto, ter čestitke Tadeju za zmago, ampak evforije ob tej zmagi pa ne čutimo sploh.

Če ti nisi navdušen, še ne pomeni, da ostali nismo. Včeraj smo v vaški oštariji popivali do polnoči in čez, pa zapiranje gostiln ob 22.00 gor ali dol.:)

Dva moja sodelavca sta vzela danes fraj- nazdravljala do jutranjih ur… ostali smo pa prišli v rumeni majici…. žur je in še bo. Ti pa kar jokaj, koga briga za vas par opranoglavcev.

V bistvu ni tako. Porušil je nek idealizem. Popolnoma degradiral in demoliral športni duh, osnove prijateljstva in kolegialnosti. Pokazal je pravi jaz, ki je večini socializiranih ljudi popolnoma odvraten in nesprejemljiv.

To počnete vi, ki zahtevate šenkano zmago za Rogliča namesto borbe do konca in zmage najboljšega.

Roglič si zmage ni zaslužil, to je povedal tudi sam.

Se strinjam. In ne samo primoževo zmago, tudi za tadejevo drugo mesto bi bili huronsko navdiušeni… tako pa je žalost ob razočaranju Primoža in sočustvovanje z njim in čestitke za vrhunsko drugo mesto, ter čestitke Tadeju za zmago, ampak evforije ob tej zmagi pa ne čutimo sploh.
[/quote]

A ti zase v množini govoriš? Danes je v marsikateri firmi bila rumena maja kar dress code. Govori zase. 28. 9. bo žur na polno.

A ti zase v množini govoriš? Danes je v marsikateri firmi bila rumena maja kar dress code. Govori zase. 28. 9. bo žur na polno.
[/quote]

Mogoče v Komendi, drugje pa ne.

Kot megaboy pravi, ker si ovca brez pameti, ki so jo mediji 3 tedne pripravljali, da bo Roglič osvojil Tour, za Pogačarja si pa komaj slišal.
[/quote]
Točno tako.
Bi pa dodal, da menim da je zmaga na Touru večji športni uspeh kot pa zmaga na evropskem prvenstvu v košarki.
na svetovnega se pa košarkaši ob takšni kvaliteti še kvalificirali niso.

Po celem svetu ploskajo Pogačarju za fenomenalno zmago. Za Rogliča komaj še kdo ve.

[/quote]
Ali pa mogoče še v Monaku, imajo med občani prvega in drugega, (pa najbrž še koga).

šejki imajo dnarja za vse, zato jim je blo pa to tolk pomembno… vprašanje kaj je zadaj bi lahko bilo čisto na mestu, sploh ko pogledamo o kakšnih vodilnih v ekipi govorimo… beri kako je direktorju UAE doping v krvi… četudi iz bicikla pade, brez da se ga kdo dotakne in so mu reševali življenje, potrjeno je bilo da je bilo s strani zdravnika kaj v njegovi krvi je to stanje povzročilo, “uradno” pa je imel alergijo… kup primerov imajo dopinga tudi v ekipi v zgodovini torej preberi članek francoza, ki govori o tem malo višje.

– še naš športni direktor huptman, ki je tam, je bil dopingiran…
https://www.dopeology.org/incidents/Hauptman-violation/

Ja, tebi, unmu zakaj zato in dvema ostalima opranoglavcema. Če ni to en in isti tip.

Nam ostalim pa ni nihče nič porušil in degradiral. Nihče ni še slišal, da bi kdo na TDF nekomu zaradi kolegialnosti odstopil zmago. Pa kje jih najdete?

Mi smo tudi že v soboto nazdravili, nekaj prijateljev se je zbralo pri nas, vsi smo bili navdušeni nad Pogačarjevo zmago. Seveda vse čestitke tudi Rogliču, boril se je kot lev, vendar boljši je zmagal, kar priznava tudi sam. Veselimo se skupaj z obema!

Točno tako.
Bi pa dodal, da menim da je zmaga na Touru večji športni uspeh kot pa zmaga na evropskem prvenstvu v košarki.
na svetovnega se pa košarkaši ob takšni kvaliteti še kvalificirali niso.
[/quote]

Se vidi ja…rumena in slovenska zastava na vsaki hiši…trobijo ko nori in iz avtomobilov plapolajo zastave. Nehajte se sprenevedati. Ni navdušenja in fertik.

Ob zmagah Tine Maze, Ilke Štuhec, Petra Prevca, evropsko prvenstvo v košarki leta 2017, Tine Trstenjak, Anžeta Kopitarja (prenosi so se gledali celo noč dobesedno na Hrušici) in še jih je, seveda sem jih veliko izpustila – je bilo navdušenje iskreno, srčno, na polno.

Za Pogačarja pa…ga ni. Tako je.

[/quote]

Kakšni Komendi. V Ljubljani, vosu!

Če bi Roglič prijadral v cilj prvi, bi ta tour šel v pozabo, ker ni bilo na njem nič posebnega. Ker je Pogačar naredil največji preobrat v zadnjih desetletjih, se bo o tem še dolgo govorilo tudi v tujini. Bravo!

O fak, kaj berem.
Redki so sposobni slednje sprocesirati, kaj šele dejansko razumeti: Moamer Gadafi, Zelena knjiga, 3.del:
https://old.radiostudent.si/article.php?sid=26806&page=10

Meh :/

Se vidi ja…rumena in slovenska zastava na vsaki hiši…trobijo ko nori in iz avtomobilov plapolajo zastave. Nehajte se sprenevedati. Ni navdušenja in fertik.

Ob zmagah Tine Maze, Ilke Štuhec, Petra Prevca, evropsko prvenstvo v košarki leta 2017, Tine Trstenjak, Anžeta Kopitarja (prenosi so se gledali celo noč dobesedno na Hrušici) in še jih je, seveda sem jih veliko izpustila – je bilo navdušenje iskreno, srčno, na polno.

[/quote]

Če si zatiskaš oči in ušesa, pač ne moreš videt. Zjokaj se, pa ti bo bolje.

[/quote]

Ti se kar prepričuj!:))) Pa ne pozabi priti v Lj 28. 9.:))

Ni to to…
Kje so avtomobili v centrih mest, slovenske zastave, pet dni dopusta, fešta, proslavljanje?

Pač ni to to, ne da se sprenevedat. Narod bodisi je navdušen, bodisi ni.

In v tem primeru kot kaže ni.

Včeraj sem bil na koncu ture na Pancah okrepčevalnica TOP če kdo pozna. Kolesarjev polno, vzdušja ali bolje rečeno navdušenja pa nobenega. Mislim da je to kar reprezentativen vzorec ki je podoben po vsej Sloveniji – zakaj je temu tako pa si odgovorite sami…

[/quote]

ma kakšna Ilka Štuhec in Peter Prevc, da bi se v vasi takrat kaj zganilo, pa ni bilo videt.

Jaz sicer ne spremljam kolesarstva, ampak v soboto naenkrat eno kričanje po ulici, pa ene petarde pa to… sem mislila, da je kaj narobe, da se je kaj zgodilo. Pa grem ven, pa eni ognjemeti, vprašam soseda, kaj se gredo, pa pravi, če sem za luno, da je ja naš Pogačar zmagal na Tour de france. Mi je najprej moral razložit kaj je to. Pa pravi, ja pa drugi Roglič je tudi Slovenc, dvojna slo zmaga, da tega še ni bilo. Skratka tulili so in noreli do poznega. Kaj takega ne pomnem, pa je kar nekaj slovencev zmagovalo.

ma kakšna Ilka Štuhec in Peter Prevc, da bi se v vasi takrat kaj zganilo, pa ni bilo videt.

Jaz sicer ne spremljam kolesarstva, ampak v soboto naenkrat eno kričanje po ulici, pa ene petarde pa to… sem mislila, da je kaj narobe, da se je kaj zgodilo. Pa grem ven, pa eni ognjemeti, vprašam soseda, kaj se gredo, pa pravi, če sem za luno, da je ja naš Pogačar zmagal na Tour de france. Mi je najprej moral razložit kaj je to. Pa pravi, ja pa drugi Roglič je tudi Slovenc, dvojna slo zmaga, da tega še ni bilo. Skratka tulili so in noreli do poznega. Kaj takega ne pomnem, pa je kar nekaj slovencev zmagovalo.
[/quote]

Ja, tudi jaz sem prebral da so v Komendi prižgali 2 raketi.

New Report

Close